Kultura

Petak, 14.01.2011.

12:12

"Playback" Eve Braun u martu

Bečejski sastav Eva Braun polako završava rad na albumu "Playback". Sledeće subote u Novom Bečeju snimiće spot za pesmu "Posle tebe" koja će posle numere "U izgnanstvu" biti takozvani drugi singl.

Izvor: B92

Default images

Audio premijera ove pesme održaće se u emisiji radija B92 "Pop mašina" 26. januara, a do kraja istog meseca očekuje se i premijera spota.

Prema rečima Gorana Vasovića "Playback" sadrži 20 pesama, od kojih je jedna duet sa Vladimirom Kolarićem Koletom iz Velikog Prezira.

Kao i za album "Everest" omot je uradio Andrej Dolinka.

"Playback će po strukturi i različitosti između pesama pomalo podsećati na album "Pop Music". Ipak, shvatite to uslovno jer, kao i sa svim prethodnim, tako se i sa ovim albumom trudimo da, što je više moguće, eksperimentišemo sa žanrovima u okviru "sasvim običnih pesama"", kaže Vasović.

Eva Braun će 14. februara održati beogradski koncert u Klubu "Gun", a album "Playback" će biti objavljen u martu za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: