Nova vest
Ekipni sportovi

Subota, 18.12.2004.

19:46

Kemenj u Mađarskoj i uz manju platu

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Deneš Kemenj ostaće selektor mađarske vaterpolo reprezentacije i u sledeće četiri godine, saopšteno je u Budimpešti.  Mađarski vaterpolo savez potpisao je novi četvorogodišnji ugovor sa Kemenjijem, iako je bilo najava da će on napustiti selektorsko mesto i preuzeti reprezentaciju SAD.

Mediji u Mađarskoj prenose da je Kemenj, koji je već osam godina selektor mađarskih vaterpolista, odbio ponudu SAD i prihvatio, finansijski lošiju, ponudu nacionalnog saveza.

Prema istim izvorima, jedan od dosadašnjih sponzora reprezentacije odustao je od podrške, pa je mađarski savez bio prinuđen da Kemenju ponudi slabiji ugovor, ali je on to, ipak, prihvatio.

"Stručni izazov i motivaciju, kao i emocionalne faktore stavljam ispred materijalnih razloga", rekao je Kemenj i izrazio nadu da će pitanje sponzora madjarske vaterpolo reprezentacije biti rešeno.

Na Olimpijskim igrama u Atini Mađarska je osvojila zlatnu medalju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu