Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 28.06.2007.

11:52

Španski mediji: Kapelo otpušten

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Prema navodima španskih medija, Real Madrid je otpustio Fabija Kapela. Radio Marka tvrdi da je uprava kluba odlučila da prekine saradnju sa Italijanom, iako je nedavno doveo Real do prve titule za četiri godine, iako je bio u klubu samo godinu dana. Kapelov odlazak je odavno najavljivan, dok je istovremeno trener Hetafea Bernd Šuster 'viđen' kao njegov naslednik.

Predsednik Ramon Kalderon je prethodne nedelje odbio da potvrdi da li će klub zadržati Kapela, izjavljujući kako će ta odluka biti prepuštena sportskoj komisiji, na čelu sa Predragom Mijatovićem.

Kapelo će biti otpušten tek posle 30. juna pošto će tada ući u drugu, od predviđene tri godine ugovora, pa će obeštećenje koje će Real morati da mu isplati, biti znatno manje.

To ne bi bio prvi put da Real Madrid otpusti uspešnog trenera. Jup Hajnkes je otpušten 1998. nakon što je osvojio Ligu Šampiona, dok je Visente Del Boske takođe otpušten iako je osvojio dve titule u Primeri i dve Lige Šampiona za četiri sezone koliko je proveo u klubu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu