Kultura

Sreda, 23.02.2011.

12:52

“Igorov magični šou” u DOB-u

"Igorov magični šou", mađioničarski pozorišni spektakl za decu najrazličitijih uzrasta - od preškolaca do tinejdžera, biće izveden u Domu omladine Beograda 27. februara u 12.00 časova.

Izvor: B92

Default images

Igor Trifunov, naš najbolji iluzionista, sa saradnicima u ovom programu izvodi najaktuelnije iluzionističke tačke, povezane dramskom radnjom punom duha i neizvesnosti, u kojoj ostvaruje direktnu komunikaciju sa publikom.

Predstava je nastala kao rezultat velike popularnosti TV emisije "Igorova ulična magija" koja se svojevremeno, tokom godinu dana jednom sedmično prikazivana na televiziji Pink, a sada se vikendom reprizira na TV Studio B.

Igor Trifunov je naš najbolji mađioničar, dobitnik više međunarodnih i domaćih priznanja, među kojima su dva Gran prija na balkanskim kongresima mađioničara.

"Igorov magični šou" je premijerno igran prošle jeseni u Dečjem kulturnom centru Beograd. Od ove godine, domaćin je Dom omladine Beograda, koji posle opsežne rekonstrukcije prostora ponovo u svoje aktivnosti vraća pozorišni program.

“Igorov magični šou" igraće se u Domu omladine svakog vikenda, a prva predstava je zakazana za 27. februar u 12.00 časova.

Producent predstave je Media Global Agency, ulaznice se mogu kupiti na blagajni Doma omladine Beograd po ceni od 500 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: