Besplatni letnji bioskopi

Besplatni letnji bioskopi od 12. juna biće otvoreni na nekoliko lokacija u Beogradu.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 08.06.2011.

13:10

Default images

Film kojim će program "Filmstreet" biti otvoren biće legendarno ostvarenje Majkla Kertiza "Kazablanka" iz 1942. godine, s Hemfrijem Bogartom i Ingrid Bergman u glavnim ulogama.

Projekcija će biti održana od 20:30 časova u Siminoj ulici.

Cvetni trg, Kalemegdan, park Manjež, Skadarlija, Kosančićev venac, Ulica Strahinjića Bana, pristanište kod Beton hale, ugao Ulice Milutina Bojića i Palmotićeve i Čuburski park neke su od lokacija na kojima će Beograđani ovog leta moći da uživaju u filmskim klasicima. Poster sa svim lokacijama pogledajte ovde.

Na repertoaru će biti i "Doručak kod Tifanija", "Neki to vole vruće", "Do poslednjeg daha", "Boni i Klajd" i drugi.

Program je organizovan u saradnji s beogradskom ustanovom kulture "Parobrod".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

4 h

Podeli: