Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.07.2007.

18:24

Dijara i Sikimić u Partizanu

Izvor: A G

Autor:A G

Default images

Senegalski napadač Lamine Dijara i dosadašnji odbrambeni fudbaler francuskog Gengana Milovan Sikimić potpisali su trogodišnje ugovore sa Partizanom. Dosadašnji član portugalske Beire Mar, 22-godišnji Dijara, i tri godine stariji Sikimić sutra će sa ostatkom ekipe Partizana krenuti na pripreme u Holandiji.

Ekipi bi na početku priprema mogao da se priduži i portugalski fudbaler sredine terena Moreira, koji je prošlog meseca već bio na pregovorima u Partizanu, ali do saradnje nije došlo zbog finansijskih nesuglasica.

Igrač rodjen na Gvineji Bisao će večeras ponovo doputovati na ponovljene pregovore sa Partizanom.

Partizan se u letnjem prelaznom roku pojačao i dosadašnjim golmanima Čukaričkog i Bežanije Aleksandrom Radosavljevićem i Darkom Božovićem, koji su potpisali četvorogodišnje ugovore, brazilskim vezistom" Žukom, koji se klubu na vernost obavezao na dve godine, sa opcijom da se saradnja produži za još jednu sezonu.

Prvi profesionalni ugovor sa "crno-belima" potpisao je i dosadašnji kapiten omladinskog tima Partizana Amer Osmanagić, koji je rodjen 1989. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu