Nova vest
Tenis

Utorak, 17.01.2017.

12:31

Verdasko besan na AO: Teren iz 80-ih!

Špajnac Fernando Verdasko bio je vidljivo ljut na organizatore Australijan opena zbog stanja terena, javlja izveštać B92 iz Melburna.

Izvor: B92

Autor:B92

Verdasko besan na AO: Teren iz 80-ih!
Foto: Getty images

Verdasko je poražen u prvom kolu "Ozi opena" od Novaka Đokovića u tri seta, sa 6:1, 7:6, 6:2, a na pres konferneciji je kritikovao uslove za igru.

"Uslovi na Rod Lejver Areni su katastrofalni – teren je previše spor i do sada mi se nije dešavalo da odskoči nisko, a već kod sledećeg udarca dobije drugačiju putanju. Uslovi na terenu su kao da smo u osamdesetima. Ali to sam video kada sam došao u Melburn, trenirao sam sa Endijem (Marijem) tokom nedelje i situacija je bila ista", rekao je Verdasko.

Španac je pre desetak dana ispustio pet meč lopti protiv Đokovića na turniru u Dohi, dok u Melburnu nije bio ni blizu toga da ga ugrozi.
"Ne bih da pričam o tome jer ne želim da kažem nešto o nekome što je loše. Nikada mi se u životu nije desilo da odigram toliko udaraca ramom reketa", dodao je Verdasko.

Na pitanje da li je razgovarao sa čelnicima turnira o stanju na terenu, Španac je odsečno odgovorio: "Ne, nisam razgovarao jer nikoga ne zanima šta ja imam da kažem".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu