Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.06.2008.

17:12

Anketa: Neregularno prvenstvo

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Većina građana sumnja u regularnost tek završenog fudbalskog prvenstva Srbije, pokazala je ovonedeljna anketa na sajtu novinske agencije Tanjug. Na pitanje "Mislite li da je tek završeno fudbalsko prvenstvo Srbije bilo regularno?" 59 procenata ispitanika (218 od 371) odgovorilo je odrično. U regularnost prvenstva nije posumnjalo 92 anketiranih, što čini 25 procenata, dok je onih koji nemaju definisan stav po ovom pitanju bilo 61, ili 16 procenata svih učesnika u anketi.

Meridian Superliga, koja se prošle nedelje završila, protekla je u senci niza incidenata na utakmicama, hapšenja i poternica za pojedinim funkcionerima i sukoba između različitih organa srpskog fudbala, dok su sudijske greške bile izuzetno učestale.

Kao kruna sezone u poslednjih mesec dana pokrenuta je kampanja za hitno proširenje lige sa 12 na 16 klubova, iako po statutu FSS takva odluka mora biti doneta najmanje godinu dana pred početak takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu