Dirljiva fotografija spasila psima život

Fotografija dva zagrljena psa koji iza rešetaka skloništa čekaju eutanaziju proširila se internetom nakon što ju je jedna dobrotvorna grupa postavila na Fejsbuk i time spasila dva mališana sigurne smrti.

Izvor: B92

Sreda, 22.07.2015.

10:25

Default images
Foto: facebook.com/angelsrescue

“Tačno 2 sata i 6 minuta. Toliko je trebalo dobrotvornornoj organizaciji za spašavanje životinja ‘Angels Among Us’ da spasi živote ova dva pseća prijatelja”, izjavili su pripadnici grupe koja je iz azila za pse u severnoj Džordžiji spasila ovaj srećan par.

Na fotografiji su prikazani Kala (desno) i Kira (levo), koji u ponedeljak nisu uspavani zahvaljujući donacijama razneženih korisnika, a uskoro je isledila je i fotografija sa njihovim novim vlasnikom.

THEY ARE SAFE!!! There are no words to tell you how happy we are that these two best friends are safe and together! ...

Posted by Angels Among Us Pet Rescue on Monday, July 20, 2015
Grupa je izjavila da su psi sada bezbedni, u kolima vlasnika, i na putu ka veterinaru. “Pogledajte samo ovo dvoje!!! Evo zašto se bavimo spasavanjem pasa. Vrlo je bitno da vlasnici shvate da je sterilizacija neophodna, kao i to da posedovanje životinja zahteva doživotnu posvećenost”, glasilo je saopštenje grupe.

FREEDOM RIDE POSTED HERE:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153190881532912&substory_index=0&id=271191497911...

Posted by Angels Among Us Pet Rescue on Monday, July 20, 2015

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

18 h

Podeli: