Nova vest
Atletika

Petak, 06.03.2015.

21:11

Udovičić čestitao Kolašincu

Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić čestitao je atletičaru Asmiru Kolašincu osvajanje srebrne medalje na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Pragu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
BETAPHOTO/KANCELARIJA ZA SARADNJU SA MEDIJIMA VLADE SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/DS

Kolašinac je osvojio srebrnu medalju u bacanju kugle pošto je u poslednjoj, šestoj seriji, ostvario rezultat od 20 metara i 90 centimetara, što je jedan centimetar manje od njegovog državnog rekorda.

"Srebrnom medaljom u Pragu Asmir je na najbolji način potvrdio kontinuitet dobrih atletskih rezultata takmičara iz Srbije. Ovo je dokaz da sistemska podrška baznim sportovima donosi velike rezultate. Sve čestitke Asmiru koji svojim zalaganjem i uspesima podstiče mlađe generacije atletičara da rade na sebi i krenu stopama ove sjajne generacije koju smo uspeli da izgradimo", navodi se u čestitki ministra Udovičića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve
Atletika

Suspendovan svetski šampion

Francuski atletičar Pjer-Ambroas Bos, svetski šampion 2017. godine u trci na 800 metara, dobio je jednogodišnju suspenziju zbog kršenja pravila o mestu boravišta između sptembra 2022. i juna 2023. godine.

Beta

13:55

2 d

U fokusu

Vidi sve