Organizator preuzeo odgovornost

Organizatori "Green fest" u okviru kojeg je održan nastup grupe Red hot čili pepers oglasili su se 29. juna saopštenjem koje prenosimo u celosti. Podsećamo da je po završetku ovog događaja nastao saobraćajni kolaps, zbog čega su upućene brojne kritike na račun organizatora.

Izvor: B92

Petak, 29.06.2007.

14:35

Default images

"Povodom koncerta Red Hot Chili Peppers 26. juna na festivalu Green Fest u Inđiji, izražavamo žaljenje i preuzimamo svoj deo odgovornosti za gužvu u saobraćaju do koje je došlo posle koncerta, iako regulisanje saobraćaja i izlaza nije bilo u našoj nadležnosti. Zbog vanrednih okolnosti izazvanih jakim nevremenom, bilo je neophodno da se arena isprazni u što kraćem roku, što je i učinjeno za 19 minuta. To je uobičajena praksa u svetu, posebno posle nedavne oluje na festivalu u Veneciji, kada su se tornjevi srušili na publiku i povredili dvadesetak ljudi.

Podsećamo da je organizacija do završetka festivala tekla gotovo besprekorno i da je 80 000 ljudi prisustvovalo do sad neviđenom rok spektaklu na ovim prosotrima. Na toliki broj posetilaca bilo je samo 100 zahteva za medicinsku pomoć i nije se čekalo na ulazima.

Izvinjavamo se svima koji su se te večeri našli zaglavljeni u koloni. Od svojih grešaka ne bežimo, kao što ne bežimo ni od svojih uspeha."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

15 h

Podeli: