Nova vest
Fudbal

Petak, 07.08.2009.

18:44

Ferguson: "Čelsi najveći konkurent"

Menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson smatra da će Čelsi biti najveći konkurent njegovom timu za osvajanje Premijer lige.

Izvor: B92, AFP

Autor:B92, AFP

Default images

„Čelsi će biti veoma jak pod komandom Karla Ančelotija. Iako Karlo ima svoj sistem igre koji je forsirao u Milanu, sa rombom u sredini, Čelsi ima dosta iskusnih i kvalitetnih fudbalera. Zadržali su i Džona Terija, što će ih načiniti još jačim. On je iskusan i dobar štoper i kapiten je reprezentacije“, izjavio je škotski stručnjak.

Iako je Mančester Siti potrošio ogroman novac na pojačanja, između ostalih Emanuela Adebajora i Kola Turea, Ferguson i dalje jkao najveće rivale smatra Čelsi, Liverpul i Arsenal.

„Sigurno je da mi (’velika četvorka’) gledamo šta se događa u Mančester Sitiju sa velikim interesovanjem. Svi iščekujemo epilog te priče, da li će im se isplatiti toliki novac, ali teško je probiti se u prvih četiri bez kontinuiteta i kvaliteta koji sadašnja ’četvorka’ ima“.

U nedelju je na programu Komjuniti Šilds u kojem se sastaju Mančester Junajted i Čelsi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu