Izvor: B92

Avioni vodeće britanske avio-kompanije „Izi džet” (EasyJet) mogli bi od aprila sledeće godine da polete i sa beogradskog aerodroma

Izvor: 24 sata

Naša kompanija trenutno nema letove ni za Beograd ni iz Beograda, ali sa početkom nove sezone moguće je da će se i Srbija naći u rasporedu - kažu za „24 sata” iz centrale ovog lou-kost londonskog prevoznika.

April je najraniji period kada bi avioni „Izi džeta” mogli da zaparaju beogradsko nebo, jer letnja sezona počinje 28. marta i traje do 30. oktobra.

- Letovi i nove destinacije za zimski period, koji startuje 31. oktobra, već su utvrđene. Na našem sajtu redovno objavljujemo nove akcije i destinacije, tako da će sve informacije o eventualnim letovima iz Srbije i ka Srbiji biti na vreme objavljene - kažu u „Izi džetu”.

U Direktoratu za civilno vazduhoplovstvo Srbije potvrdili su nam da su predstavnici jedne velike niskobudžetne avio-kompanije bili na razgovoru u aprilu.

- Zainteresovani su bili da uvedu letove iz Srbije. Raspitivali su se i o našoj zemlji, a naročito ih je zanimala turistička ponuda, kao i gde naši građani najviše vole da putuju. Kako su nam tada rekli, namera im je da ovamo dovode i svoje, ali i strane turiste. Kada su u pitanju niskotarifne kompanije, one svojim putnicima ne nude samo avionske karte već kompletnu ponudu za boravak u jednoj zemlji - kaže za „24 sata” Katarina Andrić-Milosavljević iz Direktorata za civilno vazduhoplovstvo.

Koliko je jeftin Izi Džet

Budimpešta - Pariz
septembar od 80.07
oktobar od 33,89
novembar od 23,46
decembar od 21,23
januar od 21,23
februar od 21,23
mart od 21,23
*sve cene su evrima

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.