Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.12.2008.

16:54

Vidić preskače milanski duel

Srpski reprezentativac Nemanja Vidić propustiće prvi meč osmine finala Lige šampiona zbog isključenja u finalu Svetskog klupskog kupa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Vidić je u 50. minutu utakmice između Mančester Junajteda i prvaka Južne Amerike LDU Kita laktom udario Argentinca Bilera i dobio crveni karton, zbog kojeg mu sledi automatski meč suspenzije u Ligi šampiona. Junajted u osmini finala igra sa Interom, a prvi meč igraće se u Milanu 24. februara. U revanšu Vidić ima pravo nastupa.

Mančester Junajted je u Jokohami osvojio titulu šampiona sveta pobedom nad ekvadorskim klubom od 1:0, ali bi isključenje Vidića moglo mnogo da košta ekipu, koja je u polufinalnom meču SKK u četvrtak primila za 20 minuta tri gola od Gamba Osake kada je Vidić mesto u timu ustupio Džoniju Evansu.

Nije nam bilo lako kada je Nemanja isključen, ali smo se dobro branili i zaslužeo pobedili. Navijači su nam pomogli, mnogo ih je stiglo čak iz Engleske. Mi smo najbolji tim na svetu i logično je da su nam i navijači najbolji na svetu“, rekao je najbolji igrač Svetskog klupskog prvenstva Vejn Runi, koji je u polufinalu za 20 minuta na terenu dao dva gola, a u finalu rešio pobednika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve