Terminator 4 dolazi 2009. godine

Početak snimanja četvrtog nastavka filmskog serijala „Terminator“ zakazan je za početak 2008. godine.

Izvor: B92

Sreda, 10.10.2007.

10:00

Default images

Film pod nazivom „Terminator Salvation: The Future Begins“ započinje novo poglavlje sage o opstanku čovečanstva koje će činiti tri nova filma.

Radnja novog filma, sudeći po rečima Dereka Andersona iz produkcijske kuće „Halycon“, biće smeštena u budućnost u kojoj je u toku rat između ljudi i mašina.

Bivši glumac, a sada guverner Kalifornije, Arnold Švarceneger, tumačio je lik robota iz budućnosti u sva tri filma, od kojih je poslednji „Terminator 3: Rise Of The Machines“ snimljen 2003. godine.

„Nismo još sigurni da li će Arnold Švarceneger tumačiti lik Terminatora, ali sve zavisi od njegove želje i slobodnog vremena. Želimo da gledaocima predstavimo potpuno novi svet, i nadamo se uspehu nove trilogije“, izjavio je producent četvrtog filma Moric Borman.

Filmska kompanija „Warner Bros.“ obezbedila je prava za filmsku distribuciju ovog ostvarenja u Severnoj Americi čija premijera se očekuje tokom 2009. godine.

Publika u Americi trenutno ima priliku da evocira uspomene na prva tri filma u seriji pod nazivom „Sarah Connor Chronicles“ u kojoj ulogu Sare Konor (Sarah Connor) tumači Lena Hedi (Lena Headey).

Ulogu Sare Konor u prva dva filma, koje je režirao Džejms Kameron, tumačila je Linda Hamilton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

17 h

Podeli: