Nova vest
Fudbal

Subota, 22.11.2008.

13:22

Tomić za B92: "Nije bilo kontakta"

Sportski direktor Partizana Ivan Tomić demantovao je za B92 da je dogovoren prelazak Zorana Tošića i Adema Ljajića u Mančester Junajted.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Tomić je izjavio da kontakt između Partizana i engleskog kluba nije ostvaren. „Nikakvih zvaničnih kontakata nije bilo. Neprimereno je da pričam da postoji nešto sa Junajtedom dokle god nema zvaničnog kontakta“, rekao je Tomić. Skaut Mančester Junajteda Budimir Vujačić takođe je demantovao da je došlo do potpisivanja ugovora.

Tomić je izjavio da je tim fokusiran na takmičarske utakmice i da se o transferima još uvek ne govori.

Za Partizan bi svakako bila čast da je takav klub zainteresovan za dvojicu njegovih fudbalera, ali u ovom trenutku priča o transferima nije najvažnija“.

Ekipu očekuje još šest zvaničnih utakmica i niko ne želi da narušava atmosferu pred finiš polusezone“.

Skaut Mančester Junajteda Budimir Vujačić potvrdio je da pregovora između Partizana i 'crvenih đavola' o prelasku mladog dvojca u redove aktuelnog šampiona Evrope nije bilo.

Mogu ispred Mančester Junajteda da demantujem da je došlo do bilo kakvog potpisivanja ugovora, bilo između igrača i Mančestera, bilo između klubova“.

Vujačić nije želeo da precizira da li Junajted prati igre Tošića i Ljajića i da li namerava da ih dovede u svoje redove.

Što se tiče praćenja igrača u celom svetu, pa tako i ovde, Mančester Junajted prati sve dobre igrače, pogotovo mlade dobre igrače, a o tome koga konkretno prati ili ne prati, to je politika kluba i o tome se ne izlazi u javnost“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu