Džastin Timberlejk obara rekorde

Billboardova pop lista, koja prati 40 najslušanijih mejnstrim radio stanica u Americi, objavila je podatke koji pokazuju, do sada nezapamćen, uspeh novog singla Džastina Timberlejka, “Suit&Tie”, na kome gostuje r`n`b mogul Džej Zi.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 22.01.2013.

17:00

Default images

Za prvih nedelju dana "boravka" na radio stanicama, ova pesma je zabeležila ukupno 6,045 emitovanja, najviše u dvadesetogodišnjoj istoriji Bilbordovih lista! Prethodni rekord držala je Lejdi Gaga, čiji je singl “Born This Way” tokom prve nedelje izlaska imao ukupno 4,602 emitovanja.

Zvanični podatak o prodaji singla se, u Americi, očekuje u četvrtak dok je u Britaniji dostigao već 3. mesto liste najprodavanijih singlova.

“Suit & Tie” je prvi Timberlejkov singl posle 6 godina pauze, tokom kojih se tridesetdvogodišnji Amerikanac posvetio glumačkom poslu. Pojavio se u, od kritičara hvaljenoj ulozi, u Finčerovoj “Društvenoj mreži”, kao i u filmovima "Bad Teacher" i "Friends With Benefits".

Kao na prethodna dva albuma, “Justified” i “Future Sex/Love Sounds”, Justin nastavlja saradnju sa poznatim holivudskim muzičkim producentom, Timbalandom i na budućem albumu.

”Suit&Tie” naći će se na novom albumu “The 20/20 Experience”, koga će poput najavnog singla, odlikovati kreativni i inovativni pop zvuk.

Kako se vama dopada nova pesma Džastina Timberlejka?

Justin Timberlake - Suit & Tie [LYRIC VIDEO] from Guilherme Qwertu on Vimeo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: