"Emoji film": Upoznajte vaše mobilne iznutra

Koliko zapravo poznajete svoje mobilne telefone? Ovog nam leta, tačnije početkom avgusta, u domaće bioskope stiže jedan od najoriginalnijih animiranih budućih hitova snimljenih u poslednjih nekoliko godina – "Emoji film".

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.05.2017.

14:44

Reč je o animiranom filmu u kom su glavni likovi emotikoni koji svoje živote žive u gradu Tekstopolisu. Ovim putem predstavljamo vam prvu najavu za ovaj bioskopski hit koji će nam konačno otključati sve tajne naših pametnih telefona.

Sakriven duboko između tekstualnih aplikacija nalazi se Tekstopolis, užurbani grad u kome žive svi vaši omiljeni emotikoni nadajući se da će jednog dana upravo njih za korišćenje izabrati vlasnik mobilnog. U tom svetu, svaki emotikon ima samo jedan izraz lica – osim Đure, veselog emotikona koji je rođen bez filtera pa zbog toga na mnogo više načina može da izrazi svoje trenutno raspoloženje.
Odlučan u nameri da postane “običan” kao i ostali emotikoni, Đura će zatražiti pomoć svog najboljeg prijatelja snalažljivog Baci Petra i poznate razbijačice šifri Buntovnice. Njih troje zajedno će otići na epsko putovanje kroz niz telefonskih aplikacija kako bi pronašli kod kojim će pokušavati da “poprave” Đuru. Ali kada samom telefonu zapreti mnogo veća opasnost, sudbina svih emotikona zavisiće od ovo troje nenadanih heroja koji će pokušati da spasu svoj svet od strašnog Brisanja.

Ovu zabavnu animiranu komediju režirao je Toni Leondis, a među glumcima koji su emotikonima pozajmili svoje emotivne glasove ističu se Ana Faris, T. J. Miler, Sofia Vergara, Patrik Stjuart, Džejms Korden, Kristina Agilera, Dženifer Kulidž i mnogi drugi.

S obrizom na to da do sada nismo imali prilike da u biokopima gledamo animirani film u kom su glavni likovi emotikoni iz naših mobilnih telefona, biće vrlo zanimljivo videti šta nam je ovog puta pripremila ekipa iz Soni Pikčers animiranog studija. Zahvaljujući odličnoj glumačkoj podeli i originalnoj temi kojom se bavi, nesumnjivo je da nas očekuje još jedna fantastična animirana zabava za sve generacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: