Batistuta:"Kapelo me nije želeo"

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 03.04.2003.

17:10

Default images
Fudbaler Intera iz Milana Gabrijel Batistuta osvrnuo se ponovo na razloge napuštanja Rome, navodeći da je neslaganje sa trenerom Fabiom Kapelom bio jedan od osnovnih motiva za njegov odlazak.

Batistuta će u nedelju prvi put igrati u dresu Intera protiv svog bivšeg kluba, a tim povodom on je rekao da se nada da će se odužiti Interu i navijačima tog kluba.

"Bati gol" nije mogao da ne pomene početak tekuće sezone u Romi, navodeći da ga je Kapelo držao na klupi, iako je on bio željan igre.

Batistuta je u Romu stigao 2000. godine iz Fjorentine i već u prvoj sezoni je sa 20 golova predvodio Rimljane do prvog "skudeta" nakon 18 godina.

Prošle godine postigao je samo šest pogodaka. U januaru ove godine Roma ga je pozajmila Interu, za koji je postigao dva gola u devet utakmica.

Zbog tako slabog učinka, on je ponovo na udaru kritike, kao i navijača.

"Uvek sam davao sve od sebe, a nadam se kako ću već u nedjelju pokazati da nisam zaboravio da dajem golove", rekao je Batistuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: