Nova vest
Fudbal

Subota, 24.02.2007.

20:00

Bajević i Koroman: "Zasluženo"

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Trener Crvene zvezde Dušan Bajević čestitao je posle 128. večitog derbija Partizanu na zasluženoj pobedi od 4:2. “Čestitam Partizanu, zaslužno je pobedio. Treba da izvučemo pouke iz ovog poraza. Nismo ušli u igru onako kako je trebalo. Činjenica je da se opet pojavio nekakav strah. Sa presingom Partizana mi smo sve više gubili sigurnost. Nismo mogli da se snađemo, da u ovih 90 minuta 2-3 puta iznesemo loptu, kako smo umeli da radimo ranije“.

Bajević je najavio detaljnu analizu utakmice, ali je dodao da je uveren da će Zvezda u nastavku sezone sačuvati pro mesto u ligi.

Više ćemo znati posle analize utakmice, za dva dana. Jesmo izgubili i odigrali užasno lošu utakmicu, ali smo i dalje prvi na tabeli i kada ne bih verovao da ćemo tu i ostati, odmah bih otišao. Hteo bih da se zahvalim navijačima na prisustvu i podršci, koju, nažalost, nismo iskoristili”.

Poslednje pojačanje “crveno-belih” Ognjen Koroman čestitiao je protivniku i izvinio se zbog svoje slabe partije.

Čestitam fudbalerima Partizana na pobedi. Izgubili smo bitku, ali ne i rat. Oni su u ovaj meč ušli agresivnije od nas, čini mi se i sa više želje. Nismo mogli da dođemo do naše igre. Kako je utakmica dalje odmicala, mi smo gubili konce i nismo mogli da se organizujemo. Izvinjavam se navijačima Zvezde na svojoj lošoj partiji večeras. Prvi mi je derbi, loše sam odigrao. Snosim odgovornost kao najstariji i kao reprezentativac“.

Koroman je najavio bolji rad i ozbiljniji pristup svog tima u preostala dva derbija ove sezone.

Ispred mene i cele moje ekipe je dosta rada. Treba da se uigramo i pokažemo bolju partiju u narednom periodu. Jeste teško, ali biće do kraja sezone još utakmica sa Partizanom i mislim da sledeći put treba da u meč uđemo agresivnije i mnogo ozbiljnije. To važi za sve igrače, a najviše za mene“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve