Top gan 2: Tom Kruz u borbi protiv dronova

U fokusu drugog dela filma "Top gan" biće borba pilota "stare škole" Toma Kruza i najnovije generacije dronova, najavio je producent nastavka čuvenog blokbastera iz 1986. godine Dejvid Elison.

Kultura

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 29.06.2015.

17:23

Default images
Foto: YouTube (print screen)

Kako prenosi londonski "Gardijan", Elison je, takođe, potvrdio da će Kruz reprizirati svoju ulogu borbenog pilota Pita Maverika Mičela.

On je rekao da Džastin Marks (20.000 milja pod morem Dejvida Finčera) upravo piše scenario za film koji će najverovatnije biti snimljen u tehnologiji 3D Imax.

Očekuje se da će Kruz, po svom dobro poznatom običaju, insistirati na tome da sam odigra gotovo sve opasne scene.

Nastavak će biti priča o borbenim pilotima kojima "vreme polako ističe" i koji sve češće u vazdušnim napadima bivaju zamenjeni dronovima.

Maverik, mladi "lav" iz prvog dela, 30 godina kasnije naći će se u ulozi "prevaziđenog dinosaura". Moraće da nađe svoje mesto u svetu u kom njegove sposobnosti više nisu potrebne.

Vesti o nastavku "Top gana" su se prvi put pojavile pre pet godina, kada je reditelj Toni Skot, koji je u međuvremenu preminuo, angažovan za snimanje drugog dela.

Skot je tada izjavio da nije nameravao da se vrati u svet Maverika, Ledenog i Gusa, ali da je bio inspirisan razgovorom s jednim mladim pilotom koji je radio sa dronovima.

"To je danas jedan sasvim drugi svet", rekao je sajtu Hitflix.

"Ti kompjuterski gikovi, ta deca se igraju rata u prikolici nasred Nevade", naveo je on.

Zasad se još ne zna ko će režirati novi film, ni kada će on stići u bioskope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: