Kultura

Petak, 02.08.2013.

18:48

Dodelu Oskara vodiće Elen Dedženeris

Američka TV voditeljka i komičarka Elen Dedženeris izabrana je za domaćina naredne, 86. dodele Oskara koja će se održati 2. marta 2014. u Dolbi Teatru u Los Anđelesu, saopštili su danas organizatori.

Izvor: B92, Tanjug

Default images

Za Dedženeris će ovo biti drugi put da vodi glamuroznu holivudsku svečanost. Prvi put je to bilo 2007. godine kada je za svoj nastup nominovana za Emi nagradu.

"Sada je zvanično! Biću domaćin dodele Oskara! Želela bih da zahvalim akademiji, mojoj supruzi Porši i, o moj bože, već se čuje muzika za kraj...", napisala je Elen na svom tviter profilu.

Domaćin prošlogodišnje dodele zlatnih statueta bio je komičar Set Mekfarlan čiji smeli humor nije naišao na sveopšte odobravanje. Nakon dodele nagrada ubrzo su se pojavile glasine da bi Mekfarlan mogao ipak da ponovi "ulogu" i 2014. godine.

Međuitim, ovaj autor satirične crtane serije "Family Guy", zahvalio se na pozivu i sugerisao je producentima Oskara da domaćin naredne dodele bude glumac Hoakin Finiks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: