Nova vest
Atletika

Petak, 21.05.2010.

13:48

Jevtićeva u nedelju trči u Indiji

Najbolja srpska atletičarka Olivera Jevtić otputovala je u indijski grad Bangaluru gde će u nedelju trčati na Zlatnoj trci na asfaltu na 10.000 metara.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Jevtićeva se za učešće na trci opredelila u poslednjem trenutku, a u Indiji je očekuju velika iskušenja na 35 stepeni jer je do pre nekoliko dana trenirala na Zlataru.

Trka u Bangaluru će srpskoj atletičarki poslužiti kao prava priprema za Evropsko prvenstvo u Barseloni gde će se takmičiti u maratonu.

Ovo je prilika da vidimo kako će Oliverin organizam reagovati i rezultat u nedelju biće pokazatelj za dalji nastavak priprema pred Evropsko ekipno prvenstvo koje se održava 19. i 20.juna u Beogradu, gde će Olivera trčati dve discipline 3.000 i 5.000 metara”, istakao je Slavoljub Kuzmanović, trener Olivere Jevtić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve
Atletika

Suspendovan svetski šampion

Francuski atletičar Pjer-Ambroas Bos, svetski šampion 2017. godine u trci na 800 metara, dobio je jednogodišnju suspenziju zbog kršenja pravila o mestu boravišta između sptembra 2022. i juna 2023. godine.

Beta

13:55

2 d

U fokusu

Vidi sve