Srbija i RS o ženskom preduzetništvu

U Beogradu će sutra biti održana regionalna konferencija o ženskom preduzetništvu Srbije i Republike Srpske, najavili su organizatori.

Izvor: B92

Nedelja, 10.04.2016.

12:03

Srbija i RS o ženskom preduzetništvu
Foto: Thinkstock

Skup će otvoriti potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, ministar privrede Željko Sertić i ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske Zlatan Klokić.

Organizatori skupa su Centar Spektar, Korak dalje, Centar za mame i Jelek, a održava se pod pokroviteljstvom vlada Srbije i Republike Srpske.

Najavljeno je učešće preduzetnica, predstavnika 60 stranih i domaći kompanija, predstavnika vlada Srbije i Republike Srpske, Narodne banke Srbije, udruženja privrednika, međunarodnih organizacija, stručnjaka i nevladinog sektora.

Teme konferencije biće aktuelno stanje i perspektiva ženskog preduzetništva, finasiranje i kreiranje povoljnog poslovnog ambijenta, samozapošljavanje i unapređenje poslovanja malih i srednjih preduzeća u vlasništvu žena.

Na konferenciji će biti predstavljen konkurs kompanije Lafarge BFC Srbija za dodelu zemljišta u njenom Biznis parku u Beočinu preduzetnici iz Srbije ili Republike Srpske sa najboljim biznis planom za početak ili proširenje posla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: