Kuca-slatkiš traži novi dom

Ova kuca se prošle nedelje pojavila na donjem Dorćolu, vesela, puna života i željna ljubavi. Prava je beba, nema više od četiri meseca, još ima mlečne zubiće i obožava ljude. I traži dom za sebe.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.09.2013.

10:57

Default images

Kuca je odrasla na obližnjem dorćolskom stovarištu i jedina je koja je od petoro kuca uspela da se spasi iz džaka u kom su njeni braća i sestre završili. U prvoj nedelji istraživanja života van stovarišta zamalo je završila pod točkovima kamiona. Malo posle toga se priklještila na velika klizna vrata.

Još ne može nomrlano da koristi zadnju nogu, ali veterinar kaže da će sve biti u redu. Trenutno je u privremenom smeštaju ne bi li joj noga zarasla, ali tamo ne može još dugo da ostane.

Ukoliko ste u mogućnosti da ovom psiću pružite dom i ljubav, javite nam se na 064 588 04 80 (Milica).

Slađeg i veselijeg psa od ovoga teško ćete naći. Trenutno uči da ide na povodniku i gde se obavlja nužda. Svi troškovi oko njene nogice su pokriveni, kao što će biti regulisani i troškovi vezani za vakcinaciju i sterilizaciju. Na vama je samo da dođete po nju.

Još slika ovog nedodoljivog šteneta pogledajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: