Nova vest
Tenis

Subota, 23.01.2010.

10:39

Đoković: "Istomin je mogao i bolje"

Srpski teniser Novak Đoković ocenio je da je protiv Istomina odigrao najbolji meč na AO, ali je istakao da njegov protivnik nije igrao najbolje moguće.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Ovo mi je verovatno najbolji meč od dosadašnja tri, ali, opet, ne mislim da je moj protivnik igrao na nivou na kome je mogao. Pomagao mi je sa mnogo neiznuđenih grešaka i nismo imali neke dugačke poene. Zbog togao sam samo želeo da zadržim koncentraciju i pobedim što pre", rekao je Đoković.

Treći nosilac je danas pobedio Denisa Istomina sa 3:0, po setovima 6:1, 6:1, 6:2.

Sledeći protivnik Đokovića biće Lukaš Kubot, igrač koga je srpski teniser pobedio u finalu Otvorenog prvenstva Beograda.

"Pričali smo o tome (finalu beogradskog turnira) u svlačionici. Dobar je igrač, a u poslednjih oko godinu dana igra najbolje u karijeri...Vrlo je agresivan i težak. Znam kako igra i učiniću sve da se dobro spremim", rekao je Đoković na konferenciji za novinare u Melburnu.

Đoković je rekao da mu prija što se ove godine poklanja manje pažnje na njega i naveo da ima mnogo dobrih igrača na turniru ove godine, ali je posebno istakao Nikolaja Davidenka.

"Mislim da Davidenko zaslužuje više pažnje. Igra najbolje u karijeri. Nalazi se u seriji i sigurno je jedan od igrača koji ove godine mogu da osvoje titulu. Tu su, naravno, i (Rodžer) Federer, (Rafael) Nadal, (Endi) Mari, (Huan Martin) Del Potro. Mislim da navijači mogu da uživaju u muškom žrebu i čekaju ko će osvojiti titulu", rekao je Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu