Kultura

Petak, 05.10.2012.

17:59

Novi Toni Parsons od 8. oktobra

Ljubitelje Tonija Parsonsa, autora bestselera "Čovek i dečak" obradovaće vest da će njegov novi roman "Potraga za suncem" o porodici koja polazi u potragu za rajem a pronalazi - sebe, zahvaljujući "Laguni" biti u prodaji od ponedeljka, 8. oktobra.

Izvor: Tanjug

Default images

Kada se taksista Tom Fin sukobio s dvojicom provalnika u svojoj kući i zbog toga zamalo nije završio u zatvoru, odlučio je da se s porodicom preseli na tropsko tajlandsko ostrvo Puket.

Puket je ostvarenje svih snova porodice Fin - tropski raj u kom deca plivaju sa slonovima, giboni pevaju ljubavne pesme u džungli, Andamansko more liči na tirkizno staklo, a mlada porodica može slobodno da se razvija. No nesreće izazvane ljudskom voljom i neukrotive sile prirode prete ovoj tropskoj idili.

Roman se pojavio u Engleskoj u junu 2012. godine. Delom je inspirisan Parsonsovim iskustvom - kad je bio mali, njegovi roditelji su planirali da se odsele u Australiju, pa su odustali u poslednjem trenutku; a na Tajland odlazi poslednjih 20 godina i radnja romana se dešava na plaži koja zaista postoji.

Roman "Potraga za suncem" je knjiga o veri i čežnji koja će se još dugo čitati, navode iz "Lagune" koja je objavila sve knjige Tonija Parsonsa: "Odlasci", "Za moju malu", "Čovek i žena", "Prava porodica", "Naše nezaboravljene priče", "Moja omiljena supruga", "Novi početak" i "O životu, smrti i doručku".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: