Fudbal 74

Subota, 24.02.2007.

20:00

Bajević i Koroman: "Zasluženo"

Bajeviæ i Koroman: "Zasluženo" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

grobar_brisel

pre 17 godina

ooo blize smo tituli,ok ostalo nam je jos 2 derbija tako da ima nade ...
HAJDE PARTIZANE osvoji tu titulu pa da zaigramo u ligi sampiona i da budemo u grupi sa Anderlehtom ili Brizom tako da dodjem da vas gledam carevi !!! napred partizan

dejandd

pre 17 godina

Za Upravu Zvezde: Ovo je krajnje vreme da shvatite da vam ova bunker koncepcija igre vise ne prolazi. U interesu srpskog fudbala vas molim da pocnete da igrate pravi napadacki fudbal. Dosta vise sa degradacijom fudbala.

Gorbari Vracar

pre 17 godina

@sergio
"Praznih tribina kao u Humskoj"? Pa mi imamo vise gledalaca na svom terenu sa 14 bodova manje i sa bojkotom naseg Juga. Osim Severa na utakmice Zvezde niko ne dolazi, sto govori sta oni koji prate fudbal misle o Zvezdi. Katastrofa.
Inace, kao veliki Grobari, mozemo da vam potvrdimo da su i Koroman i ostali (Bugarin, Trisovic i ekipa) sjajni igraci i da treba da ostanu u Zvezdi sto duze i adaptiraju se na propoznatljivu igru Crvene Zvezde u koju nije lako ukolopiti se. To posebno vazi za Ognjena Edina (Veliki brat)Koromana. Takodje, Bajevic je pravi trener za Zvezdu. Tako pun zivota, tako vatreno odan Zvezdi. Da ne zaboravim upravu, u ciji intelektualni potencijal sumnjaju samo prepotentni (kao i u svekukupni igracki kadar Zvezde). Jos kada dodje krem nasih privrednih gromada, najavljeni ugledni biznismeni kao Peconi i Cane Subotic Zvezda ce biti na pravom mestu koje je jo pripada. Samo treba malo strpljenja.

Naravno, jos i novinare koje "prate" Zvezdu treba dovesti u red. Treba vise i jos naglasenije objektivno da pisu o "Neosvojivoj tvrdjavi", "Kompleksu" koji Partizan ima u odnosu na Zvezdu, Derbiju koji ce potvrditi pravilo koje se ponavlja godinama, a donekle i o zaverama koje su sveprisutne protiv Zvezde, losim sudijama, [kao na poslednjem derbiju - komentar R. Gvozdenovica u "Politici") i durgim stvarima koji sprecavaju objektivan pristup da mocna ekipa Zvezde, koja igra "nikad-bolje" posle 20 kola treba da ima 60 bodova predsnosti nad svim drugim pokvarenim rivalima. I naravno da se krvavo obracunaju sa "malim" Smiljanicem i svima slicnima koji skidaju lak sa slike dragom im kluba. Da ne zaboravimo i javnog tuzioca koji bi, nakon sto se obracunao sa huliganom Panticem, golamnom Partizana, hrabro uhvatio u kostac sa Milanom Gurovicem, dusom od coveka i uravnotezenom nacionalnom velicinom (ko njega mrzi, mrzi i Srbiju), pa bi sada trebalo da pohapsi igrace Partizana jer su se poskidali goli pred svojim navijacima (koji su, inace, za razliku od Zvedzinih "Delija" manijaci), kao i protiv Smiljanica zato sto je vratom uhvatio ruku kapitena Zvezde i Koromana koga je, takodje za ruku, nosom uhvatio isti Smiljanic. Ti zahtvati Smiljanica bili su mnogo okrutniji od onih Patnticevih, ali - nema veze. A jos je i mazno zastavicu cime je naneo nenadoknadivu stetu najvecem srpskom klubu i to na najvecem nasem stadionu jer ekonom nije uspeo da nadje novu 15 minuta. I, da se to naplati Smiljanicu. Svih 14 dinara koliko kosta zastavica koji su napravili najveci srpski strucnjaci za najveci srpski klub.

Dosta vise o Grobarima. Napred Zvezdo.

d

pre 17 godina

Zvezdu pratim od malih nogu. Isao sam jos kao klinac na utakmice, do pre par godina na svaku. Bio je rat, sankcije, pukli smo kao drzava, pukli kao narod, automatski pukao je i sport. Jos se neki sportovi drze, ali sve slabije i slabije. Nekada je Zvezda bila rame uz rame sa najvecim svetskim klubovima. Nekad je bilo normalno da u BG dodje Real i da bude isprasen, sada molimo Boga da pobedimo neki Liberec, pa ne ide ni to. Pricamo i zaludjujemo se Ligom sampiona, a ne shvatamo da nasa reprezentacija ne bi mogla da udje u Ligu sampiona.
Svi oni da zaigraju, Vidic, Ilic, Stankovic, Pantelic, Zigic, Kezman, Krstajic....u istom timi, ja cisto sumnjam da bi taj tim uspeo da udje u LS, osim ako ne bi imao lak zreb. Partizan je usao jednom, svaka cast, drugi put propustio priliku i ko zna kad ce imati takvu sansu opet. Mozda je i prodato, mozda nije, to su price, kao sto je prica da je Dzaja prodao meceve sa Milanom '89., sa Kelnom, sa Brizom...Mozda jeste, mozda nije.
Kada je na celo Zvezde dosao Stojkovic, ocekivao sam nesto, jer mi je uvek na terenu ulivao poverenje. Bio je sjajan fudbaler i da nije otisao u Olimpik ko zna sta bi uradio sa svojom karijerom. Ovako...znamo. I dalje se nadam da on Zvezdi zeli dobro, i i dalje mu verujem, ali neke stvari se ne rade tako. Prijatelju ako hoces da vodis Zvezdu, ti moras da si joj posvecen 24 sata dnevno. Kao sto ja volim Zvezdu 24 sata dnevno svakog dana svake godine. Kakav Pariz, ili ne znam ni ja gde zivi. Ako hoces da se provodis po svetu, batali Zvezdu, ili ostani i vodi je kako treba. Prosle godine smo usli u ligu uefa, i da smo prvi mec igrali pred publikom isli bi dalje. Ako se setite,nas je 10 sekundi delilo od pobede u Strasburu. Uzeta je dupla kruna i sve je bilo super. Kad je doveden Bajevic svi smo rekli SJAJNO.
Mislili smo evo nas u LS. Medjutim... Prodato je dosta igraca, opravdano, jer odlazili su i veci iz Zvezde, pa je zivela, pobejivala i osvajala title. Dosao je Ailton, pre par godina najbolji strelac Bundes lige, covek koji zna fudbal, ali ovde nema sa kim da igra, i koji je klasa sa ove nase. Treba okrenuti drugi list. Bajevic sigurno sad nece otici, a ne bi ga niko od nas ni oterao do god je covek prvi na tabeli i ima finu prednost. Treba malo popricati sa igracima. Vecina njh se ne trudi, a tako se ne ponasa u Zvezdinom dresu. Ako ces da igras na Marakani kao domacin, ti prijatelju moras da gines. Da se lomis i da ne stedis sebe. Ne moze jedan Geogijev koji cacka nos dok protivnik ima loptu da igra u Zvezdi. Jedan Milovanovic koji u proslom derbiju zamahuje loptom na pomocnog sudiju ne moze biti kapiten Zvezde. Promesati malo te igrace. Mozda Trisovic nije toliko los, ali probati mu naci mesto, ako ne ide dovidjenja. Zasto su na Tadeua bacene pare. Pustiti ga da igra mozda i on nesto ima da pokaze. Basta vise nije zainteresovan da igra u Zvezdi- zdravo dovidjenja. Ubacivati po kojeg klinca od 17 godina u prvi tim da se kali. Pojacati omladinske skole, pionirske. Ici ako treba po Srbiji i svuda traziti talente, klince od 15, 16 godina i forsirati ih u nasoj omladinskoj skoli. Objasniti navijacima da od lige sampiona nema nista narednih 5 godina, jer necemo imati tim, a ni para da ga napravimo, a ne da se uzalud nadamo, i svake godine ockujemo nesto. Nek se napravi 5-godisnji plan, koji ce biti predstavljen javnosti i navijacima, nek se kaze ovaj moze da ide ako ima ponuda, ovaj ne moze ni pod kojim uslovima jer na njega racunamo. Ovog prodajemo jer nam treba para da prezivimo, ali cemo zato dovesti 5 klinaca koje cemo forsirati pa ce od njih5 ispasti 2 dobra za koju godinu. Za sad mi deluje da tu nema plana, vec da se zivi i radi od danas do sutra, kao u ostalom i u celoj drzavi. Sniziti cene karata, staviti nesto simbolicno, naci bilo kakav nacin da se sto vise ljudi privuce na stadion, pa ako treba i striptizete u poluvremenu. Nauciti i navici ljude da dolaze vikendom na Marakanu i da gledaju Zvezdu. Ako nema para, ja sam sam spreman da uplatim na racun Zvezde 500 evra, ali da znam da to nece da zavrsi u necijem dzepu. Nek kupe par dresova i lopti od toga, siguran sam da ima jos Delija koji bina taj nacin pomoli voljenom klubu. Bilo materijalno, bilo finansijski, bilo idejom. osusajte narod, poslusajte svoje Delije, mi postojimo zbog Zvezde.

doVla

pre 17 godina

@tesoti
@dejan
@bata Djora
Momci svaka cast prava analiza...s moje tacke gledista njaveci problem je nemanje zajednickog duha.Setite se samo onog okupljanaja pre pocetka utakmice, pa Zenga je bio prvi koje stavio ruku, Bajevic je za takve stvari potpuno nezainteresovan, jedva da i primeti tu svoje igrace. Kod Zenge igra je bila promenjljiva ali su svi kidali jedni za druge...ovo mi sve lici na grupu gradjana koja polako ali sigurno ide ka provaliji.
Jednostavno igra bez koncepcije ni ideje sve je ove sezone kao zadnjih 20min protiv komsija mlako anemicno i bledo nepovezano uz manji ili veci postotak srece.Kako protumaciti izjavu trenera od koga se ocekuju neki evropski rezultati "bicu srecan ako pobedimo 1:0"(bezanija)....
Nesto za Pixija: Mislim da nema navijaca zvezde koji ne bi bio zadovoljan kada bi zvezda igrala narednih 5 godina "prolece" u UEFA kupu i stizala do 1/4 ili 1/2 finala... price o LS su toliko tuzne i prazne da je to strasno, cista prasina u oci jer mi cak nismo ni prosecna evropska ekipa ma koliko nama to neprijatno zvucalo.....

Strateg

pre 17 godina

Zvezda je ocito mesto za skart i prevazidjene trenere iz Grcke. I FK i KK.
Najveci problem je Bajevic, treba da ode sto pre, dok jos imamo prednost na tabeli...
Da ne bude kasno posle.
Od igrackog kadra kojim Zvezuda raspoalze moze da se napravi ekipa koja ce sacuvati prednost (stecena zahvaljujuci ocajnom partizanu prosle jeseni a ne zahvaljujuci Zvezdi).
Sve u svemu, na vreme da hladimo glavu od Evrope.

Brkić

pre 17 godina

Rezultat utakmice je posledica dolaska na čelo PFC-a ozbiljnog rukovodioca iz demokratske stranke koji želi da PFC bude onakav kakav je bio i u vreme Mirka Marjanovića.Čovek je sa Kosova pa će kao novi Obilić možda značajnije doprineti da i tu budemo agresivniji i postignemo rezultat koji nam odgovara.

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

@tesoti
Zanimljiv komentar. Ne slazem se sa svim sto si napisao, ali je cinjenica da je najveci problem Bajevic. Medjutim, upravo robovanje tim laznim i vestacki nametnutim autoritetima njega ostavlja i dalje u trenerskoj fotelji. Realno gledano Bajevic je kao trener nula. Ceo zivot je radio u Grckoj gde je veci deo karijere vodio najbogatiji klub sa tih prostora. I sta je uradio sa njim u LS - nista. Nikada nisu prosli grupu. Jer to ziherasenje vise ne prolazi, to je odavno prevazidjeno razmisljanje u fudbalskom svetu.
Ne bih se slozio oko tvojih konstatacija u vezi igraca.
Milijas mozda zna nesto od fudbalske vestine, ali on je najsporiji igrac u ligi, igra samo levom nogom i beskrajno dugo davi loptu.
Verovatno ni sam Perovic ne misli o sebi ono sto si ti o njemu napisao. Kakav bre sut. Osim derbija kad je dao partizanu gol i promeso Nadja da li se secas jos nekog gola koji je on postigao svojim odlicnim udarcem. Ajde podseti me, molim te. I on se kao i Milijas sluzi samo levom nogom.
Napravio si veliku gresku oko Kastilja. Tacno je da on kvari igru, ali upravo je jedino on jos i poksavao a i imao nekakvu loptu po zemlji. Inace, taj isti Kastiljo je prema informacijama koje imam vec prodat PSV-u, ali se to nece objaviti do kraja sezone. On je najbolji Zvezdin igrac u jesenjem delu sezone, i jedino pravo pojacanje koje je dovedeno.
Gaj je juce bio najgori na terenu. Ali ne zbog toga sto je gresio, vec zbog neverovatno indolentnog pristupa igri. Inace, se i on izuzimajuci jucerasnju utakmicu moze svrstati u bolje ove sezone.
Bez obzira sta mi mislili o Trisovicu kao igracu, njega je Bajevic uspeo skroz da slomi na psihickom planu. Prvo mu je nametnuo ulogu levog beka, sto ovaj nije, zatim ga je dva puta izveo iz igre poisle samo 30 minuta, a crveni karton na derbiju je samo logican rezultat psihickog kraha koji je doziveo.
Djokic je drvo, kao i Purovic i realno gledano oni uopste nemaju kvalitet za Zvezdu. Ovo su verovatno najgori napadaci koje je Zvezda imala u istoriji. A upravo su oni bili njen prepoznatljiv znak. Sada se tek vidi koja je klasa za njih sve bio Ailton, ali on jednostavno nije imao sa kim da igra, odnosno, nije bilo nikoga ko bi mu dao pravu loptu. A i na njemu se videlo nezadovoljstvo, da li Bajevicem ili nekim drugim, mislim da to necemo saznati.
Bugarin je katastrofa i sta je sa njim, to verovatno niko ne ume daobjasni. Vidi se da on zna da igra fudbal, ali zasto se samo manekenise i ko mu to dozvoljava, verovatno ni to necemo saznati.
Koroman je takodje razocarenje, ali od njega nista nisam ni ocekivao.
Ostali igraci nisu toliko bitni cak i da svi odu sutra iz Zvezde ne verujem da bi Zvezda mnogo izgubila.
U ovom trenutku Zvezda placa danak gomilanju igraca u veznom, redu, o cemu sam vec jednom pisao. I sada se jednostavno vidi da postoje oni koji moraju da igraju i to gusi igru Zvezde. Najgore je sto drugi i ne dobijaju sansu, a u takvoj situaciji tesko da mozemo govoriti o nekoj dobroj atmosferi. A to je takodje vrlo bitan faktor za ostvarivanje dobrih rezultata, cak mozda i vazniji nego preko potrebne zvezde u ekipi. Barselona vam je klasican primer, losih rezultata usled narusene atmsfere.
Koja je razlika izmedju Dzaje i Piksija. Problem je u tome sto Piksi pokusava da preko noci postane veci od Dzaje. Sto sa dovodjenjem pojedinih igraca, pravi marketing sebi, a da pri tom ne prati interese kluba. Da je tako Koroman ne bi zavrsio u Zvezdi, jer joj nije preko potreban. Ailton je takodje marketinski potez, ali je ipak Buca klasa za sve ove igrace. Dovodjenje Bajevica je trebalo da prikaze da Stojkovic ima sposobnosti i za ono sta je Dzajic obecavao ali nikada nije ispunio. Medjutim, vidi se da je Princ sa Neretve bio jos jedna sarena laza Dragana Dzajica. Ono u cemu je bila Dzajina prednost, ne samo u odnosu na Piksija, vec i na sve druge na ovim prostorima, je u tome sto je umeo da prepozna dobrog igraca.
Bajevicu treba da se vide ledja, cak ni titula mu ne moze kupiti kredit za sledecu sezonu. Jer njegovo vreme je odavno proslo.

Lord Bajro

pre 17 godina

za duki krukija
a sta mislis da se ti dohvatis nekog posla, kopanja, nosenja tereta, bilo cega, jer ti gledanje fudbala ne ide.
Inace, Mladost je iz Apatina, a ima i Mladost iz Lucana, ali su nekad igrali 1. ligu.
Ipak bih te nesto zamolio - da mi pojasnis koji je taj jedan gol koji je bio regularan?

SALLE

pre 17 godina

Pomaze bog.
Neverovatno je da su komentari navijaca zlezde tipa...derbi je bio ocajan,smoran,... ja se izvinjavam,jeste li vi gledali OFK-Vojvodina pa tako pricate ili 128. Veciti derbi.
Od kada je u kupu Partizan dobi zlezdu 3:1 golom Vasiljevica bolji nisam gledao ali sa samo jednom drugacijom sitnicom,a to je da je sinoc postojao samo jedan tim na terenu.Jedini igrac u drugom timu je bio na nivou dresa koji nosi,a to je Ibrahim Gaj.
Licno sam nezadovoljan sa samo 4 gola jer da je bilo pravde,bilo bi 9. kako 9?Lepo...
Penal nad Tomicem...penal pri sutu Tomica(Bastu lopta pogadja u ruku)...ponisten cist gol Lazetica....i nase dve neiskoriscene sanse(Lazetic i Zajic)
Dakle delije...srecno ste prosli...ali doci ce i to na svoje.

Grobar

pre 17 godina

E moj Koromanu zar se tako ponasa na teretnu doveden si kao neka zvezda a ispade siledzija.Udario si dete a treba da budes njima mladima uzor SRAMOTA. Vrati se u Terek tamo takvu igru verovatno cene.

dejan

pre 17 godina

@Tesoti,
sjajna analiza,otprilike sve ono sto i ja mislim o stanju u Zvezdi.Ne slazemo se oko Djokica,al ajde;)
zZvezda tj Piksi,jednostavno ne vodi zdravu politiku.Citam neki dan Piksijevu izjavu kako mu je muka dusebriznika koji mu zameraju sto u Zvezdi nema mladih igraca,jer ne mogu se uporedo vijati LS i praviti igraci.LS?Sa ovakvim timom i trenerom,ne daj Boze da udjemo u istu!Mislim,to je nemoguce,nije ni u domenu teorije,al aj da kazem...Ovaj derbi je samo vrh ledenog brega,da se tako izrazim,nesto sto se kad tad moralo dogoditi u okvirima nase zemlje,a desilo se u Evropi(Liberec).Ovo sto Zvezda igra,to nije fudbal.A "to" Zvezda igra jos od Muslina.Nekako se ta njegova defanzivna filozofija igre(ma sta god on pricao kako je igrao uvek sa dva spica,jer je ostalih 8 igraca uvek bilo izrazito defanzivno orijentisano)prenosi sa generacije na generaciju zvezdinih fudbalera,u Zvezdi je gomila prosecnih fudbalera,koji kao da su sa fabricke trake poskidani...Neka mi neko kazes samo,kada je na zvezdinoj tekmi zadnji put video neki dribling,petu ili nesto sl?
Ova politika koju Piksi vodi je nesto slicno onoj koju Zvezda vodi u basketu,a svi znamo kakve Zvezda tu ima rezultate.To je dovelo do toga da Zvezda nema ni sadasnjost,a jos manje perspektivu.Kao sto rekoh,Zvezda je puna prosecnih igraca,zrelih godina za nase uslove,23-25,6...A ono sto iole valja,sto ima iole kakvu perspektivu,ce uskoro otici iz Zvezde(Basta,Purovic...Aj da kazem i taj nesretni Milovanovic)...Strancima je Zvezda usputna stanica do neke jace lige,Koroman je resenje na kratke staze,ali ako nastavi sa ovakvim ponasanjem,nikakve koristi nece biti od njega.I,ko ce da igra za Zvezdu za sezonu-dve?Pantic,Miladinovic,Raskovic,Trajkovic,Perovic,Trisovic,Djokic,Tadeu?!Mislim da ce Zvezda tek uci u krizu...Mozda je neozbiljno to reci posle jednog poraza,ali nije samo u derbiju stvar.Ponavljam,mislim da je losa politika uzrok svega...Pogledajte samo ovaj tim,jasno se vidi da tu nema nikakve hemije medju igracima,karaktera...A o kvalitetu da ne pricam.A mladih igraca nema...Neka mi neko kaze,Piksi ili Bajevic po mogucstvu,zasto jedan mediokritet(blaga rec)poput Tadeua zauzima mesto nekom klincu iz Zvedine skole?Naravno,ni tog nekog klinca nema,ali to je druga tema...
Uh,mogao bih ovako danima,sto li sam uopste seo za komp.....

tesoti

pre 17 godina

Mislim da je najbolje komentarisati utakmicu dan posle derbija. Evo kako ja vidim ono sto se juce desilo na Marakani, kao u bajci "Carevo novo odelo" kad jedan decak kaze car je go,tako je i juce napaljena prosecna ekipa Partizana skinula masku sa "sampionskog|" lica Zvezde i pomogla nama koji volimo Zvezdu da shvatimo da je Dusan Bajevic nase carevo novo odelo. Zapitajmo se sta je nas klub doveo a sta izgubio dovodjenjem Bajevica. Dobili smo neosporno veliko (za nase okvire naravno) trenersko ime od koga se ocekivao korak dalje a to je plasman u ligu sampionai nista vise. Dobro oprostili smo mu sto to nije odmah uspelo iskreno i sa boljom ekipom se proitiv Milana nije moglo,ali sta onda reci za Liberec... I sta smo jos dobili dovodjenjem Bajevica? Nista. Igru nemamo. I to nikakvu. Bas nista. Juce je samo na videlo dana izbilo ono sto se krije cele sezone. Nas tim nema srce,nema ideju nema fizionomiju, nema nista. Jaki smo samo na stupcima sportskog zurnala i da ne gresim dusu u pripremnim utakmicama. U takmicarskim utakmicama smo smesni. Dakle Milan dva poraza, Liberec dva poraza, Partizan poraz i remi posle bunker partije i zao mi je sto ovaj klub stavljam u nas rang ali i dva remija protiv Bezanije,tima koji nas je nadigrao dva puta.Nijednom ove sezone nismo razbili i igrom i golovima neki tim pa makar i nesrecni Zemun,to nam se nikad nije desilo...Sve i da budemo prvaci da li iko moze iskreno ocekivati od ovakve Zvezde plasman u ligu sampiona? ako postoji neko ko je toliki optimista onda ga molim da mi navede bar jedan evropski tim koji ekipa koja je juce istrcala na Marakanu moze pobediti?
Dusan Bajevic da je kojim slucajem djak koji pise domaci zadatak dobio bi keca zbog promasena teme ali je nazalost ogroman autoritet pa niko ne dovodi njegov status u Zvezdi u pitanje.Nije zadatak Zvezde da bude prva u ovakvoj ligi vec da se konacno plasira u ligu sampiona.
Kaze trener nemamo levog ni desnog beka pa treneru ne selektiram ja ekipu nego ti.dovedi pojacanja.Upropastio je Milijasa I Perovica koji su igracine u odnosu na Trisovica ciju igru ne vredi ni komentarisati ili recimo Kastilja i Milovanovica koje navodno trazi pola Evrope a ne mogu jedan pas u noge da daju.Pa videli ste svi da nema prodju igra sa tim kvariocima .Mi smo bre Zvezda,umesto da se nama prilagodjavaju mi se prilagodjavamo Bezaniji,Vozdovcu pa i Partizanu i moram reci da mi je na neki nacin i drago sto su nas grobari konacno pobedili jer pet godina protiv njih mi ne igramo fudbal nego se branimo,bunarimo dugim loptama i jurimo kontre,kao da su oni Mancester a ne Partizan koga su i ekipe poput Sparte ili Slzburga busile sa po 5 lakih komada.
Ima u Zvezdi dobrih igraca: Burzanovic je paklen fudbalerima smek i ideju ,Gaj je odlican,bajalica takodje,Milijas je igrac koji mora da igra u prvih 11 zadnji vezni koji zna fudbal, Perovic sa svojim dugim korakom i odlicnim sutem i centarsutem mora imati prednost u odnosu na metiljavog Bugarina ili Trisovica,Koroman koji je ipak pojacanje sto ce mislim i pokazati a zatim su tu i korektni igraci koji mogu igrati u Zvezdi: Andjelkovic(ima brzinu i centarsut za beka dovoljno),Trajkovic(i znanje i srce konacno mu se treba dati prilika)Purovic(koji je takodje neopravdano zapostavljen)i Djokic koji je korektan i borben centarfori tu se prica zatvara.
Kapiju treba otvoriti:
1. Bajevicu
2.Milovanovicu(Dejan je bio igrac koji je dominirao u mladjim kategorijam zbog svoje snage i fizicke superiornosti,ali kada je dosao u seniorsku konkurenciju osetio se nedostatak tenkicke potkovanosti,ostao je samo dobar sut i nista vise,igrac bez pasa i driblinga ne moze kreirati igru sampiona iako ga stvarno traze te ekipe prodajte ga odmah a za sta ga i cuvate ako sigurno ide na leto-jos jedan dokaz da Bajevicu nije cilj Liga Sampiona vec tdomaca titula)
3.Kastiljo-mozda ce on u nekom drugom sistemu igre i biti koristan u Zvezdi je sigurno beskoristan
4.Georgijev-pozer koji nije nista pokazao od kako je dosao u Zvezdu
5.Trisovic-jos jedan iz plejade menadzerskih igraca,doveden kao reprezentativac iz nekakvog prosecnog ukrajinskog tima
6.Pantic-najgori igrac u Zvezdi u poslednjih 50 god
7.Basti-decko ocigledno ima ogromnih psihickih problema koji se mogu resiti samo odlaskom iz Srbije
8. Bajevicu-znam da sam ga i gore napisao ali da se ne zaboravi jer je on srz problema

I jos nesto pod hitno se mora preispitati rad u omladinskoj skoli Zvezde,ko tu i kako mesetari,prica se da se od bogatih roditelja i raznoraznih menadzera uzima novac za proteziranje odredjenih igraca tek Zveza koja je svake godine prikljucival apo par odlicnih igreaca prvom timu vec dve sezone nikog nema da baci u vatru iz mladjih kategorija a ta svezina koju mladi donose nam je preko potrebna...
Ima nade za nas imamo sjajnu tradiciju,solidne igrace prosecnu upravu i jos samo trener da se poklopi sa par pojacanja bicemo ozbiljan tim.

Dule

pre 17 godina

Sta je bre ovooooooo MORALO JE OVO DA SE DESI JER I SVE OSTALE UKTAMICE SMO DOBILI NA JEDITE JADE OVO JE BRUKA DA NEMOGU DA VERUJEM DA NE PUSTA MILIJASA DA IGRA SRAMOTAAAAAAAAAA
ONAJ DJOKIC JAZAVAC NJEGA NI ZA DZABE NEMOZEMO DA OTERAMO IZ ZVEZDE JER NIKO NECE TRAKVU CEPANKU ONAJ BUGARIN NISTA NE ZNA RAZBIO NAS JE PARTIZAN KOJI JE ROKU OD GODINU DANA DOVBEO 4 IGRACA IZ DRUGE I TRECE LIGE A ONI SU NAS RADELI KAO VOLOVI NA DERBIJU PA DOKLE VISE OVE BRUKE JOS OD PROSLI DERBI OBVECAVAJU DA CE ZVEZDA IGRATI BOLJE A ONA IGRA SVE GORE I GORE
OD OVIH IGRACA 80 % NEMAJU SRCA DA IGRAJU U ZVEZDI ONI SU TU SAMO DA BI SE PRODALI NEKIM INOSTRANIM KLUBOVIMA EEE UBISE NAS NEKI MOMCI KOJI SU DOSLI IZ LUCANA IZ BSK STRASNOOOOOOOOOO
PIKSI DJOKIC BAJEVIC GERGIJEV IDITE IZ ZVEZDE I TIME JE POJACAJTEEEEEEEEEEEE
JA NE RAZUMEM DALI SU SE NASE VODJE NESTO LOZILE ZBOG OVIH STO SU DOSLI IZ RUSIJE I GRCKE TREBALI SMO DA IH ZAPUCAMO STOLICAMA KADA SU ISLI U SVLACIONICU I OVO JE BRUKA BRE BRUKA A NE DA IM PEVAMO I DA IH BODRIMO JER SMO IH BODRILI I PROTIV LIBERECA PROTIV SVIH I KAKO NAM VRACAJU POSLE SVAKE UTAKMICE PRICAJU MORAMO DA IZVIRSIMO ANALIZU DA UVIDIMO GRESKE I OOPET POSLE ISTA PRICA NA TERENU NECU VISE DA SE NERVIRAM ZVEZDA IZNAD SVE GA ALI OD DANAS SAMO PREKO TV NA UTAKMICE VISE NE IDEM POZ SVIMA

boris

pre 17 godina

gde ode nas fudbal kada se zvezda pojacava igracima iz crnogorske lige,koja je losija od vojvodjanske lige zapad.oterajte ih sve i okrenite se svojoj skoli fudbala,i bice to pravi tim

Dzajo vrati se-Delije sever

pre 17 godina

C c c...sta reci?Mnogo promasenih investicija u Zvezdi i zato ona ne moze bolje.Od Piksija,preko Bajevica,do onih manekena.Pa ranije Zvezda davala ovim manjim timovima i po 5 komada,a sada dobija sa 1-0.I pricaju o stvaranju tima za Evropu,bolje bi im bilo da uloze pare u omladinsku skolu jer Partizanova bar duplo bolja.
P.S.I Partizan je prosecan tim,i nije derbi dobio ovako ubedljivo zato sto je igrao ne znam kako,nego zato sto je Zvezda ocajna.Al imaju Djukica,koji je trenercina,i eto,samo trenera promenili i to je to.Piksi uci se.

shalabajzzer

pre 17 godina

Jednog igraca kao sto je Koroman treba da bude sramota takvog ponasanja. Umesto da bude uzor mladim igracima on se ponasa kao najgori ulicar. SRAMOTA!!! Tog igraca sam do juce jako cenio, mislio sam da je inteligentan ali i sami ste mogli videti kakav je to ustvari igrac a i osoba. Ja mislim da se on sada jede zbog toga sto je udario Smiljanjica.
Svi se hvatate sa Smiljanjica a zaboravili ste kako su se vasi igraci ponasali na tekmi. Bolje cutite. PARTIZAN!!!!

PETRA_DELIJA-NISHLIJA

pre 17 godina

PA LJUDI, NE MOJTE TAKO DRVLJE I KAMENJE PO NASIM "PROFESIONALCIMA" IMAJTE U VIDU DA SU SE VRATILI SA PRIPREMA UMORNI, PA IM VREME NA DERBIJU NIJE BILO LEPO BAS NAPROTIV BILO JE HLADNO, A ONI SU MANEKENI SAMO ZA LEPO VREME, A NE ZA VETAR!!!!!-) -) -)

Djole

pre 17 godina

Bajevic ni jednom igracu za godinu dana nije naso pravu poziciju, svi igraju sve a niko ne igra fudbal!Menja formaciju 10 X u toku sezone, sto bi mi Nislije rekli - to ne biva!Slazem se da imamo dosta dobru ekipu, ali razlog za pobede u prethodnim derbijima bili su Disljenkovic i Stojkovic, pa Bajevicu - misli o tome!

serggio

pre 17 godina

razocaran sam...ovo je bruka.. ako zvezda nastavi ovako bice praznih tribina kao u humskoj... zar to treba da dozvole bajevic i pixy? ljudi nisu navikli da zvezdu gledaju ovakvu, nemocnu i izgubljenu, kako se pravda i izvinjava... Koroaman je GRESKA! Bajevic je izgubljen!

Mire_56

pre 17 godina

Realan sam Grobar i -9 bodova zaostatka je nedostizno. Zelim Zvezdi da uspe u eliminacijama za ulazak u LS jer bi to bilo dobro za srpski fudbal, ali posmatrajuci derbi, zapazam da u Zvezdi jedino Burzanovic ima ideju. Tajkun Miskovic treba dobro da odresi kesu i da dovedete 4-5 stranaca, ali vrhunskih, inace leba nema. Po meni vasem "mentalitetu" odgovaraju italijanski profesionalci koji su sjajni takticari i znaju da igraju na rezultat.

Goran M

pre 17 godina

E a kad sam ja ljetos govorio da je Bajevic staromodan trener i los couch bijase to glas u pustinji. Svi su se popalili kao da smo doveli Murinha a to je zato sto nema analitickog sportskog novinarstva koje bi ljudima u Srbiji moglo da objasni da je Bajevic potrosen trener koji ni Grcima vise nije interesantan. Otuda i ti silni hvalospjevi i ocekivanja. Jel Zvezda odigrala i jednu dobru utakmicu ove sezone kao poslozen i harmonizovan tim? Na sto je licila Zvezdina igra juce? Jel to uopste igra?! Treba li boljeg dokaza da je Bajevic totalni promasaj? Sto se tice igrackog kadra ionako tanka sredina sa Georgijevim, Trisovicem i Milovanovicem je nesto ojacana Burzanovicem, ali napada i nemamo! I u takvoj situaciji dali smo Ailtona! On je za sve danasnje igrace Zvezde fudbalski Einstein! I to sav onakav okrugao i zaobljen... O tome kakav je kompleksas ovaj klinac Smiljanic ne treba trositi rijeci... "Zvezdu da bude sramota..." Pa dobro jel nije sramota kako je Partizan jesenas igrao pa mu niko ne bi osporio ako osvoji titulu.

Sandra

pre 17 godina

Recimo da je ovo i bila zasluzena pobeda Partizana,"GROBARI" ne bi trebalo previse da se raduju i budu ponosni,vec da realno sagledaju trenutno stanje na tabeli,i ne samo trenutno vec od pocetka sezone.Znate kako se kaze :"Jedna bitka ne znaci dobijen rat".Sandra

Negativni

pre 17 godina

Ja mogu da razumem da ekipa ima los dan,da nisu u formi,da ovo da ono...ali da se ONO zove fudbalski tim,to prvi put sad cujem.Sta je Bajevic uopste zamisljao sa ovim igracima?Da li u opisu radnog mesta u Zvezdi stoji da ponekad treba i klizeci start i pas sa strane?Da li su oni svesni da je umesto Partizana veceras bio Porto ili ne daj boze Lion,da bi pukli sa petnaest nula?Od Rapida,Univerzitatee,Ferencvarosa,Tikve...dobili bi pet komada a mozda i vise.Nikada nijedan tim(cak ni Partizan)nije ovako odigrao utakmicu.Ta kolicina neznanja,gluposti i lenjosti nikada nije vidjena na Marakani.Ja mislim da je ovo pocetak kraja,i siguran sam da Zvezda nece sacuvati devet bodova jer to ne zasluzuje.Medjutim,ni Djukic nije nikakav trener,i njegov tim je igrao jako lose sa mnogo rupa u odbrani i takvom igrom van Srbije nema sta da traze.Ali,oni su za Zvezdu TIM.Braco,najzad smo na dnu.Ziveo talog!

Nelson Muntz

pre 17 godina

Свака част Ђукићу! Човек је тренер-почетник, а показао је извиканом, преплаћеном и арогантном Бајевићу како и од више него просечних играча може да се направи добар тим. Средњаци комшија Европског првака нису упутили ниједну високу лопту нападачима, јер би их високи Гај "поскидао", већ су паметно давали пасове по земљи које изгубљени и спори Гај и Ђорђевић нису могли да дохвате. Сада је ваљда свима јасно да Бајевић под хитно мора да оде јер сам спреман да потпишем да за 5 кола нећемо имати ни под предности (прихватам опкладе)под његовом командом. Од његовог доласка Звезда није одиграла НИЈЕДНУ добру утакмицу. Треба хитно вратити Муслина или Зенгу, или неког другог доказаног тренера, а Принца вратити у његову бајку пре него што га Ђукић претвори у жабу...

DRAGAN

pre 17 godina

Kao veliki ZVEZDAS moram napisati nekoliko reci: Ovo je bruka i sramota, da se ja ne secam da nas je neki nas tim ovako nadigrao, rasturio i nadavao golova na Marakani. Svaka cast grobarima. Ko je kriv? Pa zna se Bajevic pa tek igraci. Vreme je da se Bajevic vrati u BIH i da trenira njegov Velez, Zvezdu ni jedan dan vise. Blede igre i ispadanje od Libereca do vecerasnje katastrofe-BRUKA. Pod hitno MARS Bajevicu iz Zvezde. Pa covek nemoze da smisli i kaze tri reci pola sata. Bruka.

man

pre 17 godina

ovo jeste veliki uspeh za partizan.treba da ga proslave i zapamte za narednih deset godina a zvezdina sramota je sto je ovo dozivela na marakani.sto ovi igraci ruse tradiciju koju su generacije stvarale i sto je dozvoljeno ovakvom igrom da onaj mali iz patizana onako prica u "nasoj kuci".i kada mi igraci zvezde kazu da se nisu dovoljno borili ja ih pitam,zasto?jedan je derbi,pola njih debituje u njemu na marakani,jedva su docekali zvezdin dres.jednostavno oni i ne mogu bolje,vec im je data prilika da igraju u zvezdi kada nemamo bolje nazalost.
jedna je zvezda.....

дуки круки

pre 17 godina

У првом колу партијизан је купио судије против младости л. где је прво поништен гол лучанаца, после неправедно искључен играч младости, и наравно непостојећи пенал, у другом колу 3 нерегуларна гола уз тендециозно суђење, дакле очигледно је да је пеналтизан постао државни пројекат јер са доласком политичара за председника желе да опет раде оно што су одувек радили за време мирка- да намештају утакмице и купују судије, време је да се једини прави народни српски клуб заједно са навијачима пробуди и стане на пут овој вештачкој креатури, и у фудбалу и кошарци и да онај ко је стварно најбољи освоји титулу.Наредни дерби уз Божју помоћ 0:5 за Звезду !

delija-centar

pre 17 godina

gospodina trenera(koga iz dana u dan sve manje cenim)treba pitati kako je on ocekivao da pobedi,kada na svom terenu igra sa jednim napadacem,i to Djokicem,koji sam ne moze apsolutno nista.covek se ne vadi iz ofsajda!!!
A gospodina Pixija(vec odavno sam poceo da ga ne postujem)treba pitati,da li treba da nas jos neko napuni na marakani(milan,liberec,partizan...)pa da on razmisli o tome da mozda nije on za ovaj posao!onaj dzaja je krao,ali nije ovoliko koliko pixi...i jos tvrdi da smo u dugovima.kada je dzaja bio tu,jedan,najvise dvojica njih su odlazili godisnje od prvotimaca iz kluba...a ovo prodavanje cele prve postave u roku od mesec dana...
a ne treba zaboraviti sta je pixi obecavao kada je dolazio na mesto predsednika zvezde...stabilne finansije,stabilan tim,liga sampiona,i ono sto mrzim da cujem od kada je zika preuzeo basket tim-EVROPSKA ZVEZDA!!!Alo,kada?gde?sa kim?sa randjelovicem,djordjevicem,andjelkovicem,panticem,georgijevim(bolje da je vladu doveo,bar zna da peva,ovaj ne zna nista),djokicem,trisovicem,purovicem...NEMA SANSE!!!!evo odmah mogu da kazem kako cemo proci u kvalifikacijama za LS(ako dodjemo do njih).do 3.kola sve ok,a onda cemo dobiti neki klub koji je ime u evropi.u prvoj tekmi(pretpostavljam da ce se igrati kod nas prva),cemo izvuci nereseno,a u revansu ce da nam daju tri komada,i onda bay,bay castillo,gay,purovic,perovic(sto mi uoppste ne smeta,ali opet...),koroman...i sve sto bi kojim slucajem moglo da se uvalja za nekoliko stotina evra,ui onda sledi kupovina igraca vozdovca,bezanije,mladosti iz apatina i nekih igraca iz inostranstva koji ne mogu ni u prosecnom ruskom,brazilskom timu da budu prvotimci...
i tako iz godine u godinu...
za kraj cu samo reci
PIXI ODLAZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BozaLeCZ

pre 17 godina

Prva postava bi trebala da izgleda ovako : Banovic, Basta, Andjelkovic, BAJALICA, Gaj, Koroman, Perovic, Castiljo, MILIJAS, Burzanovic, I PUROVIC ! Georgijevu i Djokicu Zabraniti pristup profesionalnom fudbalu!!!!! Treba ih vratiti tamo odakle su i dosli i jos platiti koliko traze za njihov odlazak!!!! Andjelkovicu naci zamenu, Milovanovica prodati sto pre, Bajevica oterati i vratiti MUSLINA ( POD HITNO )!!!!! Sramota!!!!!!! EJ SRAMOTA!!!!!!!!!!

Delije Svilajnac

pre 17 godina

I nema veze sto Zvezda nema veze i nema veze sto sam pijan ja i nema veze sto ponovo smo prvi JER ZA ZVEZDU ZIVOT DACU JA
Delije sta bi ono na severu posle 1-4 za groblje LUDNICA
To tesko moze da se shvati to ne moze da se nauci !!!!!!

Milos

pre 17 godina

Bolji tim od ovog koji trenutno ima Crvena zvezda u nasim uslovima nije moguce napraviti. Cak sam sklon tome, da bi uz boljeg levog beka i golmana to bio nas najbolji tim u poslednjih 10 godina. Nije valjda tim u kome su glavne poluge bili Bogavac ili Glogovac bio jaci od ovog, pa je Zvezda pobedjivala Partizan i sa po 3-0 i to kada je zaostajala na tabeli i po 19 bodova za njim. Problem je, medjutim, nesto drugo. Crvena zvezda nema nikakvu igru, nikakvu ideju u igri, a igraci su ili totalno fizicki nespremni ili nezainteresovani. Ja ne znam kako drugacije npr. da objasnim situaciju u kojoj po levoj strani Lazetic ulazi u sesnaesterac, dribla, a cetiri Zvezdina fudbalera stoje i posmatraju. Crvenu zvezdu pratim i volim od najranijeg detinjstva, ali zaista nikada nisam video da je odigrala ovako, sramno. I jedino i iskljucivo je kriv Dusan Bajevic. Zvezda nijednu dobru utakmicu od kako ju je on preuzeo nije odigrala, niti je pobedila jednu jacu ekipu. I u Evropi je usledila bruka od prosecnog Libereca. Sa Korkom je bilo povuci-potegni. Rasprodaje za te meceve i meceve sa Milanom nije bilo, pa Zvezda u tim mecevima nije pokazala ama bas nista. Jer ni njen trener do sada osim arogancije i neznanja nije pokazao bas nista. Nadao sam se, ne i ocekivao, da bi posle ovakve blamaze mogao da pokaze bar da je covek i da se povuce. Nazalost, ocekujem dalje topljenje Zvezdine prednosti a na prolece svakako novu bruku u Evropi. Sa ovakvom igrom je to neminovno, a ovaj covek je pokazao da bolje ne ume.

Jugovic

pre 17 godina

Neko je ovde spomenuo Jugovica, kao velikog igraca. Ljudi moji, gde je taj covek? U srpskom, pa i jugoslovenskom fudbalu verovatno nije bilo boljeg, cestitijeg i agilnijeg igraca! Vidite sta entuzijazam jednog Djukica cini! Imace "Partizan" i padova, ali sa Djukicem je "Partizan" "na konju"! Zamislite Jugovica na celu "Zvezde" - odgovoran, pametan, hrabar, a ne kao ovaj Bajevic, koji je i kao igrac bio "tetka" (kako sam to na ovom sajtu napisao juce, predvidjajuci sigurnu pobedu "Partizana" - inace ne navijam ni za jedan od ova dva tima). Dajte Jugovica! Pruzite priliku najuspesnijoj generaciji nasih fudbalera - krenulo je sa Djukicem, neka ne ostane na njemu! "Zvezdin" sastav nije slabiji od "Partizanovog", mozda je cak i bolji - ali "Zvezdin" trener nije dorastao pravim, velikim utakmicama ("Liberec", sada "Partizan").

Shoxy

pre 17 godina

Zvezdasi,nije vama kriv Bajevic,on je odsao u SRbiju da ukalja ime,lepo kaze ona nasa:"Kol'ko para,tol'ko muzike"sva sreca pa gaj i Georgijev ne dodjose u Partizana,a ne smem ni da pomislim sta bui bilo da je Djukic od pocetka trener Partizana.ali ni9je bitno.samo cu da kazem da je seljacki ono sto je Koroman uradio smiljanicu kad ga je uhvatio za vrat,ipak ce njih dvojica za koju godinu biti okosnica reprezentacije i zato ne bi trebalo9 tako ponasanje da se ispoljava.pozdrav svim grobarima i zvezdasima sirom sveta.P.S.ja grobar znam da Bajaloica nije igrao zbog gripa ili prehlade ne znam,a vi ne znate!?

Bane

pre 17 godina

Juče sam, kritikujući Bajevića napisao da Zvezda ne samo da ne može da igra napadački nego uopšte ne ume da igra fudbal. Danas se i videlo zašto - fudbaleri Zvezde deluju kao da su prvi put u životu sastavljeni a na utakmicu su došli bez trenera. Još na prvoj utakmici sezone protiv Cork City-a bilo je jasno da je Bajević upropastio sve što je Zenga uspeo da stvori. Od tada Zvezda tone sve dublje i ovakva šamarčina nadam se znači i otkaz ovom "stručnjaku". Tu jednostavno nema šta da se analizira - Zvezda trenutno pruža najslabije partije u svojoj istoriji i sa stvaranjem tima i igre treba da počne od nule.
S druge strane očigledan je pomak nabolje u igri Partizana, a naročito u volji, borbenosti i trudu. Daleko od toga da je Partizan odigrao utakmicu za pamćenje, i oni su puno grešili ali čini mi se da je Đukić posle samo dva meča preporodio ekipu iz mrtvih.
Još jedna lepa stvar je da je viđeno 6 golova što je više nego u celom prethodnom kolu zajedno.

Shonne

pre 17 godina

Pojedinim igačima , a sve mi se viši čini i treneru izgleda još nije jasno koji klub predstavljaju. Taktika da se na Marakani brani i to protiv partizana ne treba ni da padne nekome na pamet .Bugarina vratiti tamo odakle je došao, a Trišović i Koroman neka malo sa klupe gledaju kako se bori za voljeni tim. Mislim da je vreme za Milijaša i Trajkovića.

Raša

pre 17 godina

Za ovakve igre nisu morali da idu dalje od Ade Ciganlije. Sramota! Gde je Pixi? Bajević? Gde su funkcioneri? Kakva Liga šampiona, oni nisu ni za ligu Mirjeva. Gube se utakmice i dobijaju ali ovako impotentno da ih dečaci pretrčavaju, pa to je sramota. Da li uopšte u CZ neko zna kako da sastavi tim, koga da kupi a sa ovim postojećim ljudima da poradi i da im pokaže kako da igraju. Izgleda toga nema. A i ako CZ osvoji prvo mesto opet će biti brukanje u kvalifikacijama za evropska takmičenja pa ponovo obećanja i tako dok se ne dovedu oni koji znaju fudblaski posao a neznalice ne najure.

branki

pre 17 godina

Nisi ti Koromane nista kriv, kriv je piksi koji je rasprodao ono malo igraca sto je valjalo (koje je Dzajic doveo), a doveo vas sto ne znate po zemlji hodat i trenera koji je sa olimpijakosom uzeo titulu u zadnjem kolu a dosao na +13. Bajevicu PAKUJ KOFERE!!!

Vlada

pre 17 godina

Koroman, Trisovic, Djordjevic, Andjelkjovic, Pantic, Djokic i naravno Bajevic AUT iz ZVEZDE !!!!

Vratite Ailtona, dao je pobednosni gol za Grashopers, Ailtonu je potrebno vise lopti da bi realizovao vise sansi

Burzanovic i Kastiljo su odlicni i jedina najsvetlija tacka
Marka Perovica vratiti u tim, ali na njegovom mestu gde mu odgovara !

sa takvim timom nema sanse u Ligu sampiona
PIXI ! uradi nesto pobogu !

nemanja

pre 17 godina

Mislim, sta reci???? a ne zaplakati!
Najgora Zvezda ikad vidjena.NAJGORI tim Zvezde u njenoj istoriji. pa ovo nije ni za 4-u Vijetnamsku ligu. Pojacanja su pokazala ko su i sta su (doduse ni starosedeoci nisu i nikad nisu ni bili dostojni zvezdinog dresa).Igra ocajna,bez ideje, pa da li ste primetili da Zvezda nije sastavila 3 vezana dodavanja(ali bukvalno). o kojoj Ligi sampiona oni pricaju. pa kako ih nije sramota bre. Iskreno vise nisam siguran da Zvezda moze da odrzi bodovnu prednost koju ima. nadam se da gresim ali....

miki

pre 17 godina

dobro pukli smo danas ali ko zna za sta je to dobro;mozda ce bajevic konacno skontati da milijas i trjkovic moraju igrati a djokica trisovica georgijeva poslati na tribine da prodaju semenke(bili bi korisniji nego na terenu)

Aca_USA

pre 17 godina

Za 40 godina ovo je prvi slucaj da igrac (Koroman) preuzme odgovornost za slabu igru. Raduje i rezultat koji vraca publiku na stadion. Mozda ima nade za nas fudbal

zarkovo

pre 17 godina

Spasi Zvezdu i u Portsmaut vrati se, Koromane, Koromane... - mole te iskreni navijaci Zvezde
Piksi, odlazi, Zvezdu nikad nije vodio nepismen covek!!!
Bajevicu, gde ti je Bajalica, zasto si ga doveo, a nije ti ni na klupi?
Da li neko zna da Trisovic, Georgijev, Djordjevic i Koroman pre dolaska u Zvezdu nisu igrali 2 godine zvanicne utakmice?

срђан

pre 17 godina

брате! мени једино није јасно зашто си се уср... играти са једним шпицем а имати толико квалитетнију екипу по именима. ово је брука над брукама! УА УА УА БРЕ!!!! зар вама стварно није јасно да је звездин дрес светиња?!!

Gane

pre 17 godina

Mnogo se trenera promenilo u Zvezdi,a malo ih je koji su primili i 1 gol,a kamoli 4.O porazu se nije ni razmišljalo.E,ovaj veliki stručnjak je uspeo nešto što ja ne pamtim,a to je da izgubi od Groblja i da primi 4 gola(i trebao bi da budem srećan što ih nije bilo više).Strašno.Pa njemu treba olimpijski ciklus da uigra ekipu.O kvalitetu igrača ne bih trošio reči-ni bolji ni gori od protivničke strane.Užasni,taktički-tehničko neobrazovani,bez kondicije,sa lošim navikama u igri...Ali takvo "brdo" od trenera bi to trebao da otkloni.Najbolje za Zvezdu bi biloda "otkloni" njega iz Bgd.Ne pričam ovo samo zbog današnjeg poraza,ali ovo je kap koja je prelila čašu.Svako ko gkeda utakmice zna o čemu govorim i kako Zvezda igra pod njegovom "stručnom" palicom.
Kakav folirant...

ultra 1976

pre 17 godina

S vremena na vreme desavaju se i neke stvari u fudbalu na koje mnogi nisu navikli. PONEKAD se desi da se prekine tradicija koja veoma dugo traje i boli pojedine klubove. Ali u tome je draz fudbala, da PONEKAD pobedi autsajder...Ovaj trijumf (zasluzeni) mnogo znaci komsiji EVROPSKOG SAMPIONA, ali i srpskom fudbalu, jer u suprotnom prvenstvo ne bi imalo smisla. Ovako "samo" je 9 bodova razlike, i neka se deca raduju - zasluzili su.
VOLIM TE ZVEZDO !!!

Ulixes

pre 17 godina

Dok ti, Koromane, tzv "pojacanje", nisi dosao imali smo 14 bodova prednosti u odnosu na penaltizan. Tvoj ucinak je 1 remi i 1 poraz. Vrati se u svoj Terek slobodno, za bolje i nisi. Ti si onaj isti fudbaler koji je napustio letos reprezentaciju posle debakla od Argentine da bi bio na Cecinom koncertu. E Zvezdo, sta si docekala.

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 17 godina

E, Koromane kako se ti palis na sebe!! Pa, to je strasno!! Moras da pomnes kako igras za repku. Ljutio si se na sav glas sto te Petko nije pustio od starta protiv Holandije, a kada si igrao od pocetka protiv Argentine mi smo izgubili sa 6:0 i ti se nisi ni video. Da ti valjas nesto ne bi se vracao u Srbiju. Ti nisi ni u onom Portsmutu igrao, ma ni na klupi nisi sedeo.
Inace citam juce novine, Dzajic kaze kako se mnogo zabrinuo za Partizan, kako ima veoma losu ekipu, ne moze da veruje da je Partizan sebi dozvolio da ima tako slabu ekipu. A vidi sada... ta slaba ekipa dala 4 komada Zvezdi!!
Eh, kako je lepo biti Grobar!! Pozdrav svim Grobarima!!

jodan13

pre 17 godina

Ognjene, ti i Trisovic ste najveci promasaji naseg fudbala trenutno ! Valjda ce i Klemente to jednom shvatiti i poceti fudbal da gleda, a ne samo da slusa sta mu kazu Terza i Pixy. Tebi trebaju dve lopte po utakmici, a nesretnom Trisovicu nijedna jer sa njom ne zna sta da radi.
Sa vam u CZ ni titula nije daleko.

a zar je bitno

pre 17 godina

Mogu oni da se pripremaju koliko hoće i gde noće, ako neko ne zna onda ne zna. Od Roberta Prosinečkog i Vladmira Jugovića zvezda nije imala igrača koji ima precizan pas, može da zadrži loptu i da je iznese. Tuga.

mirko

pre 17 godina

ma dajte molim vas,kazu imamo tim za ligu sampiona!Ne mogu da verujem da neko iz uprave CZ ima hrabrosti to da kaze...Pa ovo sta je danas zvezda pokazala ovo je ravno ponizenju,ovo je ravno "beton" ligi...Moje misljenje je da zvezda nije imala losiji tim zadnjih 10god. a kao lozimo se na neka evro takmicenja...Uzas ne mogu da pisem iznerviran sam...Bravo i za ocajni Partizan,koji je danas pokazao i dokazao da treba da igra tim a ne pojedinci...

Goxy

pre 17 godina

Zasluzena pobeda Partizana.Ali gospodina trenera Zvezde treba upitati zasto su potrosene silne pare na pripreme,da bi ovako igrali mogli su da se pripremaju i na svom stadionu.Jednostavno,jad i beda.

jodan13

pre 17 godina

Ognjene, ti i Trisovic ste najveci promasaji naseg fudbala trenutno ! Valjda ce i Klemente to jednom shvatiti i poceti fudbal da gleda, a ne samo da slusa sta mu kazu Terza i Pixy. Tebi trebaju dve lopte po utakmici, a nesretnom Trisovicu nijedna jer sa njom ne zna sta da radi.
Sa vam u CZ ni titula nije daleko.

Goxy

pre 17 godina

Zasluzena pobeda Partizana.Ali gospodina trenera Zvezde treba upitati zasto su potrosene silne pare na pripreme,da bi ovako igrali mogli su da se pripremaju i na svom stadionu.Jednostavno,jad i beda.

a zar je bitno

pre 17 godina

Mogu oni da se pripremaju koliko hoće i gde noće, ako neko ne zna onda ne zna. Od Roberta Prosinečkog i Vladmira Jugovića zvezda nije imala igrača koji ima precizan pas, može da zadrži loptu i da je iznese. Tuga.

mirko

pre 17 godina

ma dajte molim vas,kazu imamo tim za ligu sampiona!Ne mogu da verujem da neko iz uprave CZ ima hrabrosti to da kaze...Pa ovo sta je danas zvezda pokazala ovo je ravno ponizenju,ovo je ravno "beton" ligi...Moje misljenje je da zvezda nije imala losiji tim zadnjih 10god. a kao lozimo se na neka evro takmicenja...Uzas ne mogu da pisem iznerviran sam...Bravo i za ocajni Partizan,koji je danas pokazao i dokazao da treba da igra tim a ne pojedinci...

Ulixes

pre 17 godina

Dok ti, Koromane, tzv "pojacanje", nisi dosao imali smo 14 bodova prednosti u odnosu na penaltizan. Tvoj ucinak je 1 remi i 1 poraz. Vrati se u svoj Terek slobodno, za bolje i nisi. Ti si onaj isti fudbaler koji je napustio letos reprezentaciju posle debakla od Argentine da bi bio na Cecinom koncertu. E Zvezdo, sta si docekala.

Gane

pre 17 godina

Mnogo se trenera promenilo u Zvezdi,a malo ih je koji su primili i 1 gol,a kamoli 4.O porazu se nije ni razmišljalo.E,ovaj veliki stručnjak je uspeo nešto što ja ne pamtim,a to je da izgubi od Groblja i da primi 4 gola(i trebao bi da budem srećan što ih nije bilo više).Strašno.Pa njemu treba olimpijski ciklus da uigra ekipu.O kvalitetu igrača ne bih trošio reči-ni bolji ni gori od protivničke strane.Užasni,taktički-tehničko neobrazovani,bez kondicije,sa lošim navikama u igri...Ali takvo "brdo" od trenera bi to trebao da otkloni.Najbolje za Zvezdu bi biloda "otkloni" njega iz Bgd.Ne pričam ovo samo zbog današnjeg poraza,ali ovo je kap koja je prelila čašu.Svako ko gkeda utakmice zna o čemu govorim i kako Zvezda igra pod njegovom "stručnom" palicom.
Kakav folirant...

zarkovo

pre 17 godina

Spasi Zvezdu i u Portsmaut vrati se, Koromane, Koromane... - mole te iskreni navijaci Zvezde
Piksi, odlazi, Zvezdu nikad nije vodio nepismen covek!!!
Bajevicu, gde ti je Bajalica, zasto si ga doveo, a nije ti ni na klupi?
Da li neko zna da Trisovic, Georgijev, Djordjevic i Koroman pre dolaska u Zvezdu nisu igrali 2 godine zvanicne utakmice?

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 17 godina

E, Koromane kako se ti palis na sebe!! Pa, to je strasno!! Moras da pomnes kako igras za repku. Ljutio si se na sav glas sto te Petko nije pustio od starta protiv Holandije, a kada si igrao od pocetka protiv Argentine mi smo izgubili sa 6:0 i ti se nisi ni video. Da ti valjas nesto ne bi se vracao u Srbiju. Ti nisi ni u onom Portsmutu igrao, ma ni na klupi nisi sedeo.
Inace citam juce novine, Dzajic kaze kako se mnogo zabrinuo za Partizan, kako ima veoma losu ekipu, ne moze da veruje da je Partizan sebi dozvolio da ima tako slabu ekipu. A vidi sada... ta slaba ekipa dala 4 komada Zvezdi!!
Eh, kako je lepo biti Grobar!! Pozdrav svim Grobarima!!

ultra 1976

pre 17 godina

S vremena na vreme desavaju se i neke stvari u fudbalu na koje mnogi nisu navikli. PONEKAD se desi da se prekine tradicija koja veoma dugo traje i boli pojedine klubove. Ali u tome je draz fudbala, da PONEKAD pobedi autsajder...Ovaj trijumf (zasluzeni) mnogo znaci komsiji EVROPSKOG SAMPIONA, ali i srpskom fudbalu, jer u suprotnom prvenstvo ne bi imalo smisla. Ovako "samo" je 9 bodova razlike, i neka se deca raduju - zasluzili su.
VOLIM TE ZVEZDO !!!

срђан

pre 17 godina

брате! мени једино није јасно зашто си се уср... играти са једним шпицем а имати толико квалитетнију екипу по именима. ово је брука над брукама! УА УА УА БРЕ!!!! зар вама стварно није јасно да је звездин дрес светиња?!!

Shonne

pre 17 godina

Pojedinim igačima , a sve mi se viši čini i treneru izgleda još nije jasno koji klub predstavljaju. Taktika da se na Marakani brani i to protiv partizana ne treba ni da padne nekome na pamet .Bugarina vratiti tamo odakle je došao, a Trišović i Koroman neka malo sa klupe gledaju kako se bori za voljeni tim. Mislim da je vreme za Milijaša i Trajkovića.

miki

pre 17 godina

dobro pukli smo danas ali ko zna za sta je to dobro;mozda ce bajevic konacno skontati da milijas i trjkovic moraju igrati a djokica trisovica georgijeva poslati na tribine da prodaju semenke(bili bi korisniji nego na terenu)

Aca_USA

pre 17 godina

Za 40 godina ovo je prvi slucaj da igrac (Koroman) preuzme odgovornost za slabu igru. Raduje i rezultat koji vraca publiku na stadion. Mozda ima nade za nas fudbal

Bane

pre 17 godina

Juče sam, kritikujući Bajevića napisao da Zvezda ne samo da ne može da igra napadački nego uopšte ne ume da igra fudbal. Danas se i videlo zašto - fudbaleri Zvezde deluju kao da su prvi put u životu sastavljeni a na utakmicu su došli bez trenera. Još na prvoj utakmici sezone protiv Cork City-a bilo je jasno da je Bajević upropastio sve što je Zenga uspeo da stvori. Od tada Zvezda tone sve dublje i ovakva šamarčina nadam se znači i otkaz ovom "stručnjaku". Tu jednostavno nema šta da se analizira - Zvezda trenutno pruža najslabije partije u svojoj istoriji i sa stvaranjem tima i igre treba da počne od nule.
S druge strane očigledan je pomak nabolje u igri Partizana, a naročito u volji, borbenosti i trudu. Daleko od toga da je Partizan odigrao utakmicu za pamćenje, i oni su puno grešili ali čini mi se da je Đukić posle samo dva meča preporodio ekipu iz mrtvih.
Još jedna lepa stvar je da je viđeno 6 golova što je više nego u celom prethodnom kolu zajedno.

branki

pre 17 godina

Nisi ti Koromane nista kriv, kriv je piksi koji je rasprodao ono malo igraca sto je valjalo (koje je Dzajic doveo), a doveo vas sto ne znate po zemlji hodat i trenera koji je sa olimpijakosom uzeo titulu u zadnjem kolu a dosao na +13. Bajevicu PAKUJ KOFERE!!!

nemanja

pre 17 godina

Mislim, sta reci???? a ne zaplakati!
Najgora Zvezda ikad vidjena.NAJGORI tim Zvezde u njenoj istoriji. pa ovo nije ni za 4-u Vijetnamsku ligu. Pojacanja su pokazala ko su i sta su (doduse ni starosedeoci nisu i nikad nisu ni bili dostojni zvezdinog dresa).Igra ocajna,bez ideje, pa da li ste primetili da Zvezda nije sastavila 3 vezana dodavanja(ali bukvalno). o kojoj Ligi sampiona oni pricaju. pa kako ih nije sramota bre. Iskreno vise nisam siguran da Zvezda moze da odrzi bodovnu prednost koju ima. nadam se da gresim ali....

Vlada

pre 17 godina

Koroman, Trisovic, Djordjevic, Andjelkjovic, Pantic, Djokic i naravno Bajevic AUT iz ZVEZDE !!!!

Vratite Ailtona, dao je pobednosni gol za Grashopers, Ailtonu je potrebno vise lopti da bi realizovao vise sansi

Burzanovic i Kastiljo su odlicni i jedina najsvetlija tacka
Marka Perovica vratiti u tim, ali na njegovom mestu gde mu odgovara !

sa takvim timom nema sanse u Ligu sampiona
PIXI ! uradi nesto pobogu !

Raša

pre 17 godina

Za ovakve igre nisu morali da idu dalje od Ade Ciganlije. Sramota! Gde je Pixi? Bajević? Gde su funkcioneri? Kakva Liga šampiona, oni nisu ni za ligu Mirjeva. Gube se utakmice i dobijaju ali ovako impotentno da ih dečaci pretrčavaju, pa to je sramota. Da li uopšte u CZ neko zna kako da sastavi tim, koga da kupi a sa ovim postojećim ljudima da poradi i da im pokaže kako da igraju. Izgleda toga nema. A i ako CZ osvoji prvo mesto opet će biti brukanje u kvalifikacijama za evropska takmičenja pa ponovo obećanja i tako dok se ne dovedu oni koji znaju fudblaski posao a neznalice ne najure.

Milos

pre 17 godina

Bolji tim od ovog koji trenutno ima Crvena zvezda u nasim uslovima nije moguce napraviti. Cak sam sklon tome, da bi uz boljeg levog beka i golmana to bio nas najbolji tim u poslednjih 10 godina. Nije valjda tim u kome su glavne poluge bili Bogavac ili Glogovac bio jaci od ovog, pa je Zvezda pobedjivala Partizan i sa po 3-0 i to kada je zaostajala na tabeli i po 19 bodova za njim. Problem je, medjutim, nesto drugo. Crvena zvezda nema nikakvu igru, nikakvu ideju u igri, a igraci su ili totalno fizicki nespremni ili nezainteresovani. Ja ne znam kako drugacije npr. da objasnim situaciju u kojoj po levoj strani Lazetic ulazi u sesnaesterac, dribla, a cetiri Zvezdina fudbalera stoje i posmatraju. Crvenu zvezdu pratim i volim od najranijeg detinjstva, ali zaista nikada nisam video da je odigrala ovako, sramno. I jedino i iskljucivo je kriv Dusan Bajevic. Zvezda nijednu dobru utakmicu od kako ju je on preuzeo nije odigrala, niti je pobedila jednu jacu ekipu. I u Evropi je usledila bruka od prosecnog Libereca. Sa Korkom je bilo povuci-potegni. Rasprodaje za te meceve i meceve sa Milanom nije bilo, pa Zvezda u tim mecevima nije pokazala ama bas nista. Jer ni njen trener do sada osim arogancije i neznanja nije pokazao bas nista. Nadao sam se, ne i ocekivao, da bi posle ovakve blamaze mogao da pokaze bar da je covek i da se povuce. Nazalost, ocekujem dalje topljenje Zvezdine prednosti a na prolece svakako novu bruku u Evropi. Sa ovakvom igrom je to neminovno, a ovaj covek je pokazao da bolje ne ume.

Shoxy

pre 17 godina

Zvezdasi,nije vama kriv Bajevic,on je odsao u SRbiju da ukalja ime,lepo kaze ona nasa:"Kol'ko para,tol'ko muzike"sva sreca pa gaj i Georgijev ne dodjose u Partizana,a ne smem ni da pomislim sta bui bilo da je Djukic od pocetka trener Partizana.ali ni9je bitno.samo cu da kazem da je seljacki ono sto je Koroman uradio smiljanicu kad ga je uhvatio za vrat,ipak ce njih dvojica za koju godinu biti okosnica reprezentacije i zato ne bi trebalo9 tako ponasanje da se ispoljava.pozdrav svim grobarima i zvezdasima sirom sveta.P.S.ja grobar znam da Bajaloica nije igrao zbog gripa ili prehlade ne znam,a vi ne znate!?

Jugovic

pre 17 godina

Neko je ovde spomenuo Jugovica, kao velikog igraca. Ljudi moji, gde je taj covek? U srpskom, pa i jugoslovenskom fudbalu verovatno nije bilo boljeg, cestitijeg i agilnijeg igraca! Vidite sta entuzijazam jednog Djukica cini! Imace "Partizan" i padova, ali sa Djukicem je "Partizan" "na konju"! Zamislite Jugovica na celu "Zvezde" - odgovoran, pametan, hrabar, a ne kao ovaj Bajevic, koji je i kao igrac bio "tetka" (kako sam to na ovom sajtu napisao juce, predvidjajuci sigurnu pobedu "Partizana" - inace ne navijam ni za jedan od ova dva tima). Dajte Jugovica! Pruzite priliku najuspesnijoj generaciji nasih fudbalera - krenulo je sa Djukicem, neka ne ostane na njemu! "Zvezdin" sastav nije slabiji od "Partizanovog", mozda je cak i bolji - ali "Zvezdin" trener nije dorastao pravim, velikim utakmicama ("Liberec", sada "Partizan").

дуки круки

pre 17 godina

У првом колу партијизан је купио судије против младости л. где је прво поништен гол лучанаца, после неправедно искључен играч младости, и наравно непостојећи пенал, у другом колу 3 нерегуларна гола уз тендециозно суђење, дакле очигледно је да је пеналтизан постао државни пројекат јер са доласком политичара за председника желе да опет раде оно што су одувек радили за време мирка- да намештају утакмице и купују судије, време је да се једини прави народни српски клуб заједно са навијачима пробуди и стане на пут овој вештачкој креатури, и у фудбалу и кошарци и да онај ко је стварно најбољи освоји титулу.Наредни дерби уз Божју помоћ 0:5 за Звезду !

Delije Svilajnac

pre 17 godina

I nema veze sto Zvezda nema veze i nema veze sto sam pijan ja i nema veze sto ponovo smo prvi JER ZA ZVEZDU ZIVOT DACU JA
Delije sta bi ono na severu posle 1-4 za groblje LUDNICA
To tesko moze da se shvati to ne moze da se nauci !!!!!!

DRAGAN

pre 17 godina

Kao veliki ZVEZDAS moram napisati nekoliko reci: Ovo je bruka i sramota, da se ja ne secam da nas je neki nas tim ovako nadigrao, rasturio i nadavao golova na Marakani. Svaka cast grobarima. Ko je kriv? Pa zna se Bajevic pa tek igraci. Vreme je da se Bajevic vrati u BIH i da trenira njegov Velez, Zvezdu ni jedan dan vise. Blede igre i ispadanje od Libereca do vecerasnje katastrofe-BRUKA. Pod hitno MARS Bajevicu iz Zvezde. Pa covek nemoze da smisli i kaze tri reci pola sata. Bruka.

BozaLeCZ

pre 17 godina

Prva postava bi trebala da izgleda ovako : Banovic, Basta, Andjelkovic, BAJALICA, Gaj, Koroman, Perovic, Castiljo, MILIJAS, Burzanovic, I PUROVIC ! Georgijevu i Djokicu Zabraniti pristup profesionalnom fudbalu!!!!! Treba ih vratiti tamo odakle su i dosli i jos platiti koliko traze za njihov odlazak!!!! Andjelkovicu naci zamenu, Milovanovica prodati sto pre, Bajevica oterati i vratiti MUSLINA ( POD HITNO )!!!!! Sramota!!!!!!! EJ SRAMOTA!!!!!!!!!!

man

pre 17 godina

ovo jeste veliki uspeh za partizan.treba da ga proslave i zapamte za narednih deset godina a zvezdina sramota je sto je ovo dozivela na marakani.sto ovi igraci ruse tradiciju koju su generacije stvarale i sto je dozvoljeno ovakvom igrom da onaj mali iz patizana onako prica u "nasoj kuci".i kada mi igraci zvezde kazu da se nisu dovoljno borili ja ih pitam,zasto?jedan je derbi,pola njih debituje u njemu na marakani,jedva su docekali zvezdin dres.jednostavno oni i ne mogu bolje,vec im je data prilika da igraju u zvezdi kada nemamo bolje nazalost.
jedna je zvezda.....

delija-centar

pre 17 godina

gospodina trenera(koga iz dana u dan sve manje cenim)treba pitati kako je on ocekivao da pobedi,kada na svom terenu igra sa jednim napadacem,i to Djokicem,koji sam ne moze apsolutno nista.covek se ne vadi iz ofsajda!!!
A gospodina Pixija(vec odavno sam poceo da ga ne postujem)treba pitati,da li treba da nas jos neko napuni na marakani(milan,liberec,partizan...)pa da on razmisli o tome da mozda nije on za ovaj posao!onaj dzaja je krao,ali nije ovoliko koliko pixi...i jos tvrdi da smo u dugovima.kada je dzaja bio tu,jedan,najvise dvojica njih su odlazili godisnje od prvotimaca iz kluba...a ovo prodavanje cele prve postave u roku od mesec dana...
a ne treba zaboraviti sta je pixi obecavao kada je dolazio na mesto predsednika zvezde...stabilne finansije,stabilan tim,liga sampiona,i ono sto mrzim da cujem od kada je zika preuzeo basket tim-EVROPSKA ZVEZDA!!!Alo,kada?gde?sa kim?sa randjelovicem,djordjevicem,andjelkovicem,panticem,georgijevim(bolje da je vladu doveo,bar zna da peva,ovaj ne zna nista),djokicem,trisovicem,purovicem...NEMA SANSE!!!!evo odmah mogu da kazem kako cemo proci u kvalifikacijama za LS(ako dodjemo do njih).do 3.kola sve ok,a onda cemo dobiti neki klub koji je ime u evropi.u prvoj tekmi(pretpostavljam da ce se igrati kod nas prva),cemo izvuci nereseno,a u revansu ce da nam daju tri komada,i onda bay,bay castillo,gay,purovic,perovic(sto mi uoppste ne smeta,ali opet...),koroman...i sve sto bi kojim slucajem moglo da se uvalja za nekoliko stotina evra,ui onda sledi kupovina igraca vozdovca,bezanije,mladosti iz apatina i nekih igraca iz inostranstva koji ne mogu ni u prosecnom ruskom,brazilskom timu da budu prvotimci...
i tako iz godine u godinu...
za kraj cu samo reci
PIXI ODLAZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nelson Muntz

pre 17 godina

Свака част Ђукићу! Човек је тренер-почетник, а показао је извиканом, преплаћеном и арогантном Бајевићу како и од више него просечних играча може да се направи добар тим. Средњаци комшија Европског првака нису упутили ниједну високу лопту нападачима, јер би их високи Гај "поскидао", већ су паметно давали пасове по земљи које изгубљени и спори Гај и Ђорђевић нису могли да дохвате. Сада је ваљда свима јасно да Бајевић под хитно мора да оде јер сам спреман да потпишем да за 5 кола нећемо имати ни под предности (прихватам опкладе)под његовом командом. Од његовог доласка Звезда није одиграла НИЈЕДНУ добру утакмицу. Треба хитно вратити Муслина или Зенгу, или неког другог доказаног тренера, а Принца вратити у његову бајку пре него што га Ђукић претвори у жабу...

Negativni

pre 17 godina

Ja mogu da razumem da ekipa ima los dan,da nisu u formi,da ovo da ono...ali da se ONO zove fudbalski tim,to prvi put sad cujem.Sta je Bajevic uopste zamisljao sa ovim igracima?Da li u opisu radnog mesta u Zvezdi stoji da ponekad treba i klizeci start i pas sa strane?Da li su oni svesni da je umesto Partizana veceras bio Porto ili ne daj boze Lion,da bi pukli sa petnaest nula?Od Rapida,Univerzitatee,Ferencvarosa,Tikve...dobili bi pet komada a mozda i vise.Nikada nijedan tim(cak ni Partizan)nije ovako odigrao utakmicu.Ta kolicina neznanja,gluposti i lenjosti nikada nije vidjena na Marakani.Ja mislim da je ovo pocetak kraja,i siguran sam da Zvezda nece sacuvati devet bodova jer to ne zasluzuje.Medjutim,ni Djukic nije nikakav trener,i njegov tim je igrao jako lose sa mnogo rupa u odbrani i takvom igrom van Srbije nema sta da traze.Ali,oni su za Zvezdu TIM.Braco,najzad smo na dnu.Ziveo talog!

Sandra

pre 17 godina

Recimo da je ovo i bila zasluzena pobeda Partizana,"GROBARI" ne bi trebalo previse da se raduju i budu ponosni,vec da realno sagledaju trenutno stanje na tabeli,i ne samo trenutno vec od pocetka sezone.Znate kako se kaze :"Jedna bitka ne znaci dobijen rat".Sandra

Goran M

pre 17 godina

E a kad sam ja ljetos govorio da je Bajevic staromodan trener i los couch bijase to glas u pustinji. Svi su se popalili kao da smo doveli Murinha a to je zato sto nema analitickog sportskog novinarstva koje bi ljudima u Srbiji moglo da objasni da je Bajevic potrosen trener koji ni Grcima vise nije interesantan. Otuda i ti silni hvalospjevi i ocekivanja. Jel Zvezda odigrala i jednu dobru utakmicu ove sezone kao poslozen i harmonizovan tim? Na sto je licila Zvezdina igra juce? Jel to uopste igra?! Treba li boljeg dokaza da je Bajevic totalni promasaj? Sto se tice igrackog kadra ionako tanka sredina sa Georgijevim, Trisovicem i Milovanovicem je nesto ojacana Burzanovicem, ali napada i nemamo! I u takvoj situaciji dali smo Ailtona! On je za sve danasnje igrace Zvezde fudbalski Einstein! I to sav onakav okrugao i zaobljen... O tome kakav je kompleksas ovaj klinac Smiljanic ne treba trositi rijeci... "Zvezdu da bude sramota..." Pa dobro jel nije sramota kako je Partizan jesenas igrao pa mu niko ne bi osporio ako osvoji titulu.

Mire_56

pre 17 godina

Realan sam Grobar i -9 bodova zaostatka je nedostizno. Zelim Zvezdi da uspe u eliminacijama za ulazak u LS jer bi to bilo dobro za srpski fudbal, ali posmatrajuci derbi, zapazam da u Zvezdi jedino Burzanovic ima ideju. Tajkun Miskovic treba dobro da odresi kesu i da dovedete 4-5 stranaca, ali vrhunskih, inace leba nema. Po meni vasem "mentalitetu" odgovaraju italijanski profesionalci koji su sjajni takticari i znaju da igraju na rezultat.

serggio

pre 17 godina

razocaran sam...ovo je bruka.. ako zvezda nastavi ovako bice praznih tribina kao u humskoj... zar to treba da dozvole bajevic i pixy? ljudi nisu navikli da zvezdu gledaju ovakvu, nemocnu i izgubljenu, kako se pravda i izvinjava... Koroaman je GRESKA! Bajevic je izgubljen!

Djole

pre 17 godina

Bajevic ni jednom igracu za godinu dana nije naso pravu poziciju, svi igraju sve a niko ne igra fudbal!Menja formaciju 10 X u toku sezone, sto bi mi Nislije rekli - to ne biva!Slazem se da imamo dosta dobru ekipu, ali razlog za pobede u prethodnim derbijima bili su Disljenkovic i Stojkovic, pa Bajevicu - misli o tome!

PETRA_DELIJA-NISHLIJA

pre 17 godina

PA LJUDI, NE MOJTE TAKO DRVLJE I KAMENJE PO NASIM "PROFESIONALCIMA" IMAJTE U VIDU DA SU SE VRATILI SA PRIPREMA UMORNI, PA IM VREME NA DERBIJU NIJE BILO LEPO BAS NAPROTIV BILO JE HLADNO, A ONI SU MANEKENI SAMO ZA LEPO VREME, A NE ZA VETAR!!!!!-) -) -)

Dule

pre 17 godina

Sta je bre ovooooooo MORALO JE OVO DA SE DESI JER I SVE OSTALE UKTAMICE SMO DOBILI NA JEDITE JADE OVO JE BRUKA DA NEMOGU DA VERUJEM DA NE PUSTA MILIJASA DA IGRA SRAMOTAAAAAAAAAA
ONAJ DJOKIC JAZAVAC NJEGA NI ZA DZABE NEMOZEMO DA OTERAMO IZ ZVEZDE JER NIKO NECE TRAKVU CEPANKU ONAJ BUGARIN NISTA NE ZNA RAZBIO NAS JE PARTIZAN KOJI JE ROKU OD GODINU DANA DOVBEO 4 IGRACA IZ DRUGE I TRECE LIGE A ONI SU NAS RADELI KAO VOLOVI NA DERBIJU PA DOKLE VISE OVE BRUKE JOS OD PROSLI DERBI OBVECAVAJU DA CE ZVEZDA IGRATI BOLJE A ONA IGRA SVE GORE I GORE
OD OVIH IGRACA 80 % NEMAJU SRCA DA IGRAJU U ZVEZDI ONI SU TU SAMO DA BI SE PRODALI NEKIM INOSTRANIM KLUBOVIMA EEE UBISE NAS NEKI MOMCI KOJI SU DOSLI IZ LUCANA IZ BSK STRASNOOOOOOOOOO
PIKSI DJOKIC BAJEVIC GERGIJEV IDITE IZ ZVEZDE I TIME JE POJACAJTEEEEEEEEEEEE
JA NE RAZUMEM DALI SU SE NASE VODJE NESTO LOZILE ZBOG OVIH STO SU DOSLI IZ RUSIJE I GRCKE TREBALI SMO DA IH ZAPUCAMO STOLICAMA KADA SU ISLI U SVLACIONICU I OVO JE BRUKA BRE BRUKA A NE DA IM PEVAMO I DA IH BODRIMO JER SMO IH BODRILI I PROTIV LIBERECA PROTIV SVIH I KAKO NAM VRACAJU POSLE SVAKE UTAKMICE PRICAJU MORAMO DA IZVIRSIMO ANALIZU DA UVIDIMO GRESKE I OOPET POSLE ISTA PRICA NA TERENU NECU VISE DA SE NERVIRAM ZVEZDA IZNAD SVE GA ALI OD DANAS SAMO PREKO TV NA UTAKMICE VISE NE IDEM POZ SVIMA

boris

pre 17 godina

gde ode nas fudbal kada se zvezda pojacava igracima iz crnogorske lige,koja je losija od vojvodjanske lige zapad.oterajte ih sve i okrenite se svojoj skoli fudbala,i bice to pravi tim

tesoti

pre 17 godina

Mislim da je najbolje komentarisati utakmicu dan posle derbija. Evo kako ja vidim ono sto se juce desilo na Marakani, kao u bajci "Carevo novo odelo" kad jedan decak kaze car je go,tako je i juce napaljena prosecna ekipa Partizana skinula masku sa "sampionskog|" lica Zvezde i pomogla nama koji volimo Zvezdu da shvatimo da je Dusan Bajevic nase carevo novo odelo. Zapitajmo se sta je nas klub doveo a sta izgubio dovodjenjem Bajevica. Dobili smo neosporno veliko (za nase okvire naravno) trenersko ime od koga se ocekivao korak dalje a to je plasman u ligu sampionai nista vise. Dobro oprostili smo mu sto to nije odmah uspelo iskreno i sa boljom ekipom se proitiv Milana nije moglo,ali sta onda reci za Liberec... I sta smo jos dobili dovodjenjem Bajevica? Nista. Igru nemamo. I to nikakvu. Bas nista. Juce je samo na videlo dana izbilo ono sto se krije cele sezone. Nas tim nema srce,nema ideju nema fizionomiju, nema nista. Jaki smo samo na stupcima sportskog zurnala i da ne gresim dusu u pripremnim utakmicama. U takmicarskim utakmicama smo smesni. Dakle Milan dva poraza, Liberec dva poraza, Partizan poraz i remi posle bunker partije i zao mi je sto ovaj klub stavljam u nas rang ali i dva remija protiv Bezanije,tima koji nas je nadigrao dva puta.Nijednom ove sezone nismo razbili i igrom i golovima neki tim pa makar i nesrecni Zemun,to nam se nikad nije desilo...Sve i da budemo prvaci da li iko moze iskreno ocekivati od ovakve Zvezde plasman u ligu sampiona? ako postoji neko ko je toliki optimista onda ga molim da mi navede bar jedan evropski tim koji ekipa koja je juce istrcala na Marakanu moze pobediti?
Dusan Bajevic da je kojim slucajem djak koji pise domaci zadatak dobio bi keca zbog promasena teme ali je nazalost ogroman autoritet pa niko ne dovodi njegov status u Zvezdi u pitanje.Nije zadatak Zvezde da bude prva u ovakvoj ligi vec da se konacno plasira u ligu sampiona.
Kaze trener nemamo levog ni desnog beka pa treneru ne selektiram ja ekipu nego ti.dovedi pojacanja.Upropastio je Milijasa I Perovica koji su igracine u odnosu na Trisovica ciju igru ne vredi ni komentarisati ili recimo Kastilja i Milovanovica koje navodno trazi pola Evrope a ne mogu jedan pas u noge da daju.Pa videli ste svi da nema prodju igra sa tim kvariocima .Mi smo bre Zvezda,umesto da se nama prilagodjavaju mi se prilagodjavamo Bezaniji,Vozdovcu pa i Partizanu i moram reci da mi je na neki nacin i drago sto su nas grobari konacno pobedili jer pet godina protiv njih mi ne igramo fudbal nego se branimo,bunarimo dugim loptama i jurimo kontre,kao da su oni Mancester a ne Partizan koga su i ekipe poput Sparte ili Slzburga busile sa po 5 lakih komada.
Ima u Zvezdi dobrih igraca: Burzanovic je paklen fudbalerima smek i ideju ,Gaj je odlican,bajalica takodje,Milijas je igrac koji mora da igra u prvih 11 zadnji vezni koji zna fudbal, Perovic sa svojim dugim korakom i odlicnim sutem i centarsutem mora imati prednost u odnosu na metiljavog Bugarina ili Trisovica,Koroman koji je ipak pojacanje sto ce mislim i pokazati a zatim su tu i korektni igraci koji mogu igrati u Zvezdi: Andjelkovic(ima brzinu i centarsut za beka dovoljno),Trajkovic(i znanje i srce konacno mu se treba dati prilika)Purovic(koji je takodje neopravdano zapostavljen)i Djokic koji je korektan i borben centarfori tu se prica zatvara.
Kapiju treba otvoriti:
1. Bajevicu
2.Milovanovicu(Dejan je bio igrac koji je dominirao u mladjim kategorijam zbog svoje snage i fizicke superiornosti,ali kada je dosao u seniorsku konkurenciju osetio se nedostatak tenkicke potkovanosti,ostao je samo dobar sut i nista vise,igrac bez pasa i driblinga ne moze kreirati igru sampiona iako ga stvarno traze te ekipe prodajte ga odmah a za sta ga i cuvate ako sigurno ide na leto-jos jedan dokaz da Bajevicu nije cilj Liga Sampiona vec tdomaca titula)
3.Kastiljo-mozda ce on u nekom drugom sistemu igre i biti koristan u Zvezdi je sigurno beskoristan
4.Georgijev-pozer koji nije nista pokazao od kako je dosao u Zvezdu
5.Trisovic-jos jedan iz plejade menadzerskih igraca,doveden kao reprezentativac iz nekakvog prosecnog ukrajinskog tima
6.Pantic-najgori igrac u Zvezdi u poslednjih 50 god
7.Basti-decko ocigledno ima ogromnih psihickih problema koji se mogu resiti samo odlaskom iz Srbije
8. Bajevicu-znam da sam ga i gore napisao ali da se ne zaboravi jer je on srz problema

I jos nesto pod hitno se mora preispitati rad u omladinskoj skoli Zvezde,ko tu i kako mesetari,prica se da se od bogatih roditelja i raznoraznih menadzera uzima novac za proteziranje odredjenih igraca tek Zveza koja je svake godine prikljucival apo par odlicnih igreaca prvom timu vec dve sezone nikog nema da baci u vatru iz mladjih kategorija a ta svezina koju mladi donose nam je preko potrebna...
Ima nade za nas imamo sjajnu tradiciju,solidne igrace prosecnu upravu i jos samo trener da se poklopi sa par pojacanja bicemo ozbiljan tim.

Dzajo vrati se-Delije sever

pre 17 godina

C c c...sta reci?Mnogo promasenih investicija u Zvezdi i zato ona ne moze bolje.Od Piksija,preko Bajevica,do onih manekena.Pa ranije Zvezda davala ovim manjim timovima i po 5 komada,a sada dobija sa 1-0.I pricaju o stvaranju tima za Evropu,bolje bi im bilo da uloze pare u omladinsku skolu jer Partizanova bar duplo bolja.
P.S.I Partizan je prosecan tim,i nije derbi dobio ovako ubedljivo zato sto je igrao ne znam kako,nego zato sto je Zvezda ocajna.Al imaju Djukica,koji je trenercina,i eto,samo trenera promenili i to je to.Piksi uci se.

shalabajzzer

pre 17 godina

Jednog igraca kao sto je Koroman treba da bude sramota takvog ponasanja. Umesto da bude uzor mladim igracima on se ponasa kao najgori ulicar. SRAMOTA!!! Tog igraca sam do juce jako cenio, mislio sam da je inteligentan ali i sami ste mogli videti kakav je to ustvari igrac a i osoba. Ja mislim da se on sada jede zbog toga sto je udario Smiljanjica.
Svi se hvatate sa Smiljanjica a zaboravili ste kako su se vasi igraci ponasali na tekmi. Bolje cutite. PARTIZAN!!!!

Grobar

pre 17 godina

E moj Koromanu zar se tako ponasa na teretnu doveden si kao neka zvezda a ispade siledzija.Udario si dete a treba da budes njima mladima uzor SRAMOTA. Vrati se u Terek tamo takvu igru verovatno cene.

dejan

pre 17 godina

@Tesoti,
sjajna analiza,otprilike sve ono sto i ja mislim o stanju u Zvezdi.Ne slazemo se oko Djokica,al ajde;)
zZvezda tj Piksi,jednostavno ne vodi zdravu politiku.Citam neki dan Piksijevu izjavu kako mu je muka dusebriznika koji mu zameraju sto u Zvezdi nema mladih igraca,jer ne mogu se uporedo vijati LS i praviti igraci.LS?Sa ovakvim timom i trenerom,ne daj Boze da udjemo u istu!Mislim,to je nemoguce,nije ni u domenu teorije,al aj da kazem...Ovaj derbi je samo vrh ledenog brega,da se tako izrazim,nesto sto se kad tad moralo dogoditi u okvirima nase zemlje,a desilo se u Evropi(Liberec).Ovo sto Zvezda igra,to nije fudbal.A "to" Zvezda igra jos od Muslina.Nekako se ta njegova defanzivna filozofija igre(ma sta god on pricao kako je igrao uvek sa dva spica,jer je ostalih 8 igraca uvek bilo izrazito defanzivno orijentisano)prenosi sa generacije na generaciju zvezdinih fudbalera,u Zvezdi je gomila prosecnih fudbalera,koji kao da su sa fabricke trake poskidani...Neka mi neko kazes samo,kada je na zvezdinoj tekmi zadnji put video neki dribling,petu ili nesto sl?
Ova politika koju Piksi vodi je nesto slicno onoj koju Zvezda vodi u basketu,a svi znamo kakve Zvezda tu ima rezultate.To je dovelo do toga da Zvezda nema ni sadasnjost,a jos manje perspektivu.Kao sto rekoh,Zvezda je puna prosecnih igraca,zrelih godina za nase uslove,23-25,6...A ono sto iole valja,sto ima iole kakvu perspektivu,ce uskoro otici iz Zvezde(Basta,Purovic...Aj da kazem i taj nesretni Milovanovic)...Strancima je Zvezda usputna stanica do neke jace lige,Koroman je resenje na kratke staze,ali ako nastavi sa ovakvim ponasanjem,nikakve koristi nece biti od njega.I,ko ce da igra za Zvezdu za sezonu-dve?Pantic,Miladinovic,Raskovic,Trajkovic,Perovic,Trisovic,Djokic,Tadeu?!Mislim da ce Zvezda tek uci u krizu...Mozda je neozbiljno to reci posle jednog poraza,ali nije samo u derbiju stvar.Ponavljam,mislim da je losa politika uzrok svega...Pogledajte samo ovaj tim,jasno se vidi da tu nema nikakve hemije medju igracima,karaktera...A o kvalitetu da ne pricam.A mladih igraca nema...Neka mi neko kaze,Piksi ili Bajevic po mogucstvu,zasto jedan mediokritet(blaga rec)poput Tadeua zauzima mesto nekom klincu iz Zvedine skole?Naravno,ni tog nekog klinca nema,ali to je druga tema...
Uh,mogao bih ovako danima,sto li sam uopste seo za komp.....

Lord Bajro

pre 17 godina

za duki krukija
a sta mislis da se ti dohvatis nekog posla, kopanja, nosenja tereta, bilo cega, jer ti gledanje fudbala ne ide.
Inace, Mladost je iz Apatina, a ima i Mladost iz Lucana, ali su nekad igrali 1. ligu.
Ipak bih te nesto zamolio - da mi pojasnis koji je taj jedan gol koji je bio regularan?

SALLE

pre 17 godina

Pomaze bog.
Neverovatno je da su komentari navijaca zlezde tipa...derbi je bio ocajan,smoran,... ja se izvinjavam,jeste li vi gledali OFK-Vojvodina pa tako pricate ili 128. Veciti derbi.
Od kada je u kupu Partizan dobi zlezdu 3:1 golom Vasiljevica bolji nisam gledao ali sa samo jednom drugacijom sitnicom,a to je da je sinoc postojao samo jedan tim na terenu.Jedini igrac u drugom timu je bio na nivou dresa koji nosi,a to je Ibrahim Gaj.
Licno sam nezadovoljan sa samo 4 gola jer da je bilo pravde,bilo bi 9. kako 9?Lepo...
Penal nad Tomicem...penal pri sutu Tomica(Bastu lopta pogadja u ruku)...ponisten cist gol Lazetica....i nase dve neiskoriscene sanse(Lazetic i Zajic)
Dakle delije...srecno ste prosli...ali doci ce i to na svoje.

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

@tesoti
Zanimljiv komentar. Ne slazem se sa svim sto si napisao, ali je cinjenica da je najveci problem Bajevic. Medjutim, upravo robovanje tim laznim i vestacki nametnutim autoritetima njega ostavlja i dalje u trenerskoj fotelji. Realno gledano Bajevic je kao trener nula. Ceo zivot je radio u Grckoj gde je veci deo karijere vodio najbogatiji klub sa tih prostora. I sta je uradio sa njim u LS - nista. Nikada nisu prosli grupu. Jer to ziherasenje vise ne prolazi, to je odavno prevazidjeno razmisljanje u fudbalskom svetu.
Ne bih se slozio oko tvojih konstatacija u vezi igraca.
Milijas mozda zna nesto od fudbalske vestine, ali on je najsporiji igrac u ligi, igra samo levom nogom i beskrajno dugo davi loptu.
Verovatno ni sam Perovic ne misli o sebi ono sto si ti o njemu napisao. Kakav bre sut. Osim derbija kad je dao partizanu gol i promeso Nadja da li se secas jos nekog gola koji je on postigao svojim odlicnim udarcem. Ajde podseti me, molim te. I on se kao i Milijas sluzi samo levom nogom.
Napravio si veliku gresku oko Kastilja. Tacno je da on kvari igru, ali upravo je jedino on jos i poksavao a i imao nekakvu loptu po zemlji. Inace, taj isti Kastiljo je prema informacijama koje imam vec prodat PSV-u, ali se to nece objaviti do kraja sezone. On je najbolji Zvezdin igrac u jesenjem delu sezone, i jedino pravo pojacanje koje je dovedeno.
Gaj je juce bio najgori na terenu. Ali ne zbog toga sto je gresio, vec zbog neverovatno indolentnog pristupa igri. Inace, se i on izuzimajuci jucerasnju utakmicu moze svrstati u bolje ove sezone.
Bez obzira sta mi mislili o Trisovicu kao igracu, njega je Bajevic uspeo skroz da slomi na psihickom planu. Prvo mu je nametnuo ulogu levog beka, sto ovaj nije, zatim ga je dva puta izveo iz igre poisle samo 30 minuta, a crveni karton na derbiju je samo logican rezultat psihickog kraha koji je doziveo.
Djokic je drvo, kao i Purovic i realno gledano oni uopste nemaju kvalitet za Zvezdu. Ovo su verovatno najgori napadaci koje je Zvezda imala u istoriji. A upravo su oni bili njen prepoznatljiv znak. Sada se tek vidi koja je klasa za njih sve bio Ailton, ali on jednostavno nije imao sa kim da igra, odnosno, nije bilo nikoga ko bi mu dao pravu loptu. A i na njemu se videlo nezadovoljstvo, da li Bajevicem ili nekim drugim, mislim da to necemo saznati.
Bugarin je katastrofa i sta je sa njim, to verovatno niko ne ume daobjasni. Vidi se da on zna da igra fudbal, ali zasto se samo manekenise i ko mu to dozvoljava, verovatno ni to necemo saznati.
Koroman je takodje razocarenje, ali od njega nista nisam ni ocekivao.
Ostali igraci nisu toliko bitni cak i da svi odu sutra iz Zvezde ne verujem da bi Zvezda mnogo izgubila.
U ovom trenutku Zvezda placa danak gomilanju igraca u veznom, redu, o cemu sam vec jednom pisao. I sada se jednostavno vidi da postoje oni koji moraju da igraju i to gusi igru Zvezde. Najgore je sto drugi i ne dobijaju sansu, a u takvoj situaciji tesko da mozemo govoriti o nekoj dobroj atmosferi. A to je takodje vrlo bitan faktor za ostvarivanje dobrih rezultata, cak mozda i vazniji nego preko potrebne zvezde u ekipi. Barselona vam je klasican primer, losih rezultata usled narusene atmsfere.
Koja je razlika izmedju Dzaje i Piksija. Problem je u tome sto Piksi pokusava da preko noci postane veci od Dzaje. Sto sa dovodjenjem pojedinih igraca, pravi marketing sebi, a da pri tom ne prati interese kluba. Da je tako Koroman ne bi zavrsio u Zvezdi, jer joj nije preko potreban. Ailton je takodje marketinski potez, ali je ipak Buca klasa za sve ove igrace. Dovodjenje Bajevica je trebalo da prikaze da Stojkovic ima sposobnosti i za ono sta je Dzajic obecavao ali nikada nije ispunio. Medjutim, vidi se da je Princ sa Neretve bio jos jedna sarena laza Dragana Dzajica. Ono u cemu je bila Dzajina prednost, ne samo u odnosu na Piksija, vec i na sve druge na ovim prostorima, je u tome sto je umeo da prepozna dobrog igraca.
Bajevicu treba da se vide ledja, cak ni titula mu ne moze kupiti kredit za sledecu sezonu. Jer njegovo vreme je odavno proslo.

Brkić

pre 17 godina

Rezultat utakmice je posledica dolaska na čelo PFC-a ozbiljnog rukovodioca iz demokratske stranke koji želi da PFC bude onakav kakav je bio i u vreme Mirka Marjanovića.Čovek je sa Kosova pa će kao novi Obilić možda značajnije doprineti da i tu budemo agresivniji i postignemo rezultat koji nam odgovara.

doVla

pre 17 godina

@tesoti
@dejan
@bata Djora
Momci svaka cast prava analiza...s moje tacke gledista njaveci problem je nemanje zajednickog duha.Setite se samo onog okupljanaja pre pocetka utakmice, pa Zenga je bio prvi koje stavio ruku, Bajevic je za takve stvari potpuno nezainteresovan, jedva da i primeti tu svoje igrace. Kod Zenge igra je bila promenjljiva ali su svi kidali jedni za druge...ovo mi sve lici na grupu gradjana koja polako ali sigurno ide ka provaliji.
Jednostavno igra bez koncepcije ni ideje sve je ove sezone kao zadnjih 20min protiv komsija mlako anemicno i bledo nepovezano uz manji ili veci postotak srece.Kako protumaciti izjavu trenera od koga se ocekuju neki evropski rezultati "bicu srecan ako pobedimo 1:0"(bezanija)....
Nesto za Pixija: Mislim da nema navijaca zvezde koji ne bi bio zadovoljan kada bi zvezda igrala narednih 5 godina "prolece" u UEFA kupu i stizala do 1/4 ili 1/2 finala... price o LS su toliko tuzne i prazne da je to strasno, cista prasina u oci jer mi cak nismo ni prosecna evropska ekipa ma koliko nama to neprijatno zvucalo.....

Strateg

pre 17 godina

Zvezda je ocito mesto za skart i prevazidjene trenere iz Grcke. I FK i KK.
Najveci problem je Bajevic, treba da ode sto pre, dok jos imamo prednost na tabeli...
Da ne bude kasno posle.
Od igrackog kadra kojim Zvezuda raspoalze moze da se napravi ekipa koja ce sacuvati prednost (stecena zahvaljujuci ocajnom partizanu prosle jeseni a ne zahvaljujuci Zvezdi).
Sve u svemu, na vreme da hladimo glavu od Evrope.

d

pre 17 godina

Zvezdu pratim od malih nogu. Isao sam jos kao klinac na utakmice, do pre par godina na svaku. Bio je rat, sankcije, pukli smo kao drzava, pukli kao narod, automatski pukao je i sport. Jos se neki sportovi drze, ali sve slabije i slabije. Nekada je Zvezda bila rame uz rame sa najvecim svetskim klubovima. Nekad je bilo normalno da u BG dodje Real i da bude isprasen, sada molimo Boga da pobedimo neki Liberec, pa ne ide ni to. Pricamo i zaludjujemo se Ligom sampiona, a ne shvatamo da nasa reprezentacija ne bi mogla da udje u Ligu sampiona.
Svi oni da zaigraju, Vidic, Ilic, Stankovic, Pantelic, Zigic, Kezman, Krstajic....u istom timi, ja cisto sumnjam da bi taj tim uspeo da udje u LS, osim ako ne bi imao lak zreb. Partizan je usao jednom, svaka cast, drugi put propustio priliku i ko zna kad ce imati takvu sansu opet. Mozda je i prodato, mozda nije, to su price, kao sto je prica da je Dzaja prodao meceve sa Milanom '89., sa Kelnom, sa Brizom...Mozda jeste, mozda nije.
Kada je na celo Zvezde dosao Stojkovic, ocekivao sam nesto, jer mi je uvek na terenu ulivao poverenje. Bio je sjajan fudbaler i da nije otisao u Olimpik ko zna sta bi uradio sa svojom karijerom. Ovako...znamo. I dalje se nadam da on Zvezdi zeli dobro, i i dalje mu verujem, ali neke stvari se ne rade tako. Prijatelju ako hoces da vodis Zvezdu, ti moras da si joj posvecen 24 sata dnevno. Kao sto ja volim Zvezdu 24 sata dnevno svakog dana svake godine. Kakav Pariz, ili ne znam ni ja gde zivi. Ako hoces da se provodis po svetu, batali Zvezdu, ili ostani i vodi je kako treba. Prosle godine smo usli u ligu uefa, i da smo prvi mec igrali pred publikom isli bi dalje. Ako se setite,nas je 10 sekundi delilo od pobede u Strasburu. Uzeta je dupla kruna i sve je bilo super. Kad je doveden Bajevic svi smo rekli SJAJNO.
Mislili smo evo nas u LS. Medjutim... Prodato je dosta igraca, opravdano, jer odlazili su i veci iz Zvezde, pa je zivela, pobejivala i osvajala title. Dosao je Ailton, pre par godina najbolji strelac Bundes lige, covek koji zna fudbal, ali ovde nema sa kim da igra, i koji je klasa sa ove nase. Treba okrenuti drugi list. Bajevic sigurno sad nece otici, a ne bi ga niko od nas ni oterao do god je covek prvi na tabeli i ima finu prednost. Treba malo popricati sa igracima. Vecina njh se ne trudi, a tako se ne ponasa u Zvezdinom dresu. Ako ces da igras na Marakani kao domacin, ti prijatelju moras da gines. Da se lomis i da ne stedis sebe. Ne moze jedan Geogijev koji cacka nos dok protivnik ima loptu da igra u Zvezdi. Jedan Milovanovic koji u proslom derbiju zamahuje loptom na pomocnog sudiju ne moze biti kapiten Zvezde. Promesati malo te igrace. Mozda Trisovic nije toliko los, ali probati mu naci mesto, ako ne ide dovidjenja. Zasto su na Tadeua bacene pare. Pustiti ga da igra mozda i on nesto ima da pokaze. Basta vise nije zainteresovan da igra u Zvezdi- zdravo dovidjenja. Ubacivati po kojeg klinca od 17 godina u prvi tim da se kali. Pojacati omladinske skole, pionirske. Ici ako treba po Srbiji i svuda traziti talente, klince od 15, 16 godina i forsirati ih u nasoj omladinskoj skoli. Objasniti navijacima da od lige sampiona nema nista narednih 5 godina, jer necemo imati tim, a ni para da ga napravimo, a ne da se uzalud nadamo, i svake godine ockujemo nesto. Nek se napravi 5-godisnji plan, koji ce biti predstavljen javnosti i navijacima, nek se kaze ovaj moze da ide ako ima ponuda, ovaj ne moze ni pod kojim uslovima jer na njega racunamo. Ovog prodajemo jer nam treba para da prezivimo, ali cemo zato dovesti 5 klinaca koje cemo forsirati pa ce od njih5 ispasti 2 dobra za koju godinu. Za sad mi deluje da tu nema plana, vec da se zivi i radi od danas do sutra, kao u ostalom i u celoj drzavi. Sniziti cene karata, staviti nesto simbolicno, naci bilo kakav nacin da se sto vise ljudi privuce na stadion, pa ako treba i striptizete u poluvremenu. Nauciti i navici ljude da dolaze vikendom na Marakanu i da gledaju Zvezdu. Ako nema para, ja sam sam spreman da uplatim na racun Zvezde 500 evra, ali da znam da to nece da zavrsi u necijem dzepu. Nek kupe par dresova i lopti od toga, siguran sam da ima jos Delija koji bina taj nacin pomoli voljenom klubu. Bilo materijalno, bilo finansijski, bilo idejom. osusajte narod, poslusajte svoje Delije, mi postojimo zbog Zvezde.

Gorbari Vracar

pre 17 godina

@sergio
"Praznih tribina kao u Humskoj"? Pa mi imamo vise gledalaca na svom terenu sa 14 bodova manje i sa bojkotom naseg Juga. Osim Severa na utakmice Zvezde niko ne dolazi, sto govori sta oni koji prate fudbal misle o Zvezdi. Katastrofa.
Inace, kao veliki Grobari, mozemo da vam potvrdimo da su i Koroman i ostali (Bugarin, Trisovic i ekipa) sjajni igraci i da treba da ostanu u Zvezdi sto duze i adaptiraju se na propoznatljivu igru Crvene Zvezde u koju nije lako ukolopiti se. To posebno vazi za Ognjena Edina (Veliki brat)Koromana. Takodje, Bajevic je pravi trener za Zvezdu. Tako pun zivota, tako vatreno odan Zvezdi. Da ne zaboravim upravu, u ciji intelektualni potencijal sumnjaju samo prepotentni (kao i u svekukupni igracki kadar Zvezde). Jos kada dodje krem nasih privrednih gromada, najavljeni ugledni biznismeni kao Peconi i Cane Subotic Zvezda ce biti na pravom mestu koje je jo pripada. Samo treba malo strpljenja.

Naravno, jos i novinare koje "prate" Zvezdu treba dovesti u red. Treba vise i jos naglasenije objektivno da pisu o "Neosvojivoj tvrdjavi", "Kompleksu" koji Partizan ima u odnosu na Zvezdu, Derbiju koji ce potvrditi pravilo koje se ponavlja godinama, a donekle i o zaverama koje su sveprisutne protiv Zvezde, losim sudijama, [kao na poslednjem derbiju - komentar R. Gvozdenovica u "Politici") i durgim stvarima koji sprecavaju objektivan pristup da mocna ekipa Zvezde, koja igra "nikad-bolje" posle 20 kola treba da ima 60 bodova predsnosti nad svim drugim pokvarenim rivalima. I naravno da se krvavo obracunaju sa "malim" Smiljanicem i svima slicnima koji skidaju lak sa slike dragom im kluba. Da ne zaboravimo i javnog tuzioca koji bi, nakon sto se obracunao sa huliganom Panticem, golamnom Partizana, hrabro uhvatio u kostac sa Milanom Gurovicem, dusom od coveka i uravnotezenom nacionalnom velicinom (ko njega mrzi, mrzi i Srbiju), pa bi sada trebalo da pohapsi igrace Partizana jer su se poskidali goli pred svojim navijacima (koji su, inace, za razliku od Zvedzinih "Delija" manijaci), kao i protiv Smiljanica zato sto je vratom uhvatio ruku kapitena Zvezde i Koromana koga je, takodje za ruku, nosom uhvatio isti Smiljanic. Ti zahtvati Smiljanica bili su mnogo okrutniji od onih Patnticevih, ali - nema veze. A jos je i mazno zastavicu cime je naneo nenadoknadivu stetu najvecem srpskom klubu i to na najvecem nasem stadionu jer ekonom nije uspeo da nadje novu 15 minuta. I, da se to naplati Smiljanicu. Svih 14 dinara koliko kosta zastavica koji su napravili najveci srpski strucnjaci za najveci srpski klub.

Dosta vise o Grobarima. Napred Zvezdo.

dejandd

pre 17 godina

Za Upravu Zvezde: Ovo je krajnje vreme da shvatite da vam ova bunker koncepcija igre vise ne prolazi. U interesu srpskog fudbala vas molim da pocnete da igrate pravi napadacki fudbal. Dosta vise sa degradacijom fudbala.

grobar_brisel

pre 17 godina

ooo blize smo tituli,ok ostalo nam je jos 2 derbija tako da ima nade ...
HAJDE PARTIZANE osvoji tu titulu pa da zaigramo u ligi sampiona i da budemo u grupi sa Anderlehtom ili Brizom tako da dodjem da vas gledam carevi !!! napred partizan

jodan13

pre 17 godina

Ognjene, ti i Trisovic ste najveci promasaji naseg fudbala trenutno ! Valjda ce i Klemente to jednom shvatiti i poceti fudbal da gleda, a ne samo da slusa sta mu kazu Terza i Pixy. Tebi trebaju dve lopte po utakmici, a nesretnom Trisovicu nijedna jer sa njom ne zna sta da radi.
Sa vam u CZ ni titula nije daleko.

Goxy

pre 17 godina

Zasluzena pobeda Partizana.Ali gospodina trenera Zvezde treba upitati zasto su potrosene silne pare na pripreme,da bi ovako igrali mogli su da se pripremaju i na svom stadionu.Jednostavno,jad i beda.

a zar je bitno

pre 17 godina

Mogu oni da se pripremaju koliko hoće i gde noće, ako neko ne zna onda ne zna. Od Roberta Prosinečkog i Vladmira Jugovića zvezda nije imala igrača koji ima precizan pas, može da zadrži loptu i da je iznese. Tuga.

mirko

pre 17 godina

ma dajte molim vas,kazu imamo tim za ligu sampiona!Ne mogu da verujem da neko iz uprave CZ ima hrabrosti to da kaze...Pa ovo sta je danas zvezda pokazala ovo je ravno ponizenju,ovo je ravno "beton" ligi...Moje misljenje je da zvezda nije imala losiji tim zadnjih 10god. a kao lozimo se na neka evro takmicenja...Uzas ne mogu da pisem iznerviran sam...Bravo i za ocajni Partizan,koji je danas pokazao i dokazao da treba da igra tim a ne pojedinci...

Ulixes

pre 17 godina

Dok ti, Koromane, tzv "pojacanje", nisi dosao imali smo 14 bodova prednosti u odnosu na penaltizan. Tvoj ucinak je 1 remi i 1 poraz. Vrati se u svoj Terek slobodno, za bolje i nisi. Ti si onaj isti fudbaler koji je napustio letos reprezentaciju posle debakla od Argentine da bi bio na Cecinom koncertu. E Zvezdo, sta si docekala.

Gane

pre 17 godina

Mnogo se trenera promenilo u Zvezdi,a malo ih je koji su primili i 1 gol,a kamoli 4.O porazu se nije ni razmišljalo.E,ovaj veliki stručnjak je uspeo nešto što ja ne pamtim,a to je da izgubi od Groblja i da primi 4 gola(i trebao bi da budem srećan što ih nije bilo više).Strašno.Pa njemu treba olimpijski ciklus da uigra ekipu.O kvalitetu igrača ne bih trošio reči-ni bolji ni gori od protivničke strane.Užasni,taktički-tehničko neobrazovani,bez kondicije,sa lošim navikama u igri...Ali takvo "brdo" od trenera bi to trebao da otkloni.Najbolje za Zvezdu bi biloda "otkloni" njega iz Bgd.Ne pričam ovo samo zbog današnjeg poraza,ali ovo je kap koja je prelila čašu.Svako ko gkeda utakmice zna o čemu govorim i kako Zvezda igra pod njegovom "stručnom" palicom.
Kakav folirant...

zarkovo

pre 17 godina

Spasi Zvezdu i u Portsmaut vrati se, Koromane, Koromane... - mole te iskreni navijaci Zvezde
Piksi, odlazi, Zvezdu nikad nije vodio nepismen covek!!!
Bajevicu, gde ti je Bajalica, zasto si ga doveo, a nije ti ni na klupi?
Da li neko zna da Trisovic, Georgijev, Djordjevic i Koroman pre dolaska u Zvezdu nisu igrali 2 godine zvanicne utakmice?

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 17 godina

E, Koromane kako se ti palis na sebe!! Pa, to je strasno!! Moras da pomnes kako igras za repku. Ljutio si se na sav glas sto te Petko nije pustio od starta protiv Holandije, a kada si igrao od pocetka protiv Argentine mi smo izgubili sa 6:0 i ti se nisi ni video. Da ti valjas nesto ne bi se vracao u Srbiju. Ti nisi ni u onom Portsmutu igrao, ma ni na klupi nisi sedeo.
Inace citam juce novine, Dzajic kaze kako se mnogo zabrinuo za Partizan, kako ima veoma losu ekipu, ne moze da veruje da je Partizan sebi dozvolio da ima tako slabu ekipu. A vidi sada... ta slaba ekipa dala 4 komada Zvezdi!!
Eh, kako je lepo biti Grobar!! Pozdrav svim Grobarima!!

ultra 1976

pre 17 godina

S vremena na vreme desavaju se i neke stvari u fudbalu na koje mnogi nisu navikli. PONEKAD se desi da se prekine tradicija koja veoma dugo traje i boli pojedine klubove. Ali u tome je draz fudbala, da PONEKAD pobedi autsajder...Ovaj trijumf (zasluzeni) mnogo znaci komsiji EVROPSKOG SAMPIONA, ali i srpskom fudbalu, jer u suprotnom prvenstvo ne bi imalo smisla. Ovako "samo" je 9 bodova razlike, i neka se deca raduju - zasluzili su.
VOLIM TE ZVEZDO !!!

срђан

pre 17 godina

брате! мени једино није јасно зашто си се уср... играти са једним шпицем а имати толико квалитетнију екипу по именима. ово је брука над брукама! УА УА УА БРЕ!!!! зар вама стварно није јасно да је звездин дрес светиња?!!

Shonne

pre 17 godina

Pojedinim igačima , a sve mi se viši čini i treneru izgleda još nije jasno koji klub predstavljaju. Taktika da se na Marakani brani i to protiv partizana ne treba ni da padne nekome na pamet .Bugarina vratiti tamo odakle je došao, a Trišović i Koroman neka malo sa klupe gledaju kako se bori za voljeni tim. Mislim da je vreme za Milijaša i Trajkovića.

miki

pre 17 godina

dobro pukli smo danas ali ko zna za sta je to dobro;mozda ce bajevic konacno skontati da milijas i trjkovic moraju igrati a djokica trisovica georgijeva poslati na tribine da prodaju semenke(bili bi korisniji nego na terenu)

Aca_USA

pre 17 godina

Za 40 godina ovo je prvi slucaj da igrac (Koroman) preuzme odgovornost za slabu igru. Raduje i rezultat koji vraca publiku na stadion. Mozda ima nade za nas fudbal

Bane

pre 17 godina

Juče sam, kritikujući Bajevića napisao da Zvezda ne samo da ne može da igra napadački nego uopšte ne ume da igra fudbal. Danas se i videlo zašto - fudbaleri Zvezde deluju kao da su prvi put u životu sastavljeni a na utakmicu su došli bez trenera. Još na prvoj utakmici sezone protiv Cork City-a bilo je jasno da je Bajević upropastio sve što je Zenga uspeo da stvori. Od tada Zvezda tone sve dublje i ovakva šamarčina nadam se znači i otkaz ovom "stručnjaku". Tu jednostavno nema šta da se analizira - Zvezda trenutno pruža najslabije partije u svojoj istoriji i sa stvaranjem tima i igre treba da počne od nule.
S druge strane očigledan je pomak nabolje u igri Partizana, a naročito u volji, borbenosti i trudu. Daleko od toga da je Partizan odigrao utakmicu za pamćenje, i oni su puno grešili ali čini mi se da je Đukić posle samo dva meča preporodio ekipu iz mrtvih.
Još jedna lepa stvar je da je viđeno 6 golova što je više nego u celom prethodnom kolu zajedno.

branki

pre 17 godina

Nisi ti Koromane nista kriv, kriv je piksi koji je rasprodao ono malo igraca sto je valjalo (koje je Dzajic doveo), a doveo vas sto ne znate po zemlji hodat i trenera koji je sa olimpijakosom uzeo titulu u zadnjem kolu a dosao na +13. Bajevicu PAKUJ KOFERE!!!

nemanja

pre 17 godina

Mislim, sta reci???? a ne zaplakati!
Najgora Zvezda ikad vidjena.NAJGORI tim Zvezde u njenoj istoriji. pa ovo nije ni za 4-u Vijetnamsku ligu. Pojacanja su pokazala ko su i sta su (doduse ni starosedeoci nisu i nikad nisu ni bili dostojni zvezdinog dresa).Igra ocajna,bez ideje, pa da li ste primetili da Zvezda nije sastavila 3 vezana dodavanja(ali bukvalno). o kojoj Ligi sampiona oni pricaju. pa kako ih nije sramota bre. Iskreno vise nisam siguran da Zvezda moze da odrzi bodovnu prednost koju ima. nadam se da gresim ali....

Vlada

pre 17 godina

Koroman, Trisovic, Djordjevic, Andjelkjovic, Pantic, Djokic i naravno Bajevic AUT iz ZVEZDE !!!!

Vratite Ailtona, dao je pobednosni gol za Grashopers, Ailtonu je potrebno vise lopti da bi realizovao vise sansi

Burzanovic i Kastiljo su odlicni i jedina najsvetlija tacka
Marka Perovica vratiti u tim, ali na njegovom mestu gde mu odgovara !

sa takvim timom nema sanse u Ligu sampiona
PIXI ! uradi nesto pobogu !

Raša

pre 17 godina

Za ovakve igre nisu morali da idu dalje od Ade Ciganlije. Sramota! Gde je Pixi? Bajević? Gde su funkcioneri? Kakva Liga šampiona, oni nisu ni za ligu Mirjeva. Gube se utakmice i dobijaju ali ovako impotentno da ih dečaci pretrčavaju, pa to je sramota. Da li uopšte u CZ neko zna kako da sastavi tim, koga da kupi a sa ovim postojećim ljudima da poradi i da im pokaže kako da igraju. Izgleda toga nema. A i ako CZ osvoji prvo mesto opet će biti brukanje u kvalifikacijama za evropska takmičenja pa ponovo obećanja i tako dok se ne dovedu oni koji znaju fudblaski posao a neznalice ne najure.

Milos

pre 17 godina

Bolji tim od ovog koji trenutno ima Crvena zvezda u nasim uslovima nije moguce napraviti. Cak sam sklon tome, da bi uz boljeg levog beka i golmana to bio nas najbolji tim u poslednjih 10 godina. Nije valjda tim u kome su glavne poluge bili Bogavac ili Glogovac bio jaci od ovog, pa je Zvezda pobedjivala Partizan i sa po 3-0 i to kada je zaostajala na tabeli i po 19 bodova za njim. Problem je, medjutim, nesto drugo. Crvena zvezda nema nikakvu igru, nikakvu ideju u igri, a igraci su ili totalno fizicki nespremni ili nezainteresovani. Ja ne znam kako drugacije npr. da objasnim situaciju u kojoj po levoj strani Lazetic ulazi u sesnaesterac, dribla, a cetiri Zvezdina fudbalera stoje i posmatraju. Crvenu zvezdu pratim i volim od najranijeg detinjstva, ali zaista nikada nisam video da je odigrala ovako, sramno. I jedino i iskljucivo je kriv Dusan Bajevic. Zvezda nijednu dobru utakmicu od kako ju je on preuzeo nije odigrala, niti je pobedila jednu jacu ekipu. I u Evropi je usledila bruka od prosecnog Libereca. Sa Korkom je bilo povuci-potegni. Rasprodaje za te meceve i meceve sa Milanom nije bilo, pa Zvezda u tim mecevima nije pokazala ama bas nista. Jer ni njen trener do sada osim arogancije i neznanja nije pokazao bas nista. Nadao sam se, ne i ocekivao, da bi posle ovakve blamaze mogao da pokaze bar da je covek i da se povuce. Nazalost, ocekujem dalje topljenje Zvezdine prednosti a na prolece svakako novu bruku u Evropi. Sa ovakvom igrom je to neminovno, a ovaj covek je pokazao da bolje ne ume.

Shoxy

pre 17 godina

Zvezdasi,nije vama kriv Bajevic,on je odsao u SRbiju da ukalja ime,lepo kaze ona nasa:"Kol'ko para,tol'ko muzike"sva sreca pa gaj i Georgijev ne dodjose u Partizana,a ne smem ni da pomislim sta bui bilo da je Djukic od pocetka trener Partizana.ali ni9je bitno.samo cu da kazem da je seljacki ono sto je Koroman uradio smiljanicu kad ga je uhvatio za vrat,ipak ce njih dvojica za koju godinu biti okosnica reprezentacije i zato ne bi trebalo9 tako ponasanje da se ispoljava.pozdrav svim grobarima i zvezdasima sirom sveta.P.S.ja grobar znam da Bajaloica nije igrao zbog gripa ili prehlade ne znam,a vi ne znate!?

Jugovic

pre 17 godina

Neko je ovde spomenuo Jugovica, kao velikog igraca. Ljudi moji, gde je taj covek? U srpskom, pa i jugoslovenskom fudbalu verovatno nije bilo boljeg, cestitijeg i agilnijeg igraca! Vidite sta entuzijazam jednog Djukica cini! Imace "Partizan" i padova, ali sa Djukicem je "Partizan" "na konju"! Zamislite Jugovica na celu "Zvezde" - odgovoran, pametan, hrabar, a ne kao ovaj Bajevic, koji je i kao igrac bio "tetka" (kako sam to na ovom sajtu napisao juce, predvidjajuci sigurnu pobedu "Partizana" - inace ne navijam ni za jedan od ova dva tima). Dajte Jugovica! Pruzite priliku najuspesnijoj generaciji nasih fudbalera - krenulo je sa Djukicem, neka ne ostane na njemu! "Zvezdin" sastav nije slabiji od "Partizanovog", mozda je cak i bolji - ali "Zvezdin" trener nije dorastao pravim, velikim utakmicama ("Liberec", sada "Partizan").

дуки круки

pre 17 godina

У првом колу партијизан је купио судије против младости л. где је прво поништен гол лучанаца, после неправедно искључен играч младости, и наравно непостојећи пенал, у другом колу 3 нерегуларна гола уз тендециозно суђење, дакле очигледно је да је пеналтизан постао државни пројекат јер са доласком политичара за председника желе да опет раде оно што су одувек радили за време мирка- да намештају утакмице и купују судије, време је да се једини прави народни српски клуб заједно са навијачима пробуди и стане на пут овој вештачкој креатури, и у фудбалу и кошарци и да онај ко је стварно најбољи освоји титулу.Наредни дерби уз Божју помоћ 0:5 за Звезду !

Delije Svilajnac

pre 17 godina

I nema veze sto Zvezda nema veze i nema veze sto sam pijan ja i nema veze sto ponovo smo prvi JER ZA ZVEZDU ZIVOT DACU JA
Delije sta bi ono na severu posle 1-4 za groblje LUDNICA
To tesko moze da se shvati to ne moze da se nauci !!!!!!

DRAGAN

pre 17 godina

Kao veliki ZVEZDAS moram napisati nekoliko reci: Ovo je bruka i sramota, da se ja ne secam da nas je neki nas tim ovako nadigrao, rasturio i nadavao golova na Marakani. Svaka cast grobarima. Ko je kriv? Pa zna se Bajevic pa tek igraci. Vreme je da se Bajevic vrati u BIH i da trenira njegov Velez, Zvezdu ni jedan dan vise. Blede igre i ispadanje od Libereca do vecerasnje katastrofe-BRUKA. Pod hitno MARS Bajevicu iz Zvezde. Pa covek nemoze da smisli i kaze tri reci pola sata. Bruka.

BozaLeCZ

pre 17 godina

Prva postava bi trebala da izgleda ovako : Banovic, Basta, Andjelkovic, BAJALICA, Gaj, Koroman, Perovic, Castiljo, MILIJAS, Burzanovic, I PUROVIC ! Georgijevu i Djokicu Zabraniti pristup profesionalnom fudbalu!!!!! Treba ih vratiti tamo odakle su i dosli i jos platiti koliko traze za njihov odlazak!!!! Andjelkovicu naci zamenu, Milovanovica prodati sto pre, Bajevica oterati i vratiti MUSLINA ( POD HITNO )!!!!! Sramota!!!!!!! EJ SRAMOTA!!!!!!!!!!

man

pre 17 godina

ovo jeste veliki uspeh za partizan.treba da ga proslave i zapamte za narednih deset godina a zvezdina sramota je sto je ovo dozivela na marakani.sto ovi igraci ruse tradiciju koju su generacije stvarale i sto je dozvoljeno ovakvom igrom da onaj mali iz patizana onako prica u "nasoj kuci".i kada mi igraci zvezde kazu da se nisu dovoljno borili ja ih pitam,zasto?jedan je derbi,pola njih debituje u njemu na marakani,jedva su docekali zvezdin dres.jednostavno oni i ne mogu bolje,vec im je data prilika da igraju u zvezdi kada nemamo bolje nazalost.
jedna je zvezda.....

delija-centar

pre 17 godina

gospodina trenera(koga iz dana u dan sve manje cenim)treba pitati kako je on ocekivao da pobedi,kada na svom terenu igra sa jednim napadacem,i to Djokicem,koji sam ne moze apsolutno nista.covek se ne vadi iz ofsajda!!!
A gospodina Pixija(vec odavno sam poceo da ga ne postujem)treba pitati,da li treba da nas jos neko napuni na marakani(milan,liberec,partizan...)pa da on razmisli o tome da mozda nije on za ovaj posao!onaj dzaja je krao,ali nije ovoliko koliko pixi...i jos tvrdi da smo u dugovima.kada je dzaja bio tu,jedan,najvise dvojica njih su odlazili godisnje od prvotimaca iz kluba...a ovo prodavanje cele prve postave u roku od mesec dana...
a ne treba zaboraviti sta je pixi obecavao kada je dolazio na mesto predsednika zvezde...stabilne finansije,stabilan tim,liga sampiona,i ono sto mrzim da cujem od kada je zika preuzeo basket tim-EVROPSKA ZVEZDA!!!Alo,kada?gde?sa kim?sa randjelovicem,djordjevicem,andjelkovicem,panticem,georgijevim(bolje da je vladu doveo,bar zna da peva,ovaj ne zna nista),djokicem,trisovicem,purovicem...NEMA SANSE!!!!evo odmah mogu da kazem kako cemo proci u kvalifikacijama za LS(ako dodjemo do njih).do 3.kola sve ok,a onda cemo dobiti neki klub koji je ime u evropi.u prvoj tekmi(pretpostavljam da ce se igrati kod nas prva),cemo izvuci nereseno,a u revansu ce da nam daju tri komada,i onda bay,bay castillo,gay,purovic,perovic(sto mi uoppste ne smeta,ali opet...),koroman...i sve sto bi kojim slucajem moglo da se uvalja za nekoliko stotina evra,ui onda sledi kupovina igraca vozdovca,bezanije,mladosti iz apatina i nekih igraca iz inostranstva koji ne mogu ni u prosecnom ruskom,brazilskom timu da budu prvotimci...
i tako iz godine u godinu...
za kraj cu samo reci
PIXI ODLAZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nelson Muntz

pre 17 godina

Свака част Ђукићу! Човек је тренер-почетник, а показао је извиканом, преплаћеном и арогантном Бајевићу како и од више него просечних играча може да се направи добар тим. Средњаци комшија Европског првака нису упутили ниједну високу лопту нападачима, јер би их високи Гај "поскидао", већ су паметно давали пасове по земљи које изгубљени и спори Гај и Ђорђевић нису могли да дохвате. Сада је ваљда свима јасно да Бајевић под хитно мора да оде јер сам спреман да потпишем да за 5 кола нећемо имати ни под предности (прихватам опкладе)под његовом командом. Од његовог доласка Звезда није одиграла НИЈЕДНУ добру утакмицу. Треба хитно вратити Муслина или Зенгу, или неког другог доказаног тренера, а Принца вратити у његову бајку пре него што га Ђукић претвори у жабу...

Negativni

pre 17 godina

Ja mogu da razumem da ekipa ima los dan,da nisu u formi,da ovo da ono...ali da se ONO zove fudbalski tim,to prvi put sad cujem.Sta je Bajevic uopste zamisljao sa ovim igracima?Da li u opisu radnog mesta u Zvezdi stoji da ponekad treba i klizeci start i pas sa strane?Da li su oni svesni da je umesto Partizana veceras bio Porto ili ne daj boze Lion,da bi pukli sa petnaest nula?Od Rapida,Univerzitatee,Ferencvarosa,Tikve...dobili bi pet komada a mozda i vise.Nikada nijedan tim(cak ni Partizan)nije ovako odigrao utakmicu.Ta kolicina neznanja,gluposti i lenjosti nikada nije vidjena na Marakani.Ja mislim da je ovo pocetak kraja,i siguran sam da Zvezda nece sacuvati devet bodova jer to ne zasluzuje.Medjutim,ni Djukic nije nikakav trener,i njegov tim je igrao jako lose sa mnogo rupa u odbrani i takvom igrom van Srbije nema sta da traze.Ali,oni su za Zvezdu TIM.Braco,najzad smo na dnu.Ziveo talog!

Sandra

pre 17 godina

Recimo da je ovo i bila zasluzena pobeda Partizana,"GROBARI" ne bi trebalo previse da se raduju i budu ponosni,vec da realno sagledaju trenutno stanje na tabeli,i ne samo trenutno vec od pocetka sezone.Znate kako se kaze :"Jedna bitka ne znaci dobijen rat".Sandra

Goran M

pre 17 godina

E a kad sam ja ljetos govorio da je Bajevic staromodan trener i los couch bijase to glas u pustinji. Svi su se popalili kao da smo doveli Murinha a to je zato sto nema analitickog sportskog novinarstva koje bi ljudima u Srbiji moglo da objasni da je Bajevic potrosen trener koji ni Grcima vise nije interesantan. Otuda i ti silni hvalospjevi i ocekivanja. Jel Zvezda odigrala i jednu dobru utakmicu ove sezone kao poslozen i harmonizovan tim? Na sto je licila Zvezdina igra juce? Jel to uopste igra?! Treba li boljeg dokaza da je Bajevic totalni promasaj? Sto se tice igrackog kadra ionako tanka sredina sa Georgijevim, Trisovicem i Milovanovicem je nesto ojacana Burzanovicem, ali napada i nemamo! I u takvoj situaciji dali smo Ailtona! On je za sve danasnje igrace Zvezde fudbalski Einstein! I to sav onakav okrugao i zaobljen... O tome kakav je kompleksas ovaj klinac Smiljanic ne treba trositi rijeci... "Zvezdu da bude sramota..." Pa dobro jel nije sramota kako je Partizan jesenas igrao pa mu niko ne bi osporio ako osvoji titulu.

Mire_56

pre 17 godina

Realan sam Grobar i -9 bodova zaostatka je nedostizno. Zelim Zvezdi da uspe u eliminacijama za ulazak u LS jer bi to bilo dobro za srpski fudbal, ali posmatrajuci derbi, zapazam da u Zvezdi jedino Burzanovic ima ideju. Tajkun Miskovic treba dobro da odresi kesu i da dovedete 4-5 stranaca, ali vrhunskih, inace leba nema. Po meni vasem "mentalitetu" odgovaraju italijanski profesionalci koji su sjajni takticari i znaju da igraju na rezultat.

serggio

pre 17 godina

razocaran sam...ovo je bruka.. ako zvezda nastavi ovako bice praznih tribina kao u humskoj... zar to treba da dozvole bajevic i pixy? ljudi nisu navikli da zvezdu gledaju ovakvu, nemocnu i izgubljenu, kako se pravda i izvinjava... Koroaman je GRESKA! Bajevic je izgubljen!

Djole

pre 17 godina

Bajevic ni jednom igracu za godinu dana nije naso pravu poziciju, svi igraju sve a niko ne igra fudbal!Menja formaciju 10 X u toku sezone, sto bi mi Nislije rekli - to ne biva!Slazem se da imamo dosta dobru ekipu, ali razlog za pobede u prethodnim derbijima bili su Disljenkovic i Stojkovic, pa Bajevicu - misli o tome!

PETRA_DELIJA-NISHLIJA

pre 17 godina

PA LJUDI, NE MOJTE TAKO DRVLJE I KAMENJE PO NASIM "PROFESIONALCIMA" IMAJTE U VIDU DA SU SE VRATILI SA PRIPREMA UMORNI, PA IM VREME NA DERBIJU NIJE BILO LEPO BAS NAPROTIV BILO JE HLADNO, A ONI SU MANEKENI SAMO ZA LEPO VREME, A NE ZA VETAR!!!!!-) -) -)

Dule

pre 17 godina

Sta je bre ovooooooo MORALO JE OVO DA SE DESI JER I SVE OSTALE UKTAMICE SMO DOBILI NA JEDITE JADE OVO JE BRUKA DA NEMOGU DA VERUJEM DA NE PUSTA MILIJASA DA IGRA SRAMOTAAAAAAAAAA
ONAJ DJOKIC JAZAVAC NJEGA NI ZA DZABE NEMOZEMO DA OTERAMO IZ ZVEZDE JER NIKO NECE TRAKVU CEPANKU ONAJ BUGARIN NISTA NE ZNA RAZBIO NAS JE PARTIZAN KOJI JE ROKU OD GODINU DANA DOVBEO 4 IGRACA IZ DRUGE I TRECE LIGE A ONI SU NAS RADELI KAO VOLOVI NA DERBIJU PA DOKLE VISE OVE BRUKE JOS OD PROSLI DERBI OBVECAVAJU DA CE ZVEZDA IGRATI BOLJE A ONA IGRA SVE GORE I GORE
OD OVIH IGRACA 80 % NEMAJU SRCA DA IGRAJU U ZVEZDI ONI SU TU SAMO DA BI SE PRODALI NEKIM INOSTRANIM KLUBOVIMA EEE UBISE NAS NEKI MOMCI KOJI SU DOSLI IZ LUCANA IZ BSK STRASNOOOOOOOOOO
PIKSI DJOKIC BAJEVIC GERGIJEV IDITE IZ ZVEZDE I TIME JE POJACAJTEEEEEEEEEEEE
JA NE RAZUMEM DALI SU SE NASE VODJE NESTO LOZILE ZBOG OVIH STO SU DOSLI IZ RUSIJE I GRCKE TREBALI SMO DA IH ZAPUCAMO STOLICAMA KADA SU ISLI U SVLACIONICU I OVO JE BRUKA BRE BRUKA A NE DA IM PEVAMO I DA IH BODRIMO JER SMO IH BODRILI I PROTIV LIBERECA PROTIV SVIH I KAKO NAM VRACAJU POSLE SVAKE UTAKMICE PRICAJU MORAMO DA IZVIRSIMO ANALIZU DA UVIDIMO GRESKE I OOPET POSLE ISTA PRICA NA TERENU NECU VISE DA SE NERVIRAM ZVEZDA IZNAD SVE GA ALI OD DANAS SAMO PREKO TV NA UTAKMICE VISE NE IDEM POZ SVIMA

boris

pre 17 godina

gde ode nas fudbal kada se zvezda pojacava igracima iz crnogorske lige,koja je losija od vojvodjanske lige zapad.oterajte ih sve i okrenite se svojoj skoli fudbala,i bice to pravi tim

tesoti

pre 17 godina

Mislim da je najbolje komentarisati utakmicu dan posle derbija. Evo kako ja vidim ono sto se juce desilo na Marakani, kao u bajci "Carevo novo odelo" kad jedan decak kaze car je go,tako je i juce napaljena prosecna ekipa Partizana skinula masku sa "sampionskog|" lica Zvezde i pomogla nama koji volimo Zvezdu da shvatimo da je Dusan Bajevic nase carevo novo odelo. Zapitajmo se sta je nas klub doveo a sta izgubio dovodjenjem Bajevica. Dobili smo neosporno veliko (za nase okvire naravno) trenersko ime od koga se ocekivao korak dalje a to je plasman u ligu sampionai nista vise. Dobro oprostili smo mu sto to nije odmah uspelo iskreno i sa boljom ekipom se proitiv Milana nije moglo,ali sta onda reci za Liberec... I sta smo jos dobili dovodjenjem Bajevica? Nista. Igru nemamo. I to nikakvu. Bas nista. Juce je samo na videlo dana izbilo ono sto se krije cele sezone. Nas tim nema srce,nema ideju nema fizionomiju, nema nista. Jaki smo samo na stupcima sportskog zurnala i da ne gresim dusu u pripremnim utakmicama. U takmicarskim utakmicama smo smesni. Dakle Milan dva poraza, Liberec dva poraza, Partizan poraz i remi posle bunker partije i zao mi je sto ovaj klub stavljam u nas rang ali i dva remija protiv Bezanije,tima koji nas je nadigrao dva puta.Nijednom ove sezone nismo razbili i igrom i golovima neki tim pa makar i nesrecni Zemun,to nam se nikad nije desilo...Sve i da budemo prvaci da li iko moze iskreno ocekivati od ovakve Zvezde plasman u ligu sampiona? ako postoji neko ko je toliki optimista onda ga molim da mi navede bar jedan evropski tim koji ekipa koja je juce istrcala na Marakanu moze pobediti?
Dusan Bajevic da je kojim slucajem djak koji pise domaci zadatak dobio bi keca zbog promasena teme ali je nazalost ogroman autoritet pa niko ne dovodi njegov status u Zvezdi u pitanje.Nije zadatak Zvezde da bude prva u ovakvoj ligi vec da se konacno plasira u ligu sampiona.
Kaze trener nemamo levog ni desnog beka pa treneru ne selektiram ja ekipu nego ti.dovedi pojacanja.Upropastio je Milijasa I Perovica koji su igracine u odnosu na Trisovica ciju igru ne vredi ni komentarisati ili recimo Kastilja i Milovanovica koje navodno trazi pola Evrope a ne mogu jedan pas u noge da daju.Pa videli ste svi da nema prodju igra sa tim kvariocima .Mi smo bre Zvezda,umesto da se nama prilagodjavaju mi se prilagodjavamo Bezaniji,Vozdovcu pa i Partizanu i moram reci da mi je na neki nacin i drago sto su nas grobari konacno pobedili jer pet godina protiv njih mi ne igramo fudbal nego se branimo,bunarimo dugim loptama i jurimo kontre,kao da su oni Mancester a ne Partizan koga su i ekipe poput Sparte ili Slzburga busile sa po 5 lakih komada.
Ima u Zvezdi dobrih igraca: Burzanovic je paklen fudbalerima smek i ideju ,Gaj je odlican,bajalica takodje,Milijas je igrac koji mora da igra u prvih 11 zadnji vezni koji zna fudbal, Perovic sa svojim dugim korakom i odlicnim sutem i centarsutem mora imati prednost u odnosu na metiljavog Bugarina ili Trisovica,Koroman koji je ipak pojacanje sto ce mislim i pokazati a zatim su tu i korektni igraci koji mogu igrati u Zvezdi: Andjelkovic(ima brzinu i centarsut za beka dovoljno),Trajkovic(i znanje i srce konacno mu se treba dati prilika)Purovic(koji je takodje neopravdano zapostavljen)i Djokic koji je korektan i borben centarfori tu se prica zatvara.
Kapiju treba otvoriti:
1. Bajevicu
2.Milovanovicu(Dejan je bio igrac koji je dominirao u mladjim kategorijam zbog svoje snage i fizicke superiornosti,ali kada je dosao u seniorsku konkurenciju osetio se nedostatak tenkicke potkovanosti,ostao je samo dobar sut i nista vise,igrac bez pasa i driblinga ne moze kreirati igru sampiona iako ga stvarno traze te ekipe prodajte ga odmah a za sta ga i cuvate ako sigurno ide na leto-jos jedan dokaz da Bajevicu nije cilj Liga Sampiona vec tdomaca titula)
3.Kastiljo-mozda ce on u nekom drugom sistemu igre i biti koristan u Zvezdi je sigurno beskoristan
4.Georgijev-pozer koji nije nista pokazao od kako je dosao u Zvezdu
5.Trisovic-jos jedan iz plejade menadzerskih igraca,doveden kao reprezentativac iz nekakvog prosecnog ukrajinskog tima
6.Pantic-najgori igrac u Zvezdi u poslednjih 50 god
7.Basti-decko ocigledno ima ogromnih psihickih problema koji se mogu resiti samo odlaskom iz Srbije
8. Bajevicu-znam da sam ga i gore napisao ali da se ne zaboravi jer je on srz problema

I jos nesto pod hitno se mora preispitati rad u omladinskoj skoli Zvezde,ko tu i kako mesetari,prica se da se od bogatih roditelja i raznoraznih menadzera uzima novac za proteziranje odredjenih igraca tek Zveza koja je svake godine prikljucival apo par odlicnih igreaca prvom timu vec dve sezone nikog nema da baci u vatru iz mladjih kategorija a ta svezina koju mladi donose nam je preko potrebna...
Ima nade za nas imamo sjajnu tradiciju,solidne igrace prosecnu upravu i jos samo trener da se poklopi sa par pojacanja bicemo ozbiljan tim.

Dzajo vrati se-Delije sever

pre 17 godina

C c c...sta reci?Mnogo promasenih investicija u Zvezdi i zato ona ne moze bolje.Od Piksija,preko Bajevica,do onih manekena.Pa ranije Zvezda davala ovim manjim timovima i po 5 komada,a sada dobija sa 1-0.I pricaju o stvaranju tima za Evropu,bolje bi im bilo da uloze pare u omladinsku skolu jer Partizanova bar duplo bolja.
P.S.I Partizan je prosecan tim,i nije derbi dobio ovako ubedljivo zato sto je igrao ne znam kako,nego zato sto je Zvezda ocajna.Al imaju Djukica,koji je trenercina,i eto,samo trenera promenili i to je to.Piksi uci se.

shalabajzzer

pre 17 godina

Jednog igraca kao sto je Koroman treba da bude sramota takvog ponasanja. Umesto da bude uzor mladim igracima on se ponasa kao najgori ulicar. SRAMOTA!!! Tog igraca sam do juce jako cenio, mislio sam da je inteligentan ali i sami ste mogli videti kakav je to ustvari igrac a i osoba. Ja mislim da se on sada jede zbog toga sto je udario Smiljanjica.
Svi se hvatate sa Smiljanjica a zaboravili ste kako su se vasi igraci ponasali na tekmi. Bolje cutite. PARTIZAN!!!!

Grobar

pre 17 godina

E moj Koromanu zar se tako ponasa na teretnu doveden si kao neka zvezda a ispade siledzija.Udario si dete a treba da budes njima mladima uzor SRAMOTA. Vrati se u Terek tamo takvu igru verovatno cene.

dejan

pre 17 godina

@Tesoti,
sjajna analiza,otprilike sve ono sto i ja mislim o stanju u Zvezdi.Ne slazemo se oko Djokica,al ajde;)
zZvezda tj Piksi,jednostavno ne vodi zdravu politiku.Citam neki dan Piksijevu izjavu kako mu je muka dusebriznika koji mu zameraju sto u Zvezdi nema mladih igraca,jer ne mogu se uporedo vijati LS i praviti igraci.LS?Sa ovakvim timom i trenerom,ne daj Boze da udjemo u istu!Mislim,to je nemoguce,nije ni u domenu teorije,al aj da kazem...Ovaj derbi je samo vrh ledenog brega,da se tako izrazim,nesto sto se kad tad moralo dogoditi u okvirima nase zemlje,a desilo se u Evropi(Liberec).Ovo sto Zvezda igra,to nije fudbal.A "to" Zvezda igra jos od Muslina.Nekako se ta njegova defanzivna filozofija igre(ma sta god on pricao kako je igrao uvek sa dva spica,jer je ostalih 8 igraca uvek bilo izrazito defanzivno orijentisano)prenosi sa generacije na generaciju zvezdinih fudbalera,u Zvezdi je gomila prosecnih fudbalera,koji kao da su sa fabricke trake poskidani...Neka mi neko kazes samo,kada je na zvezdinoj tekmi zadnji put video neki dribling,petu ili nesto sl?
Ova politika koju Piksi vodi je nesto slicno onoj koju Zvezda vodi u basketu,a svi znamo kakve Zvezda tu ima rezultate.To je dovelo do toga da Zvezda nema ni sadasnjost,a jos manje perspektivu.Kao sto rekoh,Zvezda je puna prosecnih igraca,zrelih godina za nase uslove,23-25,6...A ono sto iole valja,sto ima iole kakvu perspektivu,ce uskoro otici iz Zvezde(Basta,Purovic...Aj da kazem i taj nesretni Milovanovic)...Strancima je Zvezda usputna stanica do neke jace lige,Koroman je resenje na kratke staze,ali ako nastavi sa ovakvim ponasanjem,nikakve koristi nece biti od njega.I,ko ce da igra za Zvezdu za sezonu-dve?Pantic,Miladinovic,Raskovic,Trajkovic,Perovic,Trisovic,Djokic,Tadeu?!Mislim da ce Zvezda tek uci u krizu...Mozda je neozbiljno to reci posle jednog poraza,ali nije samo u derbiju stvar.Ponavljam,mislim da je losa politika uzrok svega...Pogledajte samo ovaj tim,jasno se vidi da tu nema nikakve hemije medju igracima,karaktera...A o kvalitetu da ne pricam.A mladih igraca nema...Neka mi neko kaze,Piksi ili Bajevic po mogucstvu,zasto jedan mediokritet(blaga rec)poput Tadeua zauzima mesto nekom klincu iz Zvedine skole?Naravno,ni tog nekog klinca nema,ali to je druga tema...
Uh,mogao bih ovako danima,sto li sam uopste seo za komp.....

Lord Bajro

pre 17 godina

za duki krukija
a sta mislis da se ti dohvatis nekog posla, kopanja, nosenja tereta, bilo cega, jer ti gledanje fudbala ne ide.
Inace, Mladost je iz Apatina, a ima i Mladost iz Lucana, ali su nekad igrali 1. ligu.
Ipak bih te nesto zamolio - da mi pojasnis koji je taj jedan gol koji je bio regularan?

SALLE

pre 17 godina

Pomaze bog.
Neverovatno je da su komentari navijaca zlezde tipa...derbi je bio ocajan,smoran,... ja se izvinjavam,jeste li vi gledali OFK-Vojvodina pa tako pricate ili 128. Veciti derbi.
Od kada je u kupu Partizan dobi zlezdu 3:1 golom Vasiljevica bolji nisam gledao ali sa samo jednom drugacijom sitnicom,a to je da je sinoc postojao samo jedan tim na terenu.Jedini igrac u drugom timu je bio na nivou dresa koji nosi,a to je Ibrahim Gaj.
Licno sam nezadovoljan sa samo 4 gola jer da je bilo pravde,bilo bi 9. kako 9?Lepo...
Penal nad Tomicem...penal pri sutu Tomica(Bastu lopta pogadja u ruku)...ponisten cist gol Lazetica....i nase dve neiskoriscene sanse(Lazetic i Zajic)
Dakle delije...srecno ste prosli...ali doci ce i to na svoje.

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

@tesoti
Zanimljiv komentar. Ne slazem se sa svim sto si napisao, ali je cinjenica da je najveci problem Bajevic. Medjutim, upravo robovanje tim laznim i vestacki nametnutim autoritetima njega ostavlja i dalje u trenerskoj fotelji. Realno gledano Bajevic je kao trener nula. Ceo zivot je radio u Grckoj gde je veci deo karijere vodio najbogatiji klub sa tih prostora. I sta je uradio sa njim u LS - nista. Nikada nisu prosli grupu. Jer to ziherasenje vise ne prolazi, to je odavno prevazidjeno razmisljanje u fudbalskom svetu.
Ne bih se slozio oko tvojih konstatacija u vezi igraca.
Milijas mozda zna nesto od fudbalske vestine, ali on je najsporiji igrac u ligi, igra samo levom nogom i beskrajno dugo davi loptu.
Verovatno ni sam Perovic ne misli o sebi ono sto si ti o njemu napisao. Kakav bre sut. Osim derbija kad je dao partizanu gol i promeso Nadja da li se secas jos nekog gola koji je on postigao svojim odlicnim udarcem. Ajde podseti me, molim te. I on se kao i Milijas sluzi samo levom nogom.
Napravio si veliku gresku oko Kastilja. Tacno je da on kvari igru, ali upravo je jedino on jos i poksavao a i imao nekakvu loptu po zemlji. Inace, taj isti Kastiljo je prema informacijama koje imam vec prodat PSV-u, ali se to nece objaviti do kraja sezone. On je najbolji Zvezdin igrac u jesenjem delu sezone, i jedino pravo pojacanje koje je dovedeno.
Gaj je juce bio najgori na terenu. Ali ne zbog toga sto je gresio, vec zbog neverovatno indolentnog pristupa igri. Inace, se i on izuzimajuci jucerasnju utakmicu moze svrstati u bolje ove sezone.
Bez obzira sta mi mislili o Trisovicu kao igracu, njega je Bajevic uspeo skroz da slomi na psihickom planu. Prvo mu je nametnuo ulogu levog beka, sto ovaj nije, zatim ga je dva puta izveo iz igre poisle samo 30 minuta, a crveni karton na derbiju je samo logican rezultat psihickog kraha koji je doziveo.
Djokic je drvo, kao i Purovic i realno gledano oni uopste nemaju kvalitet za Zvezdu. Ovo su verovatno najgori napadaci koje je Zvezda imala u istoriji. A upravo su oni bili njen prepoznatljiv znak. Sada se tek vidi koja je klasa za njih sve bio Ailton, ali on jednostavno nije imao sa kim da igra, odnosno, nije bilo nikoga ko bi mu dao pravu loptu. A i na njemu se videlo nezadovoljstvo, da li Bajevicem ili nekim drugim, mislim da to necemo saznati.
Bugarin je katastrofa i sta je sa njim, to verovatno niko ne ume daobjasni. Vidi se da on zna da igra fudbal, ali zasto se samo manekenise i ko mu to dozvoljava, verovatno ni to necemo saznati.
Koroman je takodje razocarenje, ali od njega nista nisam ni ocekivao.
Ostali igraci nisu toliko bitni cak i da svi odu sutra iz Zvezde ne verujem da bi Zvezda mnogo izgubila.
U ovom trenutku Zvezda placa danak gomilanju igraca u veznom, redu, o cemu sam vec jednom pisao. I sada se jednostavno vidi da postoje oni koji moraju da igraju i to gusi igru Zvezde. Najgore je sto drugi i ne dobijaju sansu, a u takvoj situaciji tesko da mozemo govoriti o nekoj dobroj atmosferi. A to je takodje vrlo bitan faktor za ostvarivanje dobrih rezultata, cak mozda i vazniji nego preko potrebne zvezde u ekipi. Barselona vam je klasican primer, losih rezultata usled narusene atmsfere.
Koja je razlika izmedju Dzaje i Piksija. Problem je u tome sto Piksi pokusava da preko noci postane veci od Dzaje. Sto sa dovodjenjem pojedinih igraca, pravi marketing sebi, a da pri tom ne prati interese kluba. Da je tako Koroman ne bi zavrsio u Zvezdi, jer joj nije preko potreban. Ailton je takodje marketinski potez, ali je ipak Buca klasa za sve ove igrace. Dovodjenje Bajevica je trebalo da prikaze da Stojkovic ima sposobnosti i za ono sta je Dzajic obecavao ali nikada nije ispunio. Medjutim, vidi se da je Princ sa Neretve bio jos jedna sarena laza Dragana Dzajica. Ono u cemu je bila Dzajina prednost, ne samo u odnosu na Piksija, vec i na sve druge na ovim prostorima, je u tome sto je umeo da prepozna dobrog igraca.
Bajevicu treba da se vide ledja, cak ni titula mu ne moze kupiti kredit za sledecu sezonu. Jer njegovo vreme je odavno proslo.

Brkić

pre 17 godina

Rezultat utakmice je posledica dolaska na čelo PFC-a ozbiljnog rukovodioca iz demokratske stranke koji želi da PFC bude onakav kakav je bio i u vreme Mirka Marjanovića.Čovek je sa Kosova pa će kao novi Obilić možda značajnije doprineti da i tu budemo agresivniji i postignemo rezultat koji nam odgovara.

doVla

pre 17 godina

@tesoti
@dejan
@bata Djora
Momci svaka cast prava analiza...s moje tacke gledista njaveci problem je nemanje zajednickog duha.Setite se samo onog okupljanaja pre pocetka utakmice, pa Zenga je bio prvi koje stavio ruku, Bajevic je za takve stvari potpuno nezainteresovan, jedva da i primeti tu svoje igrace. Kod Zenge igra je bila promenjljiva ali su svi kidali jedni za druge...ovo mi sve lici na grupu gradjana koja polako ali sigurno ide ka provaliji.
Jednostavno igra bez koncepcije ni ideje sve je ove sezone kao zadnjih 20min protiv komsija mlako anemicno i bledo nepovezano uz manji ili veci postotak srece.Kako protumaciti izjavu trenera od koga se ocekuju neki evropski rezultati "bicu srecan ako pobedimo 1:0"(bezanija)....
Nesto za Pixija: Mislim da nema navijaca zvezde koji ne bi bio zadovoljan kada bi zvezda igrala narednih 5 godina "prolece" u UEFA kupu i stizala do 1/4 ili 1/2 finala... price o LS su toliko tuzne i prazne da je to strasno, cista prasina u oci jer mi cak nismo ni prosecna evropska ekipa ma koliko nama to neprijatno zvucalo.....

Strateg

pre 17 godina

Zvezda je ocito mesto za skart i prevazidjene trenere iz Grcke. I FK i KK.
Najveci problem je Bajevic, treba da ode sto pre, dok jos imamo prednost na tabeli...
Da ne bude kasno posle.
Od igrackog kadra kojim Zvezuda raspoalze moze da se napravi ekipa koja ce sacuvati prednost (stecena zahvaljujuci ocajnom partizanu prosle jeseni a ne zahvaljujuci Zvezdi).
Sve u svemu, na vreme da hladimo glavu od Evrope.

d

pre 17 godina

Zvezdu pratim od malih nogu. Isao sam jos kao klinac na utakmice, do pre par godina na svaku. Bio je rat, sankcije, pukli smo kao drzava, pukli kao narod, automatski pukao je i sport. Jos se neki sportovi drze, ali sve slabije i slabije. Nekada je Zvezda bila rame uz rame sa najvecim svetskim klubovima. Nekad je bilo normalno da u BG dodje Real i da bude isprasen, sada molimo Boga da pobedimo neki Liberec, pa ne ide ni to. Pricamo i zaludjujemo se Ligom sampiona, a ne shvatamo da nasa reprezentacija ne bi mogla da udje u Ligu sampiona.
Svi oni da zaigraju, Vidic, Ilic, Stankovic, Pantelic, Zigic, Kezman, Krstajic....u istom timi, ja cisto sumnjam da bi taj tim uspeo da udje u LS, osim ako ne bi imao lak zreb. Partizan je usao jednom, svaka cast, drugi put propustio priliku i ko zna kad ce imati takvu sansu opet. Mozda je i prodato, mozda nije, to su price, kao sto je prica da je Dzaja prodao meceve sa Milanom '89., sa Kelnom, sa Brizom...Mozda jeste, mozda nije.
Kada je na celo Zvezde dosao Stojkovic, ocekivao sam nesto, jer mi je uvek na terenu ulivao poverenje. Bio je sjajan fudbaler i da nije otisao u Olimpik ko zna sta bi uradio sa svojom karijerom. Ovako...znamo. I dalje se nadam da on Zvezdi zeli dobro, i i dalje mu verujem, ali neke stvari se ne rade tako. Prijatelju ako hoces da vodis Zvezdu, ti moras da si joj posvecen 24 sata dnevno. Kao sto ja volim Zvezdu 24 sata dnevno svakog dana svake godine. Kakav Pariz, ili ne znam ni ja gde zivi. Ako hoces da se provodis po svetu, batali Zvezdu, ili ostani i vodi je kako treba. Prosle godine smo usli u ligu uefa, i da smo prvi mec igrali pred publikom isli bi dalje. Ako se setite,nas je 10 sekundi delilo od pobede u Strasburu. Uzeta je dupla kruna i sve je bilo super. Kad je doveden Bajevic svi smo rekli SJAJNO.
Mislili smo evo nas u LS. Medjutim... Prodato je dosta igraca, opravdano, jer odlazili su i veci iz Zvezde, pa je zivela, pobejivala i osvajala title. Dosao je Ailton, pre par godina najbolji strelac Bundes lige, covek koji zna fudbal, ali ovde nema sa kim da igra, i koji je klasa sa ove nase. Treba okrenuti drugi list. Bajevic sigurno sad nece otici, a ne bi ga niko od nas ni oterao do god je covek prvi na tabeli i ima finu prednost. Treba malo popricati sa igracima. Vecina njh se ne trudi, a tako se ne ponasa u Zvezdinom dresu. Ako ces da igras na Marakani kao domacin, ti prijatelju moras da gines. Da se lomis i da ne stedis sebe. Ne moze jedan Geogijev koji cacka nos dok protivnik ima loptu da igra u Zvezdi. Jedan Milovanovic koji u proslom derbiju zamahuje loptom na pomocnog sudiju ne moze biti kapiten Zvezde. Promesati malo te igrace. Mozda Trisovic nije toliko los, ali probati mu naci mesto, ako ne ide dovidjenja. Zasto su na Tadeua bacene pare. Pustiti ga da igra mozda i on nesto ima da pokaze. Basta vise nije zainteresovan da igra u Zvezdi- zdravo dovidjenja. Ubacivati po kojeg klinca od 17 godina u prvi tim da se kali. Pojacati omladinske skole, pionirske. Ici ako treba po Srbiji i svuda traziti talente, klince od 15, 16 godina i forsirati ih u nasoj omladinskoj skoli. Objasniti navijacima da od lige sampiona nema nista narednih 5 godina, jer necemo imati tim, a ni para da ga napravimo, a ne da se uzalud nadamo, i svake godine ockujemo nesto. Nek se napravi 5-godisnji plan, koji ce biti predstavljen javnosti i navijacima, nek se kaze ovaj moze da ide ako ima ponuda, ovaj ne moze ni pod kojim uslovima jer na njega racunamo. Ovog prodajemo jer nam treba para da prezivimo, ali cemo zato dovesti 5 klinaca koje cemo forsirati pa ce od njih5 ispasti 2 dobra za koju godinu. Za sad mi deluje da tu nema plana, vec da se zivi i radi od danas do sutra, kao u ostalom i u celoj drzavi. Sniziti cene karata, staviti nesto simbolicno, naci bilo kakav nacin da se sto vise ljudi privuce na stadion, pa ako treba i striptizete u poluvremenu. Nauciti i navici ljude da dolaze vikendom na Marakanu i da gledaju Zvezdu. Ako nema para, ja sam sam spreman da uplatim na racun Zvezde 500 evra, ali da znam da to nece da zavrsi u necijem dzepu. Nek kupe par dresova i lopti od toga, siguran sam da ima jos Delija koji bina taj nacin pomoli voljenom klubu. Bilo materijalno, bilo finansijski, bilo idejom. osusajte narod, poslusajte svoje Delije, mi postojimo zbog Zvezde.

Gorbari Vracar

pre 17 godina

@sergio
"Praznih tribina kao u Humskoj"? Pa mi imamo vise gledalaca na svom terenu sa 14 bodova manje i sa bojkotom naseg Juga. Osim Severa na utakmice Zvezde niko ne dolazi, sto govori sta oni koji prate fudbal misle o Zvezdi. Katastrofa.
Inace, kao veliki Grobari, mozemo da vam potvrdimo da su i Koroman i ostali (Bugarin, Trisovic i ekipa) sjajni igraci i da treba da ostanu u Zvezdi sto duze i adaptiraju se na propoznatljivu igru Crvene Zvezde u koju nije lako ukolopiti se. To posebno vazi za Ognjena Edina (Veliki brat)Koromana. Takodje, Bajevic je pravi trener za Zvezdu. Tako pun zivota, tako vatreno odan Zvezdi. Da ne zaboravim upravu, u ciji intelektualni potencijal sumnjaju samo prepotentni (kao i u svekukupni igracki kadar Zvezde). Jos kada dodje krem nasih privrednih gromada, najavljeni ugledni biznismeni kao Peconi i Cane Subotic Zvezda ce biti na pravom mestu koje je jo pripada. Samo treba malo strpljenja.

Naravno, jos i novinare koje "prate" Zvezdu treba dovesti u red. Treba vise i jos naglasenije objektivno da pisu o "Neosvojivoj tvrdjavi", "Kompleksu" koji Partizan ima u odnosu na Zvezdu, Derbiju koji ce potvrditi pravilo koje se ponavlja godinama, a donekle i o zaverama koje su sveprisutne protiv Zvezde, losim sudijama, [kao na poslednjem derbiju - komentar R. Gvozdenovica u "Politici") i durgim stvarima koji sprecavaju objektivan pristup da mocna ekipa Zvezde, koja igra "nikad-bolje" posle 20 kola treba da ima 60 bodova predsnosti nad svim drugim pokvarenim rivalima. I naravno da se krvavo obracunaju sa "malim" Smiljanicem i svima slicnima koji skidaju lak sa slike dragom im kluba. Da ne zaboravimo i javnog tuzioca koji bi, nakon sto se obracunao sa huliganom Panticem, golamnom Partizana, hrabro uhvatio u kostac sa Milanom Gurovicem, dusom od coveka i uravnotezenom nacionalnom velicinom (ko njega mrzi, mrzi i Srbiju), pa bi sada trebalo da pohapsi igrace Partizana jer su se poskidali goli pred svojim navijacima (koji su, inace, za razliku od Zvedzinih "Delija" manijaci), kao i protiv Smiljanica zato sto je vratom uhvatio ruku kapitena Zvezde i Koromana koga je, takodje za ruku, nosom uhvatio isti Smiljanic. Ti zahtvati Smiljanica bili su mnogo okrutniji od onih Patnticevih, ali - nema veze. A jos je i mazno zastavicu cime je naneo nenadoknadivu stetu najvecem srpskom klubu i to na najvecem nasem stadionu jer ekonom nije uspeo da nadje novu 15 minuta. I, da se to naplati Smiljanicu. Svih 14 dinara koliko kosta zastavica koji su napravili najveci srpski strucnjaci za najveci srpski klub.

Dosta vise o Grobarima. Napred Zvezdo.

dejandd

pre 17 godina

Za Upravu Zvezde: Ovo je krajnje vreme da shvatite da vam ova bunker koncepcija igre vise ne prolazi. U interesu srpskog fudbala vas molim da pocnete da igrate pravi napadacki fudbal. Dosta vise sa degradacijom fudbala.

grobar_brisel

pre 17 godina

ooo blize smo tituli,ok ostalo nam je jos 2 derbija tako da ima nade ...
HAJDE PARTIZANE osvoji tu titulu pa da zaigramo u ligi sampiona i da budemo u grupi sa Anderlehtom ili Brizom tako da dodjem da vas gledam carevi !!! napred partizan