Brnabićeva od danas u Briselu

Premijerka Srbije Ana Brnabić počeće danas dvodnevnu posetu Briselu, tokom koje će se sastati sa visokim evropskim zvaničnicima.

Izvor: B92

Utorak, 10.10.2017.

07:00

Brnabićeva od danas u Briselu
Tanjug, Dragan Kujundžiæ

Brnabić će se danas obratiti na sednici Komiteta za spoljne poslove Evropskog parlamenta i sastati sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvidom Mekalisterom, predsedavajućim političke grupe "Evropska narodna partija" u Evropskom parlamentu Manfredom Veberom i sa komesarom za susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanesom Hanom.

Brnabić će se sutra sastati sa predsednikom Evropskog parlamenta Antonijom Tajanijem, komesarkom za regionalnu politiku EU Korinom Kretu, predsednikom Evropske komisije Žan-Klodom Junkerom i visokom predstavnicom EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Federikom Mogerini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

15 h

Podeli: