Kultura

Sreda, 12.05.2010.

13:21

Papa o Isusu, deo drugi

Poglavar katoličke crkve završio je pisanje drugog dela knjige o Isusu Hristu, koja će se naći u knjižarama kroz nekoliko meseci.

Izvor: B92

Default images

Prva deo nazvan „Jesus of Nazareth" izdat je 2007. godine i postao je internacionalni bestseler. Lično promišljanje o Isusovom životu i učenju koje se proteže na 450 stranica, Benedikt XVI nazvao je „potragom za licem Boga“.

Knjiga se trenutno prevodi sa nemačkog, papinog maternjeg jezika, a zvanični izdavač Vatikana „ Libreria Editrice Vaticana“, saopštio je da će se delo naći u knjižarama tek pošto bude prevedeno na glavne svetske jezike, radi istovremenog puštanja u prodaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

14 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

16 h

Podeli: