Nova vest
Fudbal

Sreda, 11.07.2007.

10:43

Mladost Apatin istupa iz Superlige

Izvor: VI

Autor: VI

Default images

Čelnici FK Mladost iz Apatina saopštili su da će zbog velikih finansijskih problema istupiti iz Superlige! Skupština kluba (koji je prošle sezone bio dugo najprijatnije iznenadjenje prvenstva), odlučila je da zbog izuzetno teške materijalne situacije jednostavno ne može ni da započne takmičenje u Superligi.

Od postojećeg igračkog kadra (28 fudbalera) ostala su bukvalno tri igrača (Mojić, Višinka i Vislavski), a mnogi su praktično otišli bez ili sa minimalnim obeštećenjem (omladinski reprezentativci Kesić i Stevanović). 

Kako prenosi "Sport" zvaničnu odluku, klub će saopštiti danas, ali su male šanse da dodje do krupnih zaokreta jer Apatinci jednostavno imaju mali igrački kadar.

Sada se postavlja i pitanje, ko će biti klub koji ulazi u Superligu? 

Po jednoj verziji to bi trebalo da bude Voždovac koji je ispao iz Superlige, medjutim, mnogi smatraju da bi poštenije bilo da u elitu udje kruševački Napredak koji je izgubio u poslednjoj rundi baraža za ulazak u Superligu.

Nepoznanica je i sudbina kluba iz Apatina. Prema propozicijama Mladost bi trebalo da se preseli dva ranga niže u srpsku ligu, ali je velika verovatnoća da se Mladost seli u Prvu "Telekom" ligu Srbije.

Na potezu su Zjaednica prvoligaša i čelni ljudi srpskog fudbala...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve