Nova vest
Ekipni sportovi

Nedelja, 29.10.2006.

10:40

Partizan prejak, nervoza Nišlija

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Vaterpolisti beogradskog Partizana Rajfajzen ostvarili su očekivano ubedljivo pobedu u utakmici trećeg kola Kupa Srbije, ali je vaterpolo mogao da ostane u senci incidenta u poslednjoj četvrtini.

Partizan je, kao i u svim utakmicama sa ovdašnjim protivnicima, lako pobedio, na kraju je bio 26:5 (6:0, 6:3, 7:0, 7:2).

Iznervirani visokim porazom i nemoćni da se suprotstave 'crno-belima', vaterpolisti Niša počeli su da igraju agresivno, a posle konflikta Filipa Filipovića i Mila Žmukića trener Partizana Udovičić tražio je tajm aut da bi smirio igrače.

Usledilo je vređanje sa klupe, sukob Jure Nastrana i Miodraga Stankovića, ali su se na kraju strasti smirile i igrači su se uz pozdrav rastali.

Prlainović je postigao pet golova, Aleksić četiri, a Matej Nastran, Korolija i Jure Nastran po tri za Partizan, dok su u ekipi Niša po dva gola postigli M. Petrović i Arsović.

Vaterpolisti Crvene zvezde bilisu ubedljivi u Bečeju (15:5), a Beograd je u Kikindi bio bolji od ŽAKa (9:8). I Student je osvojio bodove u Novom Sadu (9:5).

Tabela posle tri kola: Partizan Rajfajzen 6, Vojvodina Kulska banka 4, Beograd 4, Student 4, Šabac 2, Crvena zvezda 2, Niš 2, Bečej 2005 0, ŽAK 0

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve