Nova vest
Fudbal

Nedelja, 17.04.2016.

11:40

Vered: Zvezda htela da mi plati samo sedam odsto?!

Izraelski fudbaler Idan Vered rekao je da su ga dok je bio u redovima Crvene zvezde ucenjivali, kao i da je otišao tek kada mu je isplaćen sav novac.

Izvor: JT

Autor: JT

Vered: Zvezda htela da mi plati samo sedam odsto?!
Starsportphoto

Vered je u redove ’crveno-belih’ stigao prošlog leta, odigrao je ukupno deset utakmica u Superligi i kvalifikacijama za Ligu Evrope i postigao jedan gol.

U Zvezdi se zadržao do prošlog meseca, kada je otišao u Otava Fjuri, a upravo je kanadskim medijima pričao o svojoj epizodi u Beogradu.

Sve je počelo dobro, odigrao sam prvih nekoliko mečeva u sezoni. Onda su odjednom prestali da me plaćaju. Nije to trajalo mesec ili dva, već mi pola godine ništa nisu platili. Predložili su mi plan po kojem bi mi isplatili samo sedam odsto zarade. Poručili su mi da uzmem to što mi se nudi i odem, ali nisam želeo to da prihvatim. Ostao sam do marta, obratio se Svetskoj fudbalskoj federaciji i dobio svoj novac, a potom napustio klub“, istakao je Vered.

Vered je u dresu novog kluba upisao tri nastupa u NASL ligi, drugom po rangu takmičenja u Sjedinjenim Državama i Kanadi i postigao jedan gol.

Srećan sam ovde. Želim da zaboravim Crvenu zvezdu što pre i da se fokusiran na sadašnjost. Za sada je dogovor da ostanem do kraja prolećnog dela sezone“, naglasio je Vered.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu