Šon Koneri možda u "Plaćenicima 3"

Režiser filma „Plaćenici 2“ Sajmon Vest otkrio je da za treći nastavak želi da angažuje Šona Konerija.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.08.2012.

20:36

Default images

Vest je preuzeo režisersku stolicu od Silvestera Stalonea nakon prvog filma, a pored toga zadužen je i za scenario kao i odabir glumačke postave.

U međuvremenu, producent Avi Lerner već je izneo neke od planova za treći nastavak koji uključuju i Nikolasa Kejdža, dok se u pregovorima nalazi sa Klintom Istvudom i Harisonom Fordom.

Film "Plaćenici 2" u kojem glavne uloge igraju Čak Noris, Silvester Stalone, Džejson Stetam, Lijam Hemsvort, Brus Vilis, Žan Klod Van Dam, Džet Li, Arnold Švarceneger i Dolf Lundgren u Srbiji će biti premijerno prikazan u sredu 15. avgusta.

Posle velikog uspeha prvog dela filma, najveći akcioni junaci današnjice kreću u novu akciju.

Barni Ros (Silvester Stalone), Li Krismas (Džejson Stetam), Jin Jang (Džet Li), Gunar Jensen (Dolf Lundgren), Tol Roud (Rendi Kutur) i Hejl Sizar (Teri Krus) - i najnoviji članovi "Billy the Kid" (Lijam Hemsvort) i Megi (Ju Nan) - ponovo se okupljaju kada Gospodin Čerč (Brus Vilis) organizuje naizgled jednostavan posao. Ali, kada jedan od njih bude ubijen, žele da se osvete na neprijateljskoj teritoriji gde su im šanse neverovatno male.

Razaranje, haos, 5 tona plutonijuma u rukama terorista … više je nego dovoljno za menjanje ravnoteže moći u svetu. Ali, to nije ništa u u poređenju sa pravdom koju traže protiv zlog protivnika koji je divljački ubio njihovog brata.

Prvi deo filma iz hita iz 2010. godine doneo je zaradu od 274 miliona dolara, a nastavak filma je režirao Sajmon Vest prema scenariju koji su napisali Ričard Venk i Silvester Stalone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

11 h

Podeli: