Fudbal 63

Subota, 22.11.2008.

13:22

Tomić za B92: "Nije bilo kontakta"

Sportski direktor Partizana Ivan Tomić demantovao je za B92 da je dogovoren prelazak Zorana Tošića i Adema Ljajića u Mančester Junajted.

Tomiæ za B92: "Nije bilo kontakta" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

Mladen Petrović

pre 15 godina

Ok je sve to,mada se u nasem fudbalu nikad nista ne zna uvek kruze razne price i na kraju se dogodi deseta stvar...I ako prodaju tosica i ljajica klub ce uzeti dooobre pare i zivo me zanima ko ce te pare strpati u dzep.Umesto da se od bar polovine tih para kupe solidni igraci a ne da se dovode za neke smesne pare iz afrike ili telekom prve lige.. videcemo sta ce biti i da li ce se to pametno iskoristiti... ali tesko.. Poz all

dalibor

pre 15 godina

Ma Milijaša traži Mančester to je greška.
A samo ludak bi dao Tošića za 3,5 mill. evra!!!
Realna cena Bambija je oko 5,5-7,5 mill. evra!!!
A Tomiću bih poručio da tri puta meri , a da jednom seče!!!
Ukoliko proda Bambia mene kao navijača Partizana mogo bi da odobrovolji jedino dovođenjem Kežmana ili nekog igrača sličnih kvaliteta,ali i marketinški sličnog.

Srdjan

pre 15 godina

Manchester United have agreed an £8 million deal for Partizan Belgrade winger Zoran Tosic. The deal will be completed in the January transfer window subject to Tosic being granted a work permit next week.

The 21-year-old left winger became a target for Manchester United, Arsenal and Real Madrid after playing a big part for Serbia in last years U21 Euro Championships. Serbia made it to the final of this tournament. He made his debut for Serbia on March 23, 2007.

In order to qualify for a work permit a player must have appeared in 75% of their countries matches in the previous year but Tosic has only 6 from 14 or 43%. Chris Waddle has been appointed to the panel to hear this case by the Home Office.

As I said earlier Tosic is currently playing for Partizan Belgrade but he began his career with Proleter Zrenjanin before moving on to Banatski Dvor in 2005. Both of these teams actually combined forces to become FK Banat Zrenjanin. Tosic played 25 times for them in the Serbian Superliga scoring twice before making his move to Belgrade......

Da li je potreban komentar

nikola

pre 15 godina

Sta li se ovi ***eri javljaju.Umesto da cute da ih nema nigde...Ustvari da,vi imate titulu iz Barija.Javite se kad neki vas igrac predje direktno u neki veliki klub pa neka bude i najgori tamo.
Ljajic,Jovetic,Obradovic,Gulan,Smiljanic,Babovic,Sulejmani,Vukcevic...puknite od muke!

Lill' Bljuv

pre 15 godina

Posle utekmice sa OFK-a,utisci su pozitivni! Ljajic neka se kali jos jedno 2 godine...da se ne bi za...o kao Jovetic! Ngambi extra igrac...hladne glave resava situacije,kratkim sidurnim dodavanjima do veznjaka!!!Mlo vise prostora za njega u timu!!!

PFC

pre 15 godina

Tomicu,pamet u glavu Ljajica nikako ne pustaj bar jos 3 godine,a Tosica moze,jos ako je tacno ono sto sam ja cuo,a to je da Fergi samo za Tosica daje 10 miliona evra,onda bez razmisljanja treba da se pusti,ali mali Kaka nikako.

SASA_Svedska

pre 15 godina

Manchester United har hittat veteranen Ryan Giggs efterträdare på vänsterflanken.

I januari kliver den serbiske mittfältaren Zoran Tosic genom transferfönstret, från Stadion Partizana till Old Trafford.

United betalar Partizan Belgrad 100 miljoner kronor för 21-åringen, skriver Daily Mail. Tosic har varit glödhet på spelarmarknaden sedan han förra året förde Serbien till final i U21-EM

Mun United nasao zamenu za veterana Gigsa u srpskom mladom reprezentativcu i clanu Bg Partizana Zoranu Tosicu. Transfer procenjen na oko 100 miliona svedskih kruna sto je oko 10 miliona evra. Ovako stoji u svedskom aftonbladet-u, a tekst je uzet od daily mail-a!

SrlePFC

pre 15 godina

Pa ovo je smjesno kolko ja znam nema ni dvi sedmice od kako je Adem Ljajic dao izjavu da ne zeli iz Partizana,sta sad bilo predomislio se..E Boze Boze..!?

MilosPFC

pre 15 godina

Pa ko sada laze. Procitajte ovo i sve ce vam biti jasno.Tomicu ne lazi narod i ne pravi se blesav. Ovo je objavljeno u www.mirror.co.uk/


Manchester United tie up £9m deal for Serbs Adam Ljajic and Zoran Tosic



By Davvid McDonnell 22/11/2008

Sir Alex Ferguson is signing Serbians Adam Ljajic and Zoran Tosic for £9million.

They will join Manchester United in January if granted work permits.

A fee has been agreed with Partizan Belgrade and applications for the necessary clearance already submitted.

Ljajic, 17 - dubbed "the new Kaka" - has been to Old Trafford for talks and a trial.

Landing the midfielder despite interest from Real Madrid would be a coup for Ferguson, particularly as the Bernabeu sporting director, Predrag Mijatovic, is a Serbia legend.

grobar

pre 15 godina

Ipak 9 miliona funti (greska malopre). Ali u svakom slucaju dosta razlicitih informacija- ima i ono da samo je samo za Tosica placeno 8 miliona funti.

grobar

pre 15 godina

Ovde pricaju da ssu cene-za Ljajica 10 miliona, a za Tosica negde 3.6 a negde 7, a na svim stranim sajtovima pise (google) da su zajedno prodani za 9 miliona(eura naravno). Ko se ovde pravi lud?

nezvanican izvor

pre 15 godina

kako su ovi crveni ocajni sto su bambi i ljajic VEC POTPISALI za Mancester (ma sta Tomic pricao, svi znamo kako to funkcionise!)... a njihovi livadski sampiNJoni samo razglednice mogu u ruke :P

btw, za Ljajica jos nije precizirano ali najverovatnije ce ostati kod nas (da se razvija kao igrac i takmici naravno) jos neko vreme - to je i mali trazio, a Tosic ako ostane bice tu do kraja sezone - ne duze. mada po razgovorima ce gotovo izvesno vec sad otici u januaru.
Idu Cadikovski, Ngambi i Marinkovic na pozajmicu...

Partizan vraca Ilica, za letonca je sve izvesnije da ce ostati (nije 100%!), Vranjes, mali Tomic iz Teleoptika se prikljucuje prvom timu i uz njega verovatno Dos Santos... tu je jos jedan napadac na probi.
toliko za sada...

PFC

pre 15 godina

mnogi **nci su ovde pokazali neverovatnu zavist, sto iznenadjuje i najokorelije Grobare! Pa mi nismo uopste zavidili kad je otisao Vidic u MU, naprotiv, bilo nam je drago jer nasa nacionalna selekcija dobija jos boljeg Vidu i to se pokazalo tacnim. Nema potrebe da zavidite, to je dobro zan as fudbal, nadam se da ima vatre gde ima dima...ali ne bi mi bilo drago da idu, razmislajam o ekipi Partizana bez njih, pre svega bez Bambija... Mislim da je ipak moguce da je nesto bilo, ali naravno da je Tomic pametnica i ne zeli da istrcava. Nekako racionalnije kad razmislim mozda i nije lose da se ti transferi realizuju jer bi PFC dobio ogroman novac i mogao bi da pravi jos bolji tim a Ivan to ume jer je pravi majstor da oseti sansu za dovodjenje odlicnih pojedinaca. Ipak, on radi u Partizanu, ne u fuler klubu.
Kazem, ne bih volio da se tim rasipa, ali ima i druga opcija. moguce je da u Klubu procene da treba prodati sve koji su dostigli vrhunac kad je cena u pitanju(osim ove dvojice i Diarru, Jucu, Moreiru, Obrada!!!), uzeti silne novce i lepo se obnoviti po "sopstvenom ukusu". Kazem, Ivan to ume! Zamislite da PFC inkasira 30 mil evra i da onda sve pokupi sto je zaista perspektivno u Srbiji i okruzenju, dovede 2-3 iskusna majstora(kao Moreira) ...Naravno, opet titula, a stabilnost kluba u ovoj nadolazecoj krizi je zagarantovana i dobra cena pri privatizaciji!
Sve u svemu, ne budimo zavidni, zavist je ubijanje sopstvene duse. Ako Delije imaju dusu uopste!

Miki

pre 15 godina

Tosic je klasa samo sto decko nema kontinuitet a mladi Ljajic obecava, nek prodaju Pauna, Fejsu,Sikimica nek prodaju te bisere pa nek iskuliraju jos godinu i po dana. Tad ce prodati Ljajica za 15 a Tosica za 10 milona. A mogli bi i Ljajica da podvalimo Totenhemu kao sto je Dinamo podvalio Luku Modrica.Ionako sta je to za Totenhem 25 milona? Nista! Tomicu iskuliraj s tim transferima malo. Nisi nista bolji od Bjekovica. Da si pametan zadrzao bi Jovetica jos godinu dana pa bi ga prodao za 15 miliona a ne za "mrsavih" 8!

quzma

pre 15 godina

@najs...
Ne, ne... ti si to nešto pogrešio. U Tereku završavaju igrači Koromanove klase. A što se Ljajića tiče... talenat i fudbalsko znanje u njegovim godinama su važniji od iskustva. Ti si, verovatno, sa 16 godina još čačkao nos i lepio sline pod školsku klupu.

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Hvala @ navijacu, koji je poslao komentar # 44 , mnogo ti hvala za taj link i nadam se da ce jos navijaci Partizana ......i drugih klubova to gledati i ....procitati ! Volim Boga, najvise na svetu, Srbiju , moju decu, buducu zenu, bivsu ....itd ! Vec 36 godine sam partizanovac, ali ovaj tekst me je skroz.....ZAPALIO ! Voleo sam i crnkinju, ovde u Americi kad sam bio mlad, i udate zene, i neudate (Boze jos jednom , oprosti me....i dobro je da Bogu, popu i ljudima kazemo nase grehove, da bi Bog razdvoijo grehove od coveka, jer dok zivimo u grehu, Bog nas ...odbija i ne slusa nasu molitvu) ! Skoro 6.5 godine sam pozvan od Boga, ali ......prekipelo je u mene.....u vezi Partizana ! Otisli su poslednjih 16-17 meseci iz Partizana : Lomic-- 2 liga Nemacke 1 milion eura; Mihajlov --Turska , oni su rekli 350 000 eura, ali najmanje 1.3 eura, Radovanovic --Italija , 2.5 miliona eura;Baijc ne znam gde i za koliko.....obavestite me vi iz Beograda ;Sulejmani --Holandija --300 000 pa posle od transfera u Ajax, jos oko 900 000, znaci 1.2 miliona eura ;Gulan --Italija 2-2.5 miliona eura ;Smiljanic --Spanija 2.5 -3 miliona eura ;Rukavina -- Nemacka 2.5 -3 miliona eura ;Jovetic --Italija 4 miliona eura ; za koliko novca su otisli Marinkovic, Bosancic u Cukaricki, ako taj Poledica trazi 82 000, nisu Aganovic,Marinkovic,Bosancic, Pajovic otisli....bez odstete, kao raskinuli ugovore sa Partizanom , a sto ih je onda trenirao, da ih da ''zabadava ''? Kao imas ''kravu'' , nosis je na pasnjak , pazis je muzis je , hranis je kuci, i onda das ....komsijama bezplatno mleko i .......sir ( Cukaricki,Banat, Hajduk ,Vojvodina )! Partizanu je sleglo i 1.8 miliona eura od UEFE, a ne kako je ''jedan '' iz uprave rekao, tek na leto, jer kad je Partizan usao u LS, dobili su odmah 5 miliona eura (za 2-3 nedelje) ! Znam da je Partizan imao i troskove.....kad su isli u Stuttgart , pun avion 129 osobe, plus....kompaniju koju im je pokazala toranj, Mercedes muzej, centar ! Troskove u Istanbul -- pun avion , gosti, prijatelji kluba ! Pod znakom pitanja, da li su novinari platili avio - prevoz, hotele, i na .....pripremama u Dubaj , vec 5 godine ? Ako su dobili ''bezplatno'' od Partizana , da pisu ''lepo ''o Partizanu, onda takvi novinari nam ne trebaju.....jer prosek na utakmicam Partizana je oko 2-3 hiljade, i mnogo puta bezplatno ! Za koliko je prodat Zaijc u Danskoj cini mi se, a Lazarevic ? Sta je PR ,Vjetrovic trazio u Dubaj 24 casa, posle sto se ekipa i novinari posli nazad za Beograd ? Hvala Bogu da je bio tu da pomogne....Lazarevicu! Ako Moreira ne potpise , na zimu i on ide (Zajem mu je zamena, zato ga nisu ''forsirali, da bi Moreira potpisao, pa da su tu oboijca) ! Kaze se u Bibliju, da nikog ne osudis , da ne bi bio osuden , i ja nikog iz Partizana ne osudujem , ali jedno pitanje........GDE JE NOVAC ??? Znam da su platili nove igrace, pripreme u Dubaj, po 200 000 , evra, kao Real,Bajern.....a navijaci jedu pastetu, salamu u autobus do Stutgartta ! Omalozeni, sikanirani iz ''svog depa platili '', nisu ....poleteli Alpe , nisu videli Mercedes muzej ! Nazvao sam stadion Partizana, oko 2 sata pre utakmice za kup i preneo sam kroz sekretaricu da i ovde u Americi navijaci iz Klivlenda i Detroita su ljuti na upravu sto nije protestovala zbog zice u Stutgarttu, i sikaniranje navijaca ! Gospodin...''advokat Grubor '', rekao je ranije u novinama -- ne isplati se, mozemo samo pismo da pisemo, nemamo pravo da se ''zalimo '' ! Gospodine Gruboru, licno od mene , kome je licno govorio u novembar, 2002 BOG , kao Moijseu : nemas hrabrost, ne znas , ne ineresuje te , prepotentan si (pogledao sam te na Partizanov internet i vidim kako se smejes sa ovima iz UEFE , dajete im poklone, kako stoijs jednom nogom preko druge, mnogo si....arogantan , a Bog takve mrzi , jer tako je bio LU...er u Raj ! Bog mrzi prepotentne i plasljive -- Apokalipsa 21 kapitol -- 8 stih ! Ako je ''gos.Petric bolestan i ne moze da obavlja funkciju , zasto ide u Rumuniju, Stuttgart, Istanbul ! A ko je bio u.....Bakuuuu ? Slusam ovde prenos , 7000 km od Beograda, na Partizanov radio da nema ''gledalaca'' , zato sto je radno vreme sad po podne, alo....alo Beograd ima preko 2 miliona stanovnika , pola su zene, pola muskarci, pola partizanovci, pola zvezdasi, a nema ni ''mizernih 8-10 000 ! Napisao sam komentar bivsem direktoru Bjekovicu, da bi bilo vise gledalaca u mome selu da je igrao u 1 Ligi na jednoj utakmici ! Navijaci nece da dodu, jer je uprava rekla da je Partizan u plusu, da su ukinute kompanije koji gube ..novac ! Zasto su ''sikanirali'' Marka Vjetrovica u UEFI , ( jer je tad bio sam ) i ko to preti Partizanu u UEFI ? Partizan je igrao prvu utakmicu KS ! Zasto kad su ovi iz UEFE dobili ''napisano pismo '' rekli da nisu ''bili obavesteni '' u Turskoj da su im i autobusi bili ''polomljeni'', vec samo ''zastave Kosova i Albanije'' ! UEFA ne ceni Partizan jer, uprava Partizana im nije pokazala....''zube '' ! Nas se ne tice , sto su oni kaznili Partizan pre 20 godine, jer je druga...drzava, navijaci, igraci, oni navijaci su sad na zapad i istok, a ne na jug ! Izbacili Partizan prosle godine iz Evrope, ove izbacise Partizan iz LS, sa ''sudijama'' , a uprava Patizana ....hoce....''dobre odnose sa UEFOM'' ! Bog da blagoslovi Vuka Jeremica jer je hrabar ! Gospodo iz Partizana, Bog je napravio Adama i Evu, i trebamo da se molimo za oprostaj grehova, i da prihvatimo Isusa Hrista za spasitelja, ali Bog je dao Adamu i '' pe..s '' da napravi decu i da se ''razmnozi na Zemlju '' i da je ''zagospodari'' , ali previse njih danas u upravi Partizana nemaju hrabrost, zato se i broj navijaca....sve vise smanji ! Uz pomoc Svetog duha vam svedocim da mi je Bog govorio, kao Moijseu, da mi je Sveopsti Bog dao ovo ime 2004 godine zbog moje hrabrosti u bitkama sa davolijim demonima ! Partizan treba da ide na ''kontratuzbu '' sa UEFO-m , a ne vi ''pokazite'' Zemunelo, dode Lenart Johanson, Misel Platini, pre 2-3 dana ovi iz UEFE , da ''vide '' kako Partizan organizuje ....utakmice ! Vi imate dijalog sa ....zmijama, sa davolom, oni ''mrze'' sta su oni videli , kao kod Milana,Reala,Juventusa ! Govorim 4 jezika, kad budem dosao u Beogradu, da napravimo unapred ''kod njih'' sastanak jedan dan i da idemo mi ''kod njih'' sa 2-3 advokata iz Svajcarske, iz Beograda, i da se vratimo na vecer nazad u Beograd ! Necu od Partizana ni hotel, ni jelo, pa da vidimo ko je pretio Vjetrovicu, ko je poslao 2 lose sudije u Beogradu i Istanbulu, da ''gledaju'' njihove greske, taj isti sudija iz Beograda je dao kod 0:0 , Spanji penal u Spanji protiv Bosne! Da li oni znaju da je Partizan igrao ceremonijalnu prvu utakmicu u KS ? Ne verujem , jer oni su kao oni iz Haga, a mnogi od vas nemate '' ono'' , ja sam imao i imat cu ! Bozji Sveti Duh ne moze da ude u srce...''kukavice'' ! Znam sve idrace Partizana koji su plasljivi i koji nisu, gledajuci ih kako trce, kako se bore, ako i kako uklizavaju, kako reaguju kad je ''frka'' , kad je derbi ! Sveopsti Bog vam je doveo Gorana Gavrancica ''pred nos'' --povredio se Dordevic, Sikimic, i Gavrancic bi se borio protiv Gomeza da je igrao u Nemackoj, ali na ''preporuku Sikimica , vi ste doveli ...Ngambija'' ! Bog voli hrabre......kukavice....umiru ! Amin !

Webster

pre 15 godina

Quelle: Daily Mirror
Manchester United tie up £9m deal for Serbs Adam Ljajic and Zoran Tosic

Sir Alex Ferguson is signing Serbians Adam Ljajic and Zoran Tosic for £9million.

They will join Manchester United in January if granted work permits.

A fee has been agreed with Partizan Belgrade and applications for the necessary clearance already submitted.

Ljajic, 17 - dubbed "the new Kaka" - has been to Old Trafford for talks and a trial.

Landing the midfielder despite interest from Real Madrid would be a coup for Ferguson, particularly as the Bernabeu sporting director, Predrag Mijatovic, is a Serbia legend.


ManU will Ljajic und Tosic im Januar für 9 Mio. Pfund verpflichten.

Eto vam ;)

O Boze

pre 15 godina

Ovde sigurno neko laze!!! Britanski elektronski mediji su objavili da je Zoran Tosic blizu potpisivanja za Man Utd, transfer iznosi 8 miliona funti, ( pogledati Google) a da je bio zainteresovan Arsenal i Real!

navijac

pre 15 godina

Tomicu cenim te dosta, ali ne lazi nas! http://www.mirror.co.uk/sport/football/2008/11/22/manchester-united-tie-up-9m-deal-for-serbs-adam-ljajic-and-zoran-tosic-115875-20915369/

Ali ako je stvarno ova suma koja se pominje (to je oko 12mil. evra) onda je to dobar posao!

sale paris

pre 15 godina

neznam stvarno ko ovde laze gledao sam aston vila mancester fracuski komentator je izjavio da je igrac partizana tosic potpisao zacrvene

the_grobar

pre 15 godina

Pretpostavlja se da bi Tošić već od januara bio član 'crvenih đavola', dok bi Ljajić, pre dolaska u prvi tim Mančester Junajteda, iskustvo sticao na pozajmicama u drugim klubovima.

Takođe, postoji mogućnost da, pored Ljajića, i Tošić prethodno ode u neki drugi klub na 'kaljenje', ali nije poznato da li bi njih dvojica i dalje nosili 'crno-beli' dres, ovaj put kao pozajmljeni igrači, ili bi bili poslati u neki jači klub.


Da, u pravu ste, prelaze u jaci klub u ZVEZDU!
(Shift, 22. novembar 2008 13:53)


hahahhahahahaha

Bilo bi tuzno da nije ovoliko smesno...

najs...:)

pre 15 godina

Ha Ha ha Topalovici ponadali ste se. Pa nije Ferguson iako ima godina izlapeo covek. Nkada nije video Tosica i Ljajica. Dosta muje jedan srbin a to je Nemanja Vidic.Koga biBambi mogao da zameni kada su svi igraci za njega.To novinari grobari pustaju buve. Bambi je igrac koji jedino za 2 miliona evra max moze da zavrsi u Terek iz Groznog.Dizu u nebesa Ljajica a decko sve ukupno odigrao pola sata za prvi tim Partizana i kod Krcmarevica odigrao ni poluvreme.Polako videcemo sta ume

Centar

pre 15 godina

Za Tosica bi bilo bolje da ode u Spaniji ili u Italiji jer se bojim da bi mogao u Mancesteru da zavrsi kao nekad Bojan Djordjic..daleko od toga da ne bi mogao da uspe u Premier ali sam nekako skeptik...
(kaunas, 22. novembar 2008 14:24)

Ili kao Mateja Kezman, ili Bane Ivanovic... Ne shvataju nasi da u Engleskoj "nema leba"! Apsolutno se slazem sa komentarom iznad.

bumbar

pre 15 godina

Pa tog Tosica nek utrpaju bilo kome. A ako se nalozi Mancaster, onda ima budala u Engleskoj. Jos ako dodju 3 milke u kasu - puna kapa. Mislim da je Tosic po fizickom izgledu za neku komarac ligu.

sampioni sveta

pre 15 godina

hahaha..Tosic u Mancesteru..pa jos bi hteli i pare da uzmete za njega..sanjajte i dalje..pa vas jedini igrac koji je prodat nekom velikom timu je Predrag Spasic...hahaha

kit-kat

pre 15 godina

Grobari ponadali ste se aaaaaaaaaa.pa ko ce vase igrace nemogu da odu ni u 2 ligu engleske a ne u mancester,a sto se tice ljajica ja neznam sto ga ssvi duvaju pa mali prso je bolji od njega
(nemanja, 22. novembar 2008 15:48)

ne prodajemo mi kapitena u drugu fancusku ligu!!!

kao i uvek crveni su u nekoj njihovoj realnosti... a cinjenica da je i nasa liga prejaka za njih te cika misko sara novcanikom (sudije redom ispadaju na njima) ;)

mozete vi samo da sanjate takve igrace kao sto su TOSIC i LJAJIC... i generalno citav nas podmladak uz Teleoptik :P

Y/Kv

pre 15 godina

Ako se transveri igraca ostvare ja cu da se svucem go i prodjem kroz Kraljevo...novinarska patka ijako ja ne kazem da su njih dvojica dobri igraci ali ipak previse je bas u Mancester!

strucnjak :))

pre 15 godina

samo se vi pravite englezi...
i buda,satro..''prate sve igrace sveta...''.?!@#$%

pa posle ''moralo se..nasa je cast da oni igraju tamo..'' i te fore...

mi treba da pravimo tim!
(ovom timu fali najmanje 3 igraca)
..i da konacno nesto probamo u evropi!!
a ne da bijemo hajduk iz kule i onaj cirkus od komsiluka..
i svi 'srecni',satro dupla kruna ale alee???

... gledao sam 2 klinca iz pionirskog tima,mnogo su superiorni za svoj uzrast....
pa vi pozurite...ugovor..pa kad napune 16,.. ''nama je cast da igraju za fejnord''?!@#$

'ajde pozdrav ''prodavci''

ps. svi koji podrzavaju prodaju ljajica su zaposleni u klubu,na ovaj ili onaj nacin

ddd

pre 15 godina

Xahahah...Tosic u Mancester pa da'l ste vi normalni,svaka cast upravi partizana sto je pustila "buvu" sinoc to su verovatno videli od Mamica...
Ali koliko se samo ljudi nalozilo to je strasno hahahah...

nemanja

pre 15 godina

Grobari ponadali ste se aaaaaaaaaa.pa ko ce vase igrace nemogu da odu ni u 2 ligu engleske a ne u mancester,a sto se tice ljajica ja neznam sto ga ssvi duvaju pa mali prso je bolji od njega

micko

pre 15 godina

heh. Tosic ce da ide sigurno, mozda cak i na zimu, ali na leto sigurno, ali nece u mancester siguno,tj sto bi isao i sedeo na klupi. a i vredi 3 miliona evra, a partizanu trebaju pare tako da ide. a adem nije lud da ode, on je pametno rekao da ce ostati jos par sezona da bi prvo igao u partizanu. A i za vece ce se pare prodati za dve tri godine nego sad.

Rosfraj

pre 15 godina

Jeste Tosic u Mancesteru, mada ne bi me cudilo, u Mancesteru su svi propaliteti(Berbatov, K.Ronaldo,Runi,Nani i evo Tosic da se kompletiraju). Bolje da potpise za Banat...Ha, ha, ha

Nenad

pre 15 godina

Pa samo vi nastavite sa prodajom najboljih pa cete bryo u Ligu sampiona....A svi ynamo da Tosic sigurno ide jer ne bi ya dyabe dovodili "maestralnog" Letonca.....Dovodite vise igraca poput MOreire.

devecerskis@yahoo.com

pre 15 godina

Klaas-Jan Huntelaar zu Man Utd?
Wilson Palacios zu Manchester Utd.?
Luis Valencia zu Manchester Utd.?
Xavi zu Man Utd? Karim Benzema zu Manchester Utd.?
Manchester Utd. interessiert an Ángel Di María
Manchester Utd. interessiert an Nicolai ...
Manchester Utd. interessiert an Gianni Zuiverloon?
Manchester Utd. interessiert an Sercan Yildirim?
Manchester Utd. beobachtet Gabriel Obertan?
Manchester Utd. interessiert an Douglas Costa? Sergio Asenjo zu Manchester Utd.?
Adem Ljajic im Probetraining bei Manchester Utd.?
Carleto zu Manchester Utd.?
Miloš Krasic zu Manchester Utd.?
Manchester Utd. interessiert an Gareth Bale?
Vedad Ibisevic zu Manchester Utd.?
Man Utd interessiert an Maciej Rybus?
Man Utd beobachtet Ariel Borysiuk?
Reuben Noble-Lazarus zu Man Utd?
Lassana Diarra zu Man Utd?
Axel Witsel zu Man Utd?
Grafite zu Man Utd?
Man Utd beobachtet Edin Dzeko?
Man Utd beobachtet Marcel Schäfer?
Vincenzo Fiorillo zu Man Utd?
Adriano zu Man Utd?
Man Utd interessiert an Gai Assulin.
Mohamed Abdellaoue zu Man Utd?
Zoran Tosic zu Man Utd?

PA???

kaunas

pre 15 godina

Za Tosica bi bilo bolje da ode u Spaniji ili u Italiji jer se bojim da bi mogao u Mancesteru da zavrsi kao nekad Bojan Djordjic..daleko od toga da ne bi mogao da uspe u Premier ali sam nekako skeptik...

Shift

pre 15 godina

Pretpostavlja se da bi Tošić već od januara bio član 'crvenih đavola', dok bi Ljajić, pre dolaska u prvi tim Mančester Junajteda, iskustvo sticao na pozajmicama u drugim klubovima.

Takođe, postoji mogućnost da, pored Ljajića, i Tošić prethodno ode u neki drugi klub na 'kaljenje', ali nije poznato da li bi njih dvojica i dalje nosili 'crno-beli' dres, ovaj put kao pozajmljeni igrači, ili bi bili poslati u neki jači klub.


Da, u pravu ste, prelaze u jaci klub u ZVEZDU!

soni

pre 15 godina

cvrc milojka i onako sam se pitao da li je 1.april ili su mi podmetnuli neku travu ili je sve samo san.hvala bogu da je ovako ali odlazak im ne gine...ti visegodisnji ugovori su samo mazanje ociju...svakako ce tim da se ospe za godinu-dve dana ko 2003.a mi se taman ponadali.standardna prica.

Pera

pre 15 godina

Nisu mi nesto ubedljivi ni Tomic ni Vujacic. Cim ovaj kaze da nije potpisan nikakav ugovor, a niko nije ni pomenuo da je ugovor vec potpisan, znaci da je bilo necega.

devecerskis@yahoo.com

pre 15 godina

Klaas-Jan Huntelaar zu Man Utd?
Wilson Palacios zu Manchester Utd.?
Luis Valencia zu Manchester Utd.?
Xavi zu Man Utd? Karim Benzema zu Manchester Utd.?
Manchester Utd. interessiert an Ángel Di María
Manchester Utd. interessiert an Nicolai ...
Manchester Utd. interessiert an Gianni Zuiverloon?
Manchester Utd. interessiert an Sercan Yildirim?
Manchester Utd. beobachtet Gabriel Obertan?
Manchester Utd. interessiert an Douglas Costa? Sergio Asenjo zu Manchester Utd.?
Adem Ljajic im Probetraining bei Manchester Utd.?
Carleto zu Manchester Utd.?
Miloš Krasic zu Manchester Utd.?
Manchester Utd. interessiert an Gareth Bale?
Vedad Ibisevic zu Manchester Utd.?
Man Utd interessiert an Maciej Rybus?
Man Utd beobachtet Ariel Borysiuk?
Reuben Noble-Lazarus zu Man Utd?
Lassana Diarra zu Man Utd?
Axel Witsel zu Man Utd?
Grafite zu Man Utd?
Man Utd beobachtet Edin Dzeko?
Man Utd beobachtet Marcel Schäfer?
Vincenzo Fiorillo zu Man Utd?
Adriano zu Man Utd?
Man Utd interessiert an Gai Assulin.
Mohamed Abdellaoue zu Man Utd?
Zoran Tosic zu Man Utd?

PA???

Pera

pre 15 godina

Nisu mi nesto ubedljivi ni Tomic ni Vujacic. Cim ovaj kaze da nije potpisan nikakav ugovor, a niko nije ni pomenuo da je ugovor vec potpisan, znaci da je bilo necega.

Shift

pre 15 godina

Pretpostavlja se da bi Tošić već od januara bio član 'crvenih đavola', dok bi Ljajić, pre dolaska u prvi tim Mančester Junajteda, iskustvo sticao na pozajmicama u drugim klubovima.

Takođe, postoji mogućnost da, pored Ljajića, i Tošić prethodno ode u neki drugi klub na 'kaljenje', ali nije poznato da li bi njih dvojica i dalje nosili 'crno-beli' dres, ovaj put kao pozajmljeni igrači, ili bi bili poslati u neki jači klub.


Da, u pravu ste, prelaze u jaci klub u ZVEZDU!

kit-kat

pre 15 godina

Grobari ponadali ste se aaaaaaaaaa.pa ko ce vase igrace nemogu da odu ni u 2 ligu engleske a ne u mancester,a sto se tice ljajica ja neznam sto ga ssvi duvaju pa mali prso je bolji od njega
(nemanja, 22. novembar 2008 15:48)

ne prodajemo mi kapitena u drugu fancusku ligu!!!

kao i uvek crveni su u nekoj njihovoj realnosti... a cinjenica da je i nasa liga prejaka za njih te cika misko sara novcanikom (sudije redom ispadaju na njima) ;)

mozete vi samo da sanjate takve igrace kao sto su TOSIC i LJAJIC... i generalno citav nas podmladak uz Teleoptik :P

strucnjak :))

pre 15 godina

samo se vi pravite englezi...
i buda,satro..''prate sve igrace sveta...''.?!@#$%

pa posle ''moralo se..nasa je cast da oni igraju tamo..'' i te fore...

mi treba da pravimo tim!
(ovom timu fali najmanje 3 igraca)
..i da konacno nesto probamo u evropi!!
a ne da bijemo hajduk iz kule i onaj cirkus od komsiluka..
i svi 'srecni',satro dupla kruna ale alee???

... gledao sam 2 klinca iz pionirskog tima,mnogo su superiorni za svoj uzrast....
pa vi pozurite...ugovor..pa kad napune 16,.. ''nama je cast da igraju za fejnord''?!@#$

'ajde pozdrav ''prodavci''

ps. svi koji podrzavaju prodaju ljajica su zaposleni u klubu,na ovaj ili onaj nacin

the_grobar

pre 15 godina

Pretpostavlja se da bi Tošić već od januara bio član 'crvenih đavola', dok bi Ljajić, pre dolaska u prvi tim Mančester Junajteda, iskustvo sticao na pozajmicama u drugim klubovima.

Takođe, postoji mogućnost da, pored Ljajića, i Tošić prethodno ode u neki drugi klub na 'kaljenje', ali nije poznato da li bi njih dvojica i dalje nosili 'crno-beli' dres, ovaj put kao pozajmljeni igrači, ili bi bili poslati u neki jači klub.


Da, u pravu ste, prelaze u jaci klub u ZVEZDU!
(Shift, 22. novembar 2008 13:53)


hahahhahahahaha

Bilo bi tuzno da nije ovoliko smesno...

kaunas

pre 15 godina

Za Tosica bi bilo bolje da ode u Spaniji ili u Italiji jer se bojim da bi mogao u Mancesteru da zavrsi kao nekad Bojan Djordjic..daleko od toga da ne bi mogao da uspe u Premier ali sam nekako skeptik...

sale paris

pre 15 godina

neznam stvarno ko ovde laze gledao sam aston vila mancester fracuski komentator je izjavio da je igrac partizana tosic potpisao zacrvene

soni

pre 15 godina

cvrc milojka i onako sam se pitao da li je 1.april ili su mi podmetnuli neku travu ili je sve samo san.hvala bogu da je ovako ali odlazak im ne gine...ti visegodisnji ugovori su samo mazanje ociju...svakako ce tim da se ospe za godinu-dve dana ko 2003.a mi se taman ponadali.standardna prica.

quzma

pre 15 godina

@najs...
Ne, ne... ti si to nešto pogrešio. U Tereku završavaju igrači Koromanove klase. A što se Ljajića tiče... talenat i fudbalsko znanje u njegovim godinama su važniji od iskustva. Ti si, verovatno, sa 16 godina još čačkao nos i lepio sline pod školsku klupu.

Nenad

pre 15 godina

Pa samo vi nastavite sa prodajom najboljih pa cete bryo u Ligu sampiona....A svi ynamo da Tosic sigurno ide jer ne bi ya dyabe dovodili "maestralnog" Letonca.....Dovodite vise igraca poput MOreire.

Y/Kv

pre 15 godina

Ako se transveri igraca ostvare ja cu da se svucem go i prodjem kroz Kraljevo...novinarska patka ijako ja ne kazem da su njih dvojica dobri igraci ali ipak previse je bas u Mancester!

nezvanican izvor

pre 15 godina

kako su ovi crveni ocajni sto su bambi i ljajic VEC POTPISALI za Mancester (ma sta Tomic pricao, svi znamo kako to funkcionise!)... a njihovi livadski sampiNJoni samo razglednice mogu u ruke :P

btw, za Ljajica jos nije precizirano ali najverovatnije ce ostati kod nas (da se razvija kao igrac i takmici naravno) jos neko vreme - to je i mali trazio, a Tosic ako ostane bice tu do kraja sezone - ne duze. mada po razgovorima ce gotovo izvesno vec sad otici u januaru.
Idu Cadikovski, Ngambi i Marinkovic na pozajmicu...

Partizan vraca Ilica, za letonca je sve izvesnije da ce ostati (nije 100%!), Vranjes, mali Tomic iz Teleoptika se prikljucuje prvom timu i uz njega verovatno Dos Santos... tu je jos jedan napadac na probi.
toliko za sada...

PFC

pre 15 godina

mnogi **nci su ovde pokazali neverovatnu zavist, sto iznenadjuje i najokorelije Grobare! Pa mi nismo uopste zavidili kad je otisao Vidic u MU, naprotiv, bilo nam je drago jer nasa nacionalna selekcija dobija jos boljeg Vidu i to se pokazalo tacnim. Nema potrebe da zavidite, to je dobro zan as fudbal, nadam se da ima vatre gde ima dima...ali ne bi mi bilo drago da idu, razmislajam o ekipi Partizana bez njih, pre svega bez Bambija... Mislim da je ipak moguce da je nesto bilo, ali naravno da je Tomic pametnica i ne zeli da istrcava. Nekako racionalnije kad razmislim mozda i nije lose da se ti transferi realizuju jer bi PFC dobio ogroman novac i mogao bi da pravi jos bolji tim a Ivan to ume jer je pravi majstor da oseti sansu za dovodjenje odlicnih pojedinaca. Ipak, on radi u Partizanu, ne u fuler klubu.
Kazem, ne bih volio da se tim rasipa, ali ima i druga opcija. moguce je da u Klubu procene da treba prodati sve koji su dostigli vrhunac kad je cena u pitanju(osim ove dvojice i Diarru, Jucu, Moreiru, Obrada!!!), uzeti silne novce i lepo se obnoviti po "sopstvenom ukusu". Kazem, Ivan to ume! Zamislite da PFC inkasira 30 mil evra i da onda sve pokupi sto je zaista perspektivno u Srbiji i okruzenju, dovede 2-3 iskusna majstora(kao Moreira) ...Naravno, opet titula, a stabilnost kluba u ovoj nadolazecoj krizi je zagarantovana i dobra cena pri privatizaciji!
Sve u svemu, ne budimo zavidni, zavist je ubijanje sopstvene duse. Ako Delije imaju dusu uopste!

navijac

pre 15 godina

Tomicu cenim te dosta, ali ne lazi nas! http://www.mirror.co.uk/sport/football/2008/11/22/manchester-united-tie-up-9m-deal-for-serbs-adam-ljajic-and-zoran-tosic-115875-20915369/

Ali ako je stvarno ova suma koja se pominje (to je oko 12mil. evra) onda je to dobar posao!

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Hvala @ navijacu, koji je poslao komentar # 44 , mnogo ti hvala za taj link i nadam se da ce jos navijaci Partizana ......i drugih klubova to gledati i ....procitati ! Volim Boga, najvise na svetu, Srbiju , moju decu, buducu zenu, bivsu ....itd ! Vec 36 godine sam partizanovac, ali ovaj tekst me je skroz.....ZAPALIO ! Voleo sam i crnkinju, ovde u Americi kad sam bio mlad, i udate zene, i neudate (Boze jos jednom , oprosti me....i dobro je da Bogu, popu i ljudima kazemo nase grehove, da bi Bog razdvoijo grehove od coveka, jer dok zivimo u grehu, Bog nas ...odbija i ne slusa nasu molitvu) ! Skoro 6.5 godine sam pozvan od Boga, ali ......prekipelo je u mene.....u vezi Partizana ! Otisli su poslednjih 16-17 meseci iz Partizana : Lomic-- 2 liga Nemacke 1 milion eura; Mihajlov --Turska , oni su rekli 350 000 eura, ali najmanje 1.3 eura, Radovanovic --Italija , 2.5 miliona eura;Baijc ne znam gde i za koliko.....obavestite me vi iz Beograda ;Sulejmani --Holandija --300 000 pa posle od transfera u Ajax, jos oko 900 000, znaci 1.2 miliona eura ;Gulan --Italija 2-2.5 miliona eura ;Smiljanic --Spanija 2.5 -3 miliona eura ;Rukavina -- Nemacka 2.5 -3 miliona eura ;Jovetic --Italija 4 miliona eura ; za koliko novca su otisli Marinkovic, Bosancic u Cukaricki, ako taj Poledica trazi 82 000, nisu Aganovic,Marinkovic,Bosancic, Pajovic otisli....bez odstete, kao raskinuli ugovore sa Partizanom , a sto ih je onda trenirao, da ih da ''zabadava ''? Kao imas ''kravu'' , nosis je na pasnjak , pazis je muzis je , hranis je kuci, i onda das ....komsijama bezplatno mleko i .......sir ( Cukaricki,Banat, Hajduk ,Vojvodina )! Partizanu je sleglo i 1.8 miliona eura od UEFE, a ne kako je ''jedan '' iz uprave rekao, tek na leto, jer kad je Partizan usao u LS, dobili su odmah 5 miliona eura (za 2-3 nedelje) ! Znam da je Partizan imao i troskove.....kad su isli u Stuttgart , pun avion 129 osobe, plus....kompaniju koju im je pokazala toranj, Mercedes muzej, centar ! Troskove u Istanbul -- pun avion , gosti, prijatelji kluba ! Pod znakom pitanja, da li su novinari platili avio - prevoz, hotele, i na .....pripremama u Dubaj , vec 5 godine ? Ako su dobili ''bezplatno'' od Partizana , da pisu ''lepo ''o Partizanu, onda takvi novinari nam ne trebaju.....jer prosek na utakmicam Partizana je oko 2-3 hiljade, i mnogo puta bezplatno ! Za koliko je prodat Zaijc u Danskoj cini mi se, a Lazarevic ? Sta je PR ,Vjetrovic trazio u Dubaj 24 casa, posle sto se ekipa i novinari posli nazad za Beograd ? Hvala Bogu da je bio tu da pomogne....Lazarevicu! Ako Moreira ne potpise , na zimu i on ide (Zajem mu je zamena, zato ga nisu ''forsirali, da bi Moreira potpisao, pa da su tu oboijca) ! Kaze se u Bibliju, da nikog ne osudis , da ne bi bio osuden , i ja nikog iz Partizana ne osudujem , ali jedno pitanje........GDE JE NOVAC ??? Znam da su platili nove igrace, pripreme u Dubaj, po 200 000 , evra, kao Real,Bajern.....a navijaci jedu pastetu, salamu u autobus do Stutgartta ! Omalozeni, sikanirani iz ''svog depa platili '', nisu ....poleteli Alpe , nisu videli Mercedes muzej ! Nazvao sam stadion Partizana, oko 2 sata pre utakmice za kup i preneo sam kroz sekretaricu da i ovde u Americi navijaci iz Klivlenda i Detroita su ljuti na upravu sto nije protestovala zbog zice u Stutgarttu, i sikaniranje navijaca ! Gospodin...''advokat Grubor '', rekao je ranije u novinama -- ne isplati se, mozemo samo pismo da pisemo, nemamo pravo da se ''zalimo '' ! Gospodine Gruboru, licno od mene , kome je licno govorio u novembar, 2002 BOG , kao Moijseu : nemas hrabrost, ne znas , ne ineresuje te , prepotentan si (pogledao sam te na Partizanov internet i vidim kako se smejes sa ovima iz UEFE , dajete im poklone, kako stoijs jednom nogom preko druge, mnogo si....arogantan , a Bog takve mrzi , jer tako je bio LU...er u Raj ! Bog mrzi prepotentne i plasljive -- Apokalipsa 21 kapitol -- 8 stih ! Ako je ''gos.Petric bolestan i ne moze da obavlja funkciju , zasto ide u Rumuniju, Stuttgart, Istanbul ! A ko je bio u.....Bakuuuu ? Slusam ovde prenos , 7000 km od Beograda, na Partizanov radio da nema ''gledalaca'' , zato sto je radno vreme sad po podne, alo....alo Beograd ima preko 2 miliona stanovnika , pola su zene, pola muskarci, pola partizanovci, pola zvezdasi, a nema ni ''mizernih 8-10 000 ! Napisao sam komentar bivsem direktoru Bjekovicu, da bi bilo vise gledalaca u mome selu da je igrao u 1 Ligi na jednoj utakmici ! Navijaci nece da dodu, jer je uprava rekla da je Partizan u plusu, da su ukinute kompanije koji gube ..novac ! Zasto su ''sikanirali'' Marka Vjetrovica u UEFI , ( jer je tad bio sam ) i ko to preti Partizanu u UEFI ? Partizan je igrao prvu utakmicu KS ! Zasto kad su ovi iz UEFE dobili ''napisano pismo '' rekli da nisu ''bili obavesteni '' u Turskoj da su im i autobusi bili ''polomljeni'', vec samo ''zastave Kosova i Albanije'' ! UEFA ne ceni Partizan jer, uprava Partizana im nije pokazala....''zube '' ! Nas se ne tice , sto su oni kaznili Partizan pre 20 godine, jer je druga...drzava, navijaci, igraci, oni navijaci su sad na zapad i istok, a ne na jug ! Izbacili Partizan prosle godine iz Evrope, ove izbacise Partizan iz LS, sa ''sudijama'' , a uprava Patizana ....hoce....''dobre odnose sa UEFOM'' ! Bog da blagoslovi Vuka Jeremica jer je hrabar ! Gospodo iz Partizana, Bog je napravio Adama i Evu, i trebamo da se molimo za oprostaj grehova, i da prihvatimo Isusa Hrista za spasitelja, ali Bog je dao Adamu i '' pe..s '' da napravi decu i da se ''razmnozi na Zemlju '' i da je ''zagospodari'' , ali previse njih danas u upravi Partizana nemaju hrabrost, zato se i broj navijaca....sve vise smanji ! Uz pomoc Svetog duha vam svedocim da mi je Bog govorio, kao Moijseu, da mi je Sveopsti Bog dao ovo ime 2004 godine zbog moje hrabrosti u bitkama sa davolijim demonima ! Partizan treba da ide na ''kontratuzbu '' sa UEFO-m , a ne vi ''pokazite'' Zemunelo, dode Lenart Johanson, Misel Platini, pre 2-3 dana ovi iz UEFE , da ''vide '' kako Partizan organizuje ....utakmice ! Vi imate dijalog sa ....zmijama, sa davolom, oni ''mrze'' sta su oni videli , kao kod Milana,Reala,Juventusa ! Govorim 4 jezika, kad budem dosao u Beogradu, da napravimo unapred ''kod njih'' sastanak jedan dan i da idemo mi ''kod njih'' sa 2-3 advokata iz Svajcarske, iz Beograda, i da se vratimo na vecer nazad u Beograd ! Necu od Partizana ni hotel, ni jelo, pa da vidimo ko je pretio Vjetrovicu, ko je poslao 2 lose sudije u Beogradu i Istanbulu, da ''gledaju'' njihove greske, taj isti sudija iz Beograda je dao kod 0:0 , Spanji penal u Spanji protiv Bosne! Da li oni znaju da je Partizan igrao ceremonijalnu prvu utakmicu u KS ? Ne verujem , jer oni su kao oni iz Haga, a mnogi od vas nemate '' ono'' , ja sam imao i imat cu ! Bozji Sveti Duh ne moze da ude u srce...''kukavice'' ! Znam sve idrace Partizana koji su plasljivi i koji nisu, gledajuci ih kako trce, kako se bore, ako i kako uklizavaju, kako reaguju kad je ''frka'' , kad je derbi ! Sveopsti Bog vam je doveo Gorana Gavrancica ''pred nos'' --povredio se Dordevic, Sikimic, i Gavrancic bi se borio protiv Gomeza da je igrao u Nemackoj, ali na ''preporuku Sikimica , vi ste doveli ...Ngambija'' ! Bog voli hrabre......kukavice....umiru ! Amin !

grobar

pre 15 godina

Ovde pricaju da ssu cene-za Ljajica 10 miliona, a za Tosica negde 3.6 a negde 7, a na svim stranim sajtovima pise (google) da su zajedno prodani za 9 miliona(eura naravno). Ko se ovde pravi lud?

Centar

pre 15 godina

Za Tosica bi bilo bolje da ode u Spaniji ili u Italiji jer se bojim da bi mogao u Mancesteru da zavrsi kao nekad Bojan Djordjic..daleko od toga da ne bi mogao da uspe u Premier ali sam nekako skeptik...
(kaunas, 22. novembar 2008 14:24)

Ili kao Mateja Kezman, ili Bane Ivanovic... Ne shvataju nasi da u Engleskoj "nema leba"! Apsolutno se slazem sa komentarom iznad.

ddd

pre 15 godina

Xahahah...Tosic u Mancester pa da'l ste vi normalni,svaka cast upravi partizana sto je pustila "buvu" sinoc to su verovatno videli od Mamica...
Ali koliko se samo ljudi nalozilo to je strasno hahahah...

micko

pre 15 godina

heh. Tosic ce da ide sigurno, mozda cak i na zimu, ali na leto sigurno, ali nece u mancester siguno,tj sto bi isao i sedeo na klupi. a i vredi 3 miliona evra, a partizanu trebaju pare tako da ide. a adem nije lud da ode, on je pametno rekao da ce ostati jos par sezona da bi prvo igao u partizanu. A i za vece ce se pare prodati za dve tri godine nego sad.

Rosfraj

pre 15 godina

Jeste Tosic u Mancesteru, mada ne bi me cudilo, u Mancesteru su svi propaliteti(Berbatov, K.Ronaldo,Runi,Nani i evo Tosic da se kompletiraju). Bolje da potpise za Banat...Ha, ha, ha

bumbar

pre 15 godina

Pa tog Tosica nek utrpaju bilo kome. A ako se nalozi Mancaster, onda ima budala u Engleskoj. Jos ako dodju 3 milke u kasu - puna kapa. Mislim da je Tosic po fizickom izgledu za neku komarac ligu.

grobar

pre 15 godina

Ipak 9 miliona funti (greska malopre). Ali u svakom slucaju dosta razlicitih informacija- ima i ono da samo je samo za Tosica placeno 8 miliona funti.

nemanja

pre 15 godina

Grobari ponadali ste se aaaaaaaaaa.pa ko ce vase igrace nemogu da odu ni u 2 ligu engleske a ne u mancester,a sto se tice ljajica ja neznam sto ga ssvi duvaju pa mali prso je bolji od njega

O Boze

pre 15 godina

Ovde sigurno neko laze!!! Britanski elektronski mediji su objavili da je Zoran Tosic blizu potpisivanja za Man Utd, transfer iznosi 8 miliona funti, ( pogledati Google) a da je bio zainteresovan Arsenal i Real!

Miki

pre 15 godina

Tosic je klasa samo sto decko nema kontinuitet a mladi Ljajic obecava, nek prodaju Pauna, Fejsu,Sikimica nek prodaju te bisere pa nek iskuliraju jos godinu i po dana. Tad ce prodati Ljajica za 15 a Tosica za 10 milona. A mogli bi i Ljajica da podvalimo Totenhemu kao sto je Dinamo podvalio Luku Modrica.Ionako sta je to za Totenhem 25 milona? Nista! Tomicu iskuliraj s tim transferima malo. Nisi nista bolji od Bjekovica. Da si pametan zadrzao bi Jovetica jos godinu dana pa bi ga prodao za 15 miliona a ne za "mrsavih" 8!

Webster

pre 15 godina

Quelle: Daily Mirror
Manchester United tie up £9m deal for Serbs Adam Ljajic and Zoran Tosic

Sir Alex Ferguson is signing Serbians Adam Ljajic and Zoran Tosic for £9million.

They will join Manchester United in January if granted work permits.

A fee has been agreed with Partizan Belgrade and applications for the necessary clearance already submitted.

Ljajic, 17 - dubbed "the new Kaka" - has been to Old Trafford for talks and a trial.

Landing the midfielder despite interest from Real Madrid would be a coup for Ferguson, particularly as the Bernabeu sporting director, Predrag Mijatovic, is a Serbia legend.


ManU will Ljajic und Tosic im Januar für 9 Mio. Pfund verpflichten.

Eto vam ;)

MilosPFC

pre 15 godina

Pa ko sada laze. Procitajte ovo i sve ce vam biti jasno.Tomicu ne lazi narod i ne pravi se blesav. Ovo je objavljeno u www.mirror.co.uk/


Manchester United tie up £9m deal for Serbs Adam Ljajic and Zoran Tosic



By Davvid McDonnell 22/11/2008

Sir Alex Ferguson is signing Serbians Adam Ljajic and Zoran Tosic for £9million.

They will join Manchester United in January if granted work permits.

A fee has been agreed with Partizan Belgrade and applications for the necessary clearance already submitted.

Ljajic, 17 - dubbed "the new Kaka" - has been to Old Trafford for talks and a trial.

Landing the midfielder despite interest from Real Madrid would be a coup for Ferguson, particularly as the Bernabeu sporting director, Predrag Mijatovic, is a Serbia legend.

SASA_Svedska

pre 15 godina

Manchester United har hittat veteranen Ryan Giggs efterträdare på vänsterflanken.

I januari kliver den serbiske mittfältaren Zoran Tosic genom transferfönstret, från Stadion Partizana till Old Trafford.

United betalar Partizan Belgrad 100 miljoner kronor för 21-åringen, skriver Daily Mail. Tosic har varit glödhet på spelarmarknaden sedan han förra året förde Serbien till final i U21-EM

Mun United nasao zamenu za veterana Gigsa u srpskom mladom reprezentativcu i clanu Bg Partizana Zoranu Tosicu. Transfer procenjen na oko 100 miliona svedskih kruna sto je oko 10 miliona evra. Ovako stoji u svedskom aftonbladet-u, a tekst je uzet od daily mail-a!

sampioni sveta

pre 15 godina

hahaha..Tosic u Mancesteru..pa jos bi hteli i pare da uzmete za njega..sanjajte i dalje..pa vas jedini igrac koji je prodat nekom velikom timu je Predrag Spasic...hahaha

najs...:)

pre 15 godina

Ha Ha ha Topalovici ponadali ste se. Pa nije Ferguson iako ima godina izlapeo covek. Nkada nije video Tosica i Ljajica. Dosta muje jedan srbin a to je Nemanja Vidic.Koga biBambi mogao da zameni kada su svi igraci za njega.To novinari grobari pustaju buve. Bambi je igrac koji jedino za 2 miliona evra max moze da zavrsi u Terek iz Groznog.Dizu u nebesa Ljajica a decko sve ukupno odigrao pola sata za prvi tim Partizana i kod Krcmarevica odigrao ni poluvreme.Polako videcemo sta ume

PFC

pre 15 godina

Tomicu,pamet u glavu Ljajica nikako ne pustaj bar jos 3 godine,a Tosica moze,jos ako je tacno ono sto sam ja cuo,a to je da Fergi samo za Tosica daje 10 miliona evra,onda bez razmisljanja treba da se pusti,ali mali Kaka nikako.

SrlePFC

pre 15 godina

Pa ovo je smjesno kolko ja znam nema ni dvi sedmice od kako je Adem Ljajic dao izjavu da ne zeli iz Partizana,sta sad bilo predomislio se..E Boze Boze..!?

dalibor

pre 15 godina

Ma Milijaša traži Mančester to je greška.
A samo ludak bi dao Tošića za 3,5 mill. evra!!!
Realna cena Bambija je oko 5,5-7,5 mill. evra!!!
A Tomiću bih poručio da tri puta meri , a da jednom seče!!!
Ukoliko proda Bambia mene kao navijača Partizana mogo bi da odobrovolji jedino dovođenjem Kežmana ili nekog igrača sličnih kvaliteta,ali i marketinški sličnog.

Lill' Bljuv

pre 15 godina

Posle utekmice sa OFK-a,utisci su pozitivni! Ljajic neka se kali jos jedno 2 godine...da se ne bi za...o kao Jovetic! Ngambi extra igrac...hladne glave resava situacije,kratkim sidurnim dodavanjima do veznjaka!!!Mlo vise prostora za njega u timu!!!

nikola

pre 15 godina

Sta li se ovi ***eri javljaju.Umesto da cute da ih nema nigde...Ustvari da,vi imate titulu iz Barija.Javite se kad neki vas igrac predje direktno u neki veliki klub pa neka bude i najgori tamo.
Ljajic,Jovetic,Obradovic,Gulan,Smiljanic,Babovic,Sulejmani,Vukcevic...puknite od muke!

Srdjan

pre 15 godina

Manchester United have agreed an £8 million deal for Partizan Belgrade winger Zoran Tosic. The deal will be completed in the January transfer window subject to Tosic being granted a work permit next week.

The 21-year-old left winger became a target for Manchester United, Arsenal and Real Madrid after playing a big part for Serbia in last years U21 Euro Championships. Serbia made it to the final of this tournament. He made his debut for Serbia on March 23, 2007.

In order to qualify for a work permit a player must have appeared in 75% of their countries matches in the previous year but Tosic has only 6 from 14 or 43%. Chris Waddle has been appointed to the panel to hear this case by the Home Office.

As I said earlier Tosic is currently playing for Partizan Belgrade but he began his career with Proleter Zrenjanin before moving on to Banatski Dvor in 2005. Both of these teams actually combined forces to become FK Banat Zrenjanin. Tosic played 25 times for them in the Serbian Superliga scoring twice before making his move to Belgrade......

Da li je potreban komentar

Mladen Petrović

pre 15 godina

Ok je sve to,mada se u nasem fudbalu nikad nista ne zna uvek kruze razne price i na kraju se dogodi deseta stvar...I ako prodaju tosica i ljajica klub ce uzeti dooobre pare i zivo me zanima ko ce te pare strpati u dzep.Umesto da se od bar polovine tih para kupe solidni igraci a ne da se dovode za neke smesne pare iz afrike ili telekom prve lige.. videcemo sta ce biti i da li ce se to pametno iskoristiti... ali tesko.. Poz all

Shift

pre 15 godina

Pretpostavlja se da bi Tošić već od januara bio član 'crvenih đavola', dok bi Ljajić, pre dolaska u prvi tim Mančester Junajteda, iskustvo sticao na pozajmicama u drugim klubovima.

Takođe, postoji mogućnost da, pored Ljajića, i Tošić prethodno ode u neki drugi klub na 'kaljenje', ali nije poznato da li bi njih dvojica i dalje nosili 'crno-beli' dres, ovaj put kao pozajmljeni igrači, ili bi bili poslati u neki jači klub.


Da, u pravu ste, prelaze u jaci klub u ZVEZDU!

nemanja

pre 15 godina

Grobari ponadali ste se aaaaaaaaaa.pa ko ce vase igrace nemogu da odu ni u 2 ligu engleske a ne u mancester,a sto se tice ljajica ja neznam sto ga ssvi duvaju pa mali prso je bolji od njega

najs...:)

pre 15 godina

Ha Ha ha Topalovici ponadali ste se. Pa nije Ferguson iako ima godina izlapeo covek. Nkada nije video Tosica i Ljajica. Dosta muje jedan srbin a to je Nemanja Vidic.Koga biBambi mogao da zameni kada su svi igraci za njega.To novinari grobari pustaju buve. Bambi je igrac koji jedino za 2 miliona evra max moze da zavrsi u Terek iz Groznog.Dizu u nebesa Ljajica a decko sve ukupno odigrao pola sata za prvi tim Partizana i kod Krcmarevica odigrao ni poluvreme.Polako videcemo sta ume

Pera

pre 15 godina

Nisu mi nesto ubedljivi ni Tomic ni Vujacic. Cim ovaj kaze da nije potpisan nikakav ugovor, a niko nije ni pomenuo da je ugovor vec potpisan, znaci da je bilo necega.

Rosfraj

pre 15 godina

Jeste Tosic u Mancesteru, mada ne bi me cudilo, u Mancesteru su svi propaliteti(Berbatov, K.Ronaldo,Runi,Nani i evo Tosic da se kompletiraju). Bolje da potpise za Banat...Ha, ha, ha

devecerskis@yahoo.com

pre 15 godina

Klaas-Jan Huntelaar zu Man Utd?
Wilson Palacios zu Manchester Utd.?
Luis Valencia zu Manchester Utd.?
Xavi zu Man Utd? Karim Benzema zu Manchester Utd.?
Manchester Utd. interessiert an Ángel Di María
Manchester Utd. interessiert an Nicolai ...
Manchester Utd. interessiert an Gianni Zuiverloon?
Manchester Utd. interessiert an Sercan Yildirim?
Manchester Utd. beobachtet Gabriel Obertan?
Manchester Utd. interessiert an Douglas Costa? Sergio Asenjo zu Manchester Utd.?
Adem Ljajic im Probetraining bei Manchester Utd.?
Carleto zu Manchester Utd.?
Miloš Krasic zu Manchester Utd.?
Manchester Utd. interessiert an Gareth Bale?
Vedad Ibisevic zu Manchester Utd.?
Man Utd interessiert an Maciej Rybus?
Man Utd beobachtet Ariel Borysiuk?
Reuben Noble-Lazarus zu Man Utd?
Lassana Diarra zu Man Utd?
Axel Witsel zu Man Utd?
Grafite zu Man Utd?
Man Utd beobachtet Edin Dzeko?
Man Utd beobachtet Marcel Schäfer?
Vincenzo Fiorillo zu Man Utd?
Adriano zu Man Utd?
Man Utd interessiert an Gai Assulin.
Mohamed Abdellaoue zu Man Utd?
Zoran Tosic zu Man Utd?

PA???

kaunas

pre 15 godina

Za Tosica bi bilo bolje da ode u Spaniji ili u Italiji jer se bojim da bi mogao u Mancesteru da zavrsi kao nekad Bojan Djordjic..daleko od toga da ne bi mogao da uspe u Premier ali sam nekako skeptik...

ddd

pre 15 godina

Xahahah...Tosic u Mancester pa da'l ste vi normalni,svaka cast upravi partizana sto je pustila "buvu" sinoc to su verovatno videli od Mamica...
Ali koliko se samo ljudi nalozilo to je strasno hahahah...

soni

pre 15 godina

cvrc milojka i onako sam se pitao da li je 1.april ili su mi podmetnuli neku travu ili je sve samo san.hvala bogu da je ovako ali odlazak im ne gine...ti visegodisnji ugovori su samo mazanje ociju...svakako ce tim da se ospe za godinu-dve dana ko 2003.a mi se taman ponadali.standardna prica.

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Hvala @ navijacu, koji je poslao komentar # 44 , mnogo ti hvala za taj link i nadam se da ce jos navijaci Partizana ......i drugih klubova to gledati i ....procitati ! Volim Boga, najvise na svetu, Srbiju , moju decu, buducu zenu, bivsu ....itd ! Vec 36 godine sam partizanovac, ali ovaj tekst me je skroz.....ZAPALIO ! Voleo sam i crnkinju, ovde u Americi kad sam bio mlad, i udate zene, i neudate (Boze jos jednom , oprosti me....i dobro je da Bogu, popu i ljudima kazemo nase grehove, da bi Bog razdvoijo grehove od coveka, jer dok zivimo u grehu, Bog nas ...odbija i ne slusa nasu molitvu) ! Skoro 6.5 godine sam pozvan od Boga, ali ......prekipelo je u mene.....u vezi Partizana ! Otisli su poslednjih 16-17 meseci iz Partizana : Lomic-- 2 liga Nemacke 1 milion eura; Mihajlov --Turska , oni su rekli 350 000 eura, ali najmanje 1.3 eura, Radovanovic --Italija , 2.5 miliona eura;Baijc ne znam gde i za koliko.....obavestite me vi iz Beograda ;Sulejmani --Holandija --300 000 pa posle od transfera u Ajax, jos oko 900 000, znaci 1.2 miliona eura ;Gulan --Italija 2-2.5 miliona eura ;Smiljanic --Spanija 2.5 -3 miliona eura ;Rukavina -- Nemacka 2.5 -3 miliona eura ;Jovetic --Italija 4 miliona eura ; za koliko novca su otisli Marinkovic, Bosancic u Cukaricki, ako taj Poledica trazi 82 000, nisu Aganovic,Marinkovic,Bosancic, Pajovic otisli....bez odstete, kao raskinuli ugovore sa Partizanom , a sto ih je onda trenirao, da ih da ''zabadava ''? Kao imas ''kravu'' , nosis je na pasnjak , pazis je muzis je , hranis je kuci, i onda das ....komsijama bezplatno mleko i .......sir ( Cukaricki,Banat, Hajduk ,Vojvodina )! Partizanu je sleglo i 1.8 miliona eura od UEFE, a ne kako je ''jedan '' iz uprave rekao, tek na leto, jer kad je Partizan usao u LS, dobili su odmah 5 miliona eura (za 2-3 nedelje) ! Znam da je Partizan imao i troskove.....kad su isli u Stuttgart , pun avion 129 osobe, plus....kompaniju koju im je pokazala toranj, Mercedes muzej, centar ! Troskove u Istanbul -- pun avion , gosti, prijatelji kluba ! Pod znakom pitanja, da li su novinari platili avio - prevoz, hotele, i na .....pripremama u Dubaj , vec 5 godine ? Ako su dobili ''bezplatno'' od Partizana , da pisu ''lepo ''o Partizanu, onda takvi novinari nam ne trebaju.....jer prosek na utakmicam Partizana je oko 2-3 hiljade, i mnogo puta bezplatno ! Za koliko je prodat Zaijc u Danskoj cini mi se, a Lazarevic ? Sta je PR ,Vjetrovic trazio u Dubaj 24 casa, posle sto se ekipa i novinari posli nazad za Beograd ? Hvala Bogu da je bio tu da pomogne....Lazarevicu! Ako Moreira ne potpise , na zimu i on ide (Zajem mu je zamena, zato ga nisu ''forsirali, da bi Moreira potpisao, pa da su tu oboijca) ! Kaze se u Bibliju, da nikog ne osudis , da ne bi bio osuden , i ja nikog iz Partizana ne osudujem , ali jedno pitanje........GDE JE NOVAC ??? Znam da su platili nove igrace, pripreme u Dubaj, po 200 000 , evra, kao Real,Bajern.....a navijaci jedu pastetu, salamu u autobus do Stutgartta ! Omalozeni, sikanirani iz ''svog depa platili '', nisu ....poleteli Alpe , nisu videli Mercedes muzej ! Nazvao sam stadion Partizana, oko 2 sata pre utakmice za kup i preneo sam kroz sekretaricu da i ovde u Americi navijaci iz Klivlenda i Detroita su ljuti na upravu sto nije protestovala zbog zice u Stutgarttu, i sikaniranje navijaca ! Gospodin...''advokat Grubor '', rekao je ranije u novinama -- ne isplati se, mozemo samo pismo da pisemo, nemamo pravo da se ''zalimo '' ! Gospodine Gruboru, licno od mene , kome je licno govorio u novembar, 2002 BOG , kao Moijseu : nemas hrabrost, ne znas , ne ineresuje te , prepotentan si (pogledao sam te na Partizanov internet i vidim kako se smejes sa ovima iz UEFE , dajete im poklone, kako stoijs jednom nogom preko druge, mnogo si....arogantan , a Bog takve mrzi , jer tako je bio LU...er u Raj ! Bog mrzi prepotentne i plasljive -- Apokalipsa 21 kapitol -- 8 stih ! Ako je ''gos.Petric bolestan i ne moze da obavlja funkciju , zasto ide u Rumuniju, Stuttgart, Istanbul ! A ko je bio u.....Bakuuuu ? Slusam ovde prenos , 7000 km od Beograda, na Partizanov radio da nema ''gledalaca'' , zato sto je radno vreme sad po podne, alo....alo Beograd ima preko 2 miliona stanovnika , pola su zene, pola muskarci, pola partizanovci, pola zvezdasi, a nema ni ''mizernih 8-10 000 ! Napisao sam komentar bivsem direktoru Bjekovicu, da bi bilo vise gledalaca u mome selu da je igrao u 1 Ligi na jednoj utakmici ! Navijaci nece da dodu, jer je uprava rekla da je Partizan u plusu, da su ukinute kompanije koji gube ..novac ! Zasto su ''sikanirali'' Marka Vjetrovica u UEFI , ( jer je tad bio sam ) i ko to preti Partizanu u UEFI ? Partizan je igrao prvu utakmicu KS ! Zasto kad su ovi iz UEFE dobili ''napisano pismo '' rekli da nisu ''bili obavesteni '' u Turskoj da su im i autobusi bili ''polomljeni'', vec samo ''zastave Kosova i Albanije'' ! UEFA ne ceni Partizan jer, uprava Partizana im nije pokazala....''zube '' ! Nas se ne tice , sto su oni kaznili Partizan pre 20 godine, jer je druga...drzava, navijaci, igraci, oni navijaci su sad na zapad i istok, a ne na jug ! Izbacili Partizan prosle godine iz Evrope, ove izbacise Partizan iz LS, sa ''sudijama'' , a uprava Patizana ....hoce....''dobre odnose sa UEFOM'' ! Bog da blagoslovi Vuka Jeremica jer je hrabar ! Gospodo iz Partizana, Bog je napravio Adama i Evu, i trebamo da se molimo za oprostaj grehova, i da prihvatimo Isusa Hrista za spasitelja, ali Bog je dao Adamu i '' pe..s '' da napravi decu i da se ''razmnozi na Zemlju '' i da je ''zagospodari'' , ali previse njih danas u upravi Partizana nemaju hrabrost, zato se i broj navijaca....sve vise smanji ! Uz pomoc Svetog duha vam svedocim da mi je Bog govorio, kao Moijseu, da mi je Sveopsti Bog dao ovo ime 2004 godine zbog moje hrabrosti u bitkama sa davolijim demonima ! Partizan treba da ide na ''kontratuzbu '' sa UEFO-m , a ne vi ''pokazite'' Zemunelo, dode Lenart Johanson, Misel Platini, pre 2-3 dana ovi iz UEFE , da ''vide '' kako Partizan organizuje ....utakmice ! Vi imate dijalog sa ....zmijama, sa davolom, oni ''mrze'' sta su oni videli , kao kod Milana,Reala,Juventusa ! Govorim 4 jezika, kad budem dosao u Beogradu, da napravimo unapred ''kod njih'' sastanak jedan dan i da idemo mi ''kod njih'' sa 2-3 advokata iz Svajcarske, iz Beograda, i da se vratimo na vecer nazad u Beograd ! Necu od Partizana ni hotel, ni jelo, pa da vidimo ko je pretio Vjetrovicu, ko je poslao 2 lose sudije u Beogradu i Istanbulu, da ''gledaju'' njihove greske, taj isti sudija iz Beograda je dao kod 0:0 , Spanji penal u Spanji protiv Bosne! Da li oni znaju da je Partizan igrao ceremonijalnu prvu utakmicu u KS ? Ne verujem , jer oni su kao oni iz Haga, a mnogi od vas nemate '' ono'' , ja sam imao i imat cu ! Bozji Sveti Duh ne moze da ude u srce...''kukavice'' ! Znam sve idrace Partizana koji su plasljivi i koji nisu, gledajuci ih kako trce, kako se bore, ako i kako uklizavaju, kako reaguju kad je ''frka'' , kad je derbi ! Sveopsti Bog vam je doveo Gorana Gavrancica ''pred nos'' --povredio se Dordevic, Sikimic, i Gavrancic bi se borio protiv Gomeza da je igrao u Nemackoj, ali na ''preporuku Sikimica , vi ste doveli ...Ngambija'' ! Bog voli hrabre......kukavice....umiru ! Amin !

sampioni sveta

pre 15 godina

hahaha..Tosic u Mancesteru..pa jos bi hteli i pare da uzmete za njega..sanjajte i dalje..pa vas jedini igrac koji je prodat nekom velikom timu je Predrag Spasic...hahaha

Centar

pre 15 godina

Za Tosica bi bilo bolje da ode u Spaniji ili u Italiji jer se bojim da bi mogao u Mancesteru da zavrsi kao nekad Bojan Djordjic..daleko od toga da ne bi mogao da uspe u Premier ali sam nekako skeptik...
(kaunas, 22. novembar 2008 14:24)

Ili kao Mateja Kezman, ili Bane Ivanovic... Ne shvataju nasi da u Engleskoj "nema leba"! Apsolutno se slazem sa komentarom iznad.

grobar

pre 15 godina

Ipak 9 miliona funti (greska malopre). Ali u svakom slucaju dosta razlicitih informacija- ima i ono da samo je samo za Tosica placeno 8 miliona funti.

Y/Kv

pre 15 godina

Ako se transveri igraca ostvare ja cu da se svucem go i prodjem kroz Kraljevo...novinarska patka ijako ja ne kazem da su njih dvojica dobri igraci ali ipak previse je bas u Mancester!

kit-kat

pre 15 godina

Grobari ponadali ste se aaaaaaaaaa.pa ko ce vase igrace nemogu da odu ni u 2 ligu engleske a ne u mancester,a sto se tice ljajica ja neznam sto ga ssvi duvaju pa mali prso je bolji od njega
(nemanja, 22. novembar 2008 15:48)

ne prodajemo mi kapitena u drugu fancusku ligu!!!

kao i uvek crveni su u nekoj njihovoj realnosti... a cinjenica da je i nasa liga prejaka za njih te cika misko sara novcanikom (sudije redom ispadaju na njima) ;)

mozete vi samo da sanjate takve igrace kao sto su TOSIC i LJAJIC... i generalno citav nas podmladak uz Teleoptik :P

the_grobar

pre 15 godina

Pretpostavlja se da bi Tošić već od januara bio član 'crvenih đavola', dok bi Ljajić, pre dolaska u prvi tim Mančester Junajteda, iskustvo sticao na pozajmicama u drugim klubovima.

Takođe, postoji mogućnost da, pored Ljajića, i Tošić prethodno ode u neki drugi klub na 'kaljenje', ali nije poznato da li bi njih dvojica i dalje nosili 'crno-beli' dres, ovaj put kao pozajmljeni igrači, ili bi bili poslati u neki jači klub.


Da, u pravu ste, prelaze u jaci klub u ZVEZDU!
(Shift, 22. novembar 2008 13:53)


hahahhahahahaha

Bilo bi tuzno da nije ovoliko smesno...

PFC

pre 15 godina

mnogi **nci su ovde pokazali neverovatnu zavist, sto iznenadjuje i najokorelije Grobare! Pa mi nismo uopste zavidili kad je otisao Vidic u MU, naprotiv, bilo nam je drago jer nasa nacionalna selekcija dobija jos boljeg Vidu i to se pokazalo tacnim. Nema potrebe da zavidite, to je dobro zan as fudbal, nadam se da ima vatre gde ima dima...ali ne bi mi bilo drago da idu, razmislajam o ekipi Partizana bez njih, pre svega bez Bambija... Mislim da je ipak moguce da je nesto bilo, ali naravno da je Tomic pametnica i ne zeli da istrcava. Nekako racionalnije kad razmislim mozda i nije lose da se ti transferi realizuju jer bi PFC dobio ogroman novac i mogao bi da pravi jos bolji tim a Ivan to ume jer je pravi majstor da oseti sansu za dovodjenje odlicnih pojedinaca. Ipak, on radi u Partizanu, ne u fuler klubu.
Kazem, ne bih volio da se tim rasipa, ali ima i druga opcija. moguce je da u Klubu procene da treba prodati sve koji su dostigli vrhunac kad je cena u pitanju(osim ove dvojice i Diarru, Jucu, Moreiru, Obrada!!!), uzeti silne novce i lepo se obnoviti po "sopstvenom ukusu". Kazem, Ivan to ume! Zamislite da PFC inkasira 30 mil evra i da onda sve pokupi sto je zaista perspektivno u Srbiji i okruzenju, dovede 2-3 iskusna majstora(kao Moreira) ...Naravno, opet titula, a stabilnost kluba u ovoj nadolazecoj krizi je zagarantovana i dobra cena pri privatizaciji!
Sve u svemu, ne budimo zavidni, zavist je ubijanje sopstvene duse. Ako Delije imaju dusu uopste!

micko

pre 15 godina

heh. Tosic ce da ide sigurno, mozda cak i na zimu, ali na leto sigurno, ali nece u mancester siguno,tj sto bi isao i sedeo na klupi. a i vredi 3 miliona evra, a partizanu trebaju pare tako da ide. a adem nije lud da ode, on je pametno rekao da ce ostati jos par sezona da bi prvo igao u partizanu. A i za vece ce se pare prodati za dve tri godine nego sad.

Nenad

pre 15 godina

Pa samo vi nastavite sa prodajom najboljih pa cete bryo u Ligu sampiona....A svi ynamo da Tosic sigurno ide jer ne bi ya dyabe dovodili "maestralnog" Letonca.....Dovodite vise igraca poput MOreire.

bumbar

pre 15 godina

Pa tog Tosica nek utrpaju bilo kome. A ako se nalozi Mancaster, onda ima budala u Engleskoj. Jos ako dodju 3 milke u kasu - puna kapa. Mislim da je Tosic po fizickom izgledu za neku komarac ligu.

sale paris

pre 15 godina

neznam stvarno ko ovde laze gledao sam aston vila mancester fracuski komentator je izjavio da je igrac partizana tosic potpisao zacrvene

Miki

pre 15 godina

Tosic je klasa samo sto decko nema kontinuitet a mladi Ljajic obecava, nek prodaju Pauna, Fejsu,Sikimica nek prodaju te bisere pa nek iskuliraju jos godinu i po dana. Tad ce prodati Ljajica za 15 a Tosica za 10 milona. A mogli bi i Ljajica da podvalimo Totenhemu kao sto je Dinamo podvalio Luku Modrica.Ionako sta je to za Totenhem 25 milona? Nista! Tomicu iskuliraj s tim transferima malo. Nisi nista bolji od Bjekovica. Da si pametan zadrzao bi Jovetica jos godinu dana pa bi ga prodao za 15 miliona a ne za "mrsavih" 8!

quzma

pre 15 godina

@najs...
Ne, ne... ti si to nešto pogrešio. U Tereku završavaju igrači Koromanove klase. A što se Ljajića tiče... talenat i fudbalsko znanje u njegovim godinama su važniji od iskustva. Ti si, verovatno, sa 16 godina još čačkao nos i lepio sline pod školsku klupu.

nikola

pre 15 godina

Sta li se ovi ***eri javljaju.Umesto da cute da ih nema nigde...Ustvari da,vi imate titulu iz Barija.Javite se kad neki vas igrac predje direktno u neki veliki klub pa neka bude i najgori tamo.
Ljajic,Jovetic,Obradovic,Gulan,Smiljanic,Babovic,Sulejmani,Vukcevic...puknite od muke!

strucnjak :))

pre 15 godina

samo se vi pravite englezi...
i buda,satro..''prate sve igrace sveta...''.?!@#$%

pa posle ''moralo se..nasa je cast da oni igraju tamo..'' i te fore...

mi treba da pravimo tim!
(ovom timu fali najmanje 3 igraca)
..i da konacno nesto probamo u evropi!!
a ne da bijemo hajduk iz kule i onaj cirkus od komsiluka..
i svi 'srecni',satro dupla kruna ale alee???

... gledao sam 2 klinca iz pionirskog tima,mnogo su superiorni za svoj uzrast....
pa vi pozurite...ugovor..pa kad napune 16,.. ''nama je cast da igraju za fejnord''?!@#$

'ajde pozdrav ''prodavci''

ps. svi koji podrzavaju prodaju ljajica su zaposleni u klubu,na ovaj ili onaj nacin

O Boze

pre 15 godina

Ovde sigurno neko laze!!! Britanski elektronski mediji su objavili da je Zoran Tosic blizu potpisivanja za Man Utd, transfer iznosi 8 miliona funti, ( pogledati Google) a da je bio zainteresovan Arsenal i Real!

navijac

pre 15 godina

Tomicu cenim te dosta, ali ne lazi nas! http://www.mirror.co.uk/sport/football/2008/11/22/manchester-united-tie-up-9m-deal-for-serbs-adam-ljajic-and-zoran-tosic-115875-20915369/

Ali ako je stvarno ova suma koja se pominje (to je oko 12mil. evra) onda je to dobar posao!

Webster

pre 15 godina

Quelle: Daily Mirror
Manchester United tie up £9m deal for Serbs Adam Ljajic and Zoran Tosic

Sir Alex Ferguson is signing Serbians Adam Ljajic and Zoran Tosic for £9million.

They will join Manchester United in January if granted work permits.

A fee has been agreed with Partizan Belgrade and applications for the necessary clearance already submitted.

Ljajic, 17 - dubbed "the new Kaka" - has been to Old Trafford for talks and a trial.

Landing the midfielder despite interest from Real Madrid would be a coup for Ferguson, particularly as the Bernabeu sporting director, Predrag Mijatovic, is a Serbia legend.


ManU will Ljajic und Tosic im Januar für 9 Mio. Pfund verpflichten.

Eto vam ;)

nezvanican izvor

pre 15 godina

kako su ovi crveni ocajni sto su bambi i ljajic VEC POTPISALI za Mancester (ma sta Tomic pricao, svi znamo kako to funkcionise!)... a njihovi livadski sampiNJoni samo razglednice mogu u ruke :P

btw, za Ljajica jos nije precizirano ali najverovatnije ce ostati kod nas (da se razvija kao igrac i takmici naravno) jos neko vreme - to je i mali trazio, a Tosic ako ostane bice tu do kraja sezone - ne duze. mada po razgovorima ce gotovo izvesno vec sad otici u januaru.
Idu Cadikovski, Ngambi i Marinkovic na pozajmicu...

Partizan vraca Ilica, za letonca je sve izvesnije da ce ostati (nije 100%!), Vranjes, mali Tomic iz Teleoptika se prikljucuje prvom timu i uz njega verovatno Dos Santos... tu je jos jedan napadac na probi.
toliko za sada...

grobar

pre 15 godina

Ovde pricaju da ssu cene-za Ljajica 10 miliona, a za Tosica negde 3.6 a negde 7, a na svim stranim sajtovima pise (google) da su zajedno prodani za 9 miliona(eura naravno). Ko se ovde pravi lud?

MilosPFC

pre 15 godina

Pa ko sada laze. Procitajte ovo i sve ce vam biti jasno.Tomicu ne lazi narod i ne pravi se blesav. Ovo je objavljeno u www.mirror.co.uk/


Manchester United tie up £9m deal for Serbs Adam Ljajic and Zoran Tosic



By Davvid McDonnell 22/11/2008

Sir Alex Ferguson is signing Serbians Adam Ljajic and Zoran Tosic for £9million.

They will join Manchester United in January if granted work permits.

A fee has been agreed with Partizan Belgrade and applications for the necessary clearance already submitted.

Ljajic, 17 - dubbed "the new Kaka" - has been to Old Trafford for talks and a trial.

Landing the midfielder despite interest from Real Madrid would be a coup for Ferguson, particularly as the Bernabeu sporting director, Predrag Mijatovic, is a Serbia legend.

SASA_Svedska

pre 15 godina

Manchester United har hittat veteranen Ryan Giggs efterträdare på vänsterflanken.

I januari kliver den serbiske mittfältaren Zoran Tosic genom transferfönstret, från Stadion Partizana till Old Trafford.

United betalar Partizan Belgrad 100 miljoner kronor för 21-åringen, skriver Daily Mail. Tosic har varit glödhet på spelarmarknaden sedan han förra året förde Serbien till final i U21-EM

Mun United nasao zamenu za veterana Gigsa u srpskom mladom reprezentativcu i clanu Bg Partizana Zoranu Tosicu. Transfer procenjen na oko 100 miliona svedskih kruna sto je oko 10 miliona evra. Ovako stoji u svedskom aftonbladet-u, a tekst je uzet od daily mail-a!

SrlePFC

pre 15 godina

Pa ovo je smjesno kolko ja znam nema ni dvi sedmice od kako je Adem Ljajic dao izjavu da ne zeli iz Partizana,sta sad bilo predomislio se..E Boze Boze..!?

PFC

pre 15 godina

Tomicu,pamet u glavu Ljajica nikako ne pustaj bar jos 3 godine,a Tosica moze,jos ako je tacno ono sto sam ja cuo,a to je da Fergi samo za Tosica daje 10 miliona evra,onda bez razmisljanja treba da se pusti,ali mali Kaka nikako.

Lill' Bljuv

pre 15 godina

Posle utekmice sa OFK-a,utisci su pozitivni! Ljajic neka se kali jos jedno 2 godine...da se ne bi za...o kao Jovetic! Ngambi extra igrac...hladne glave resava situacije,kratkim sidurnim dodavanjima do veznjaka!!!Mlo vise prostora za njega u timu!!!

Srdjan

pre 15 godina

Manchester United have agreed an £8 million deal for Partizan Belgrade winger Zoran Tosic. The deal will be completed in the January transfer window subject to Tosic being granted a work permit next week.

The 21-year-old left winger became a target for Manchester United, Arsenal and Real Madrid after playing a big part for Serbia in last years U21 Euro Championships. Serbia made it to the final of this tournament. He made his debut for Serbia on March 23, 2007.

In order to qualify for a work permit a player must have appeared in 75% of their countries matches in the previous year but Tosic has only 6 from 14 or 43%. Chris Waddle has been appointed to the panel to hear this case by the Home Office.

As I said earlier Tosic is currently playing for Partizan Belgrade but he began his career with Proleter Zrenjanin before moving on to Banatski Dvor in 2005. Both of these teams actually combined forces to become FK Banat Zrenjanin. Tosic played 25 times for them in the Serbian Superliga scoring twice before making his move to Belgrade......

Da li je potreban komentar

dalibor

pre 15 godina

Ma Milijaša traži Mančester to je greška.
A samo ludak bi dao Tošića za 3,5 mill. evra!!!
Realna cena Bambija je oko 5,5-7,5 mill. evra!!!
A Tomiću bih poručio da tri puta meri , a da jednom seče!!!
Ukoliko proda Bambia mene kao navijača Partizana mogo bi da odobrovolji jedino dovođenjem Kežmana ili nekog igrača sličnih kvaliteta,ali i marketinški sličnog.

Mladen Petrović

pre 15 godina

Ok je sve to,mada se u nasem fudbalu nikad nista ne zna uvek kruze razne price i na kraju se dogodi deseta stvar...I ako prodaju tosica i ljajica klub ce uzeti dooobre pare i zivo me zanima ko ce te pare strpati u dzep.Umesto da se od bar polovine tih para kupe solidni igraci a ne da se dovode za neke smesne pare iz afrike ili telekom prve lige.. videcemo sta ce biti i da li ce se to pametno iskoristiti... ali tesko.. Poz all