Jeremić i Zaev o unapređenju odnosa Srbije i Makedonije

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić sastao se u Beogradu sa makedonskim premijerom Zoranom Zaevom.

Izvor: B92

Utorak, 21.11.2017.

18:47

Jeremić i Zaev o unapređenju odnosa Srbije i Makedonije
Foto: Narodna stranka

Jeremić je sa njim razgovarao o unapređenju bilateralnih odnosa Makedonije i Srbije, regionalnoj saradnji i o očuvanju stabilnosti u ovom delu Evrope.

Kako navodi Narodna stranka, sagovornici su razgovarali o značaju napretka demokratskih procesa u Srbiji i Makedoniji, posebno naglašavajući važnost jačanja vladavine prava i slobode medija.

Sastanku su prisustvovali članovi Vlade Makedonije i rukovodstvo Socijaldemokratskog saveza Makedonije (SDSM) kao i potpredsednici Narodne stranke Miroslav Aleksić, Zdravko Ponoš i Nikola Jovanović, predsednica Foruma žena Dijana Vukomanović, medijski koordinator Narodne stranke Uroš Piper i poverenik za međunarodne odnose Damjan Krnjević Mišković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: