Upoznajte učesnike takmičenja za najružnijeg psa 2017.

Neobičan događaj u Kaliforniji svake godine privuče najneprivlačnije njuškice sveta…

Izvor: B92

Petak, 23.06.2017.

11:45

Upoznajte učesnike takmičenja za najružnijeg psa 2017.
Foto: Barcroft TV / Youtube screenshot / ilustracija

Nekima od pasa stalno viri jezik, neki stalno balave, ali zajednično svima jeste da ih vlasnici neizmerno vole uprkos njihovom odbojnom izgledu.

Pobednik će kući osim titule odneti i 1.500 dolara i kartu za Njujork, gde će gostovati u brojnim emisijama, a njegov vlasnik davati intervjue.

Da bi pas odneo pobedu, potrebno je da ispuni dva kriterijuma – izgleda što ružnije, a njegovi vlasnici pokažu što veću ljubav za njega, prenosi Daily Mail.

“Svake godine možete da čujete izvanredne priče o vezi između ovih pasa i njihovih vlasnika. Nekima od vlasnika njihovi ljubimci su spasli živote, ili im pomogli da se psihički oporave, što je uvek lepo čuti”, rekao je Brajan Sobel, glavni sudija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: