Pajtonovci rasprodali šou za 43,5 sekundi

Karte za jednu predstavu koju će članovi "Letećeg cirkusa Montija Pajtona" izvesti 1. jula 2014. godine u londonskoj areni O2 puštene su u prodaju 25. novembra. I rasprodate su, za svega 43,5 sekundi.

Kultura

Izvor: B92, BBC

Ponedeljak, 25.11.2013.

12:44

Default images

Premda je malo verovatno da članovi "Letećeg cirkusa Montija Pajtona" nisu očekivali ovoliko interesovanje, podatak o kartama rasprodatim u tako kratkom roku ostavio ih je bez teksta, prenosi BBC.

PROČITAJTE: Pajtonovci ponovo na okupu

Iako je prvobitno bilo objavljeno da će se legendarni komičari okupiti samo zbog jednog izvođenja nove predstave, naknadno su dodata još četiri termina.

Tako će Džon Kliz, Teri Gilijam, Teri Džouns, Erik Ajdl i Majkl Pejlin izvoditi komad "One down, five to go" (Jedan je pao, još pet ih ostalo)" od 1. do 5. jula.

PROČITAJTE: "Da vidimo da li smo i dalje smešni"

Ovo će biti njihov prvi zajednički nastup od 2009. godine, kada su se nakratko udružili u Njujorku povodom obeležavanja četiri decenije postojanja. Poslednji put na filmu smo ih gledali 1983. godine u ostvarenju "Monti Pajtonov smisao života".

U međuvremenu je Grejem Čepmen, jedan od članova originalne postave, preminuo, ali će i on biti na poseban način deo predstave najavljene za sledeću godinu.

PROČITAJTE: Teri Džouns – "Monti Pajton je kao dobar brak"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: