"Čikaške perverzije" rasprodate... pa odložene

Sve karte za predstavu "Čikaške perverzije - Integralno" najavljenu za 25. maj u Sava centru su rasprodata. Međutim, njeno izvođenje zbog bolesti jednog člana glumačke ekipe mora biti odloženo za 29. jun (20:00) u Sava centru.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.05.2016.

14:47

Sve ulaznice kupljene za izvođenje 25. maja važe za "Perverzije" 29. juna. Ko želi može vratiti ulaznice na mestu kupovine.

"Uložili smo mnogo truda u predstavu i sa nestrpljenjem smo čekali trenutak kada ćemo se pojaviti pred publikom u ispunjenom Sava centru. Međutim, trenutni zdravstveni problemi jednog člana naše glumačke ekipe prisiljavaju nas da uživanje u 'Perverzijama' nakratko odložimo. Svima nam je teško zbog odlaganja, ali potrebno je malo strpljenja i vidimo se uskoro!", poručuje Dragan Gagi Jovanović.

U predstavi, pored Jovanovića, igraju Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević. "Čikaške perverzije" će u junu posle skoro dve decenije biti prvi put izvedene u prvobitnoj, integralnoj verziji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: