Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.08.2009.

11:35

Vidić pred suspenzijom?

Fudbaler Mančester Junajteda Nemanja Vidić mogao bi da bude suspendovan na tri meča neigranja zbog nesportskog ponašanja na utakmici sa Viganom.

Izvor: B92, Daily Mail

Autor:B92, Daily Mail

Default images

Vidić je na gostovanju Mančester Junajteda u Viganu, koje su ’crveni đavoli’ dobili rezultatom 5:0, udario napadača domaće ekipe Huga Rodalegu u trenutku dok ovaj nije imao loptu. Vidićeva reakcija je došla posle starta Rodalege nad golmanom Benom Fosterom koji je prethodno uhvatio loptu ispred centarfora Vigana.

Sudija Hauard Veb nije video incident tokom meča, ali je video materijal prosleđen FA koja će dodatno ispitati situaciju i reagovati.

Rodalega bi takođe mogao da bude suspendovan zbog svoje reakcije nakon što je Veb pokušao da ga smiri.

U slučaju suspenzije Vidića, menadžer Junajteda Aleks Ferguson našao bi se u izuzetno nezgodnoj situaciji pošto u narednih mesec dana neće moći da računa na Rija Ferdinanda, kao verovatno ni na Džonija Evansa koji je najavio da će uskoro ići na operaciju članka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu