Utorak, 05.08.2014.

22:43

Dom Zdravlja iz NS pomaže Krupnju

Zaposleni u Domu zdravlja “Novi Sad“ uručili su humanitarnu pomoć svojim kolegama u Krupnju, koje su pretrpele veliku štetu prilikom majskih poplava.

Izvor: Tanjug

Default images

Novosadski lekari, sestre i ostali zaposleni u Domu zdravlja pripremili su za svakog kolegu po paket od 20 kilograma različitih sredstava za održavanje kućne higijene.

Pomoć za 90 zaposlenih u Domu zdravlja u Krupnju, vrednu ukupno više od 800.000 dinara, uručili su direktor i glavni medicinski tehničar novosadskog Doma zdravlja Milan Krtinić i Nenad Vukas.

Direktor Krtinić je napomenuo da je svakom zaposlenom u krupanjskom Domu zdravlja predat po paket kućne hemije i dodao da je to samo deo pomoći koju će prikupljati lekari, medicinski tehničari i svi ostali koji rade u toj novosadskoj zdravstvenoj ustanovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: