Vučić: Znam kad će migovi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da zna kada će stići Migovi 29 iz Rusije i da će narednih dana sve stvari oko toga biti jasnije.

Izvor: B92

Nedelja, 01.10.2017.

15:52

Vučić: Znam kad će migovi
Foto: Tanjug/Tanja Valiæ

"Naravo da znam ali vidite da nisam želeo da vam kažem - zato što prvo hoću da dođu pa da vas obavestim" " rekao je Vučić novinarima na pitanja da li će sutra, odnosno kada, stići Migovi, objasnio da uvek može nešto da se desi pa da uslede kritike i priče oko toga.

Kako je rekao to bi odmah rekli oni koji su nas doveli do toga da nemamo nijedan vazduhoplov, ali i poručio da će pitati sve da li će Vojska Srbije biti jača sutra ili nego što je to bila pre sedam ili osam godina.

"Neuporedive su to kategorije" rekao je predsednik Srbije i dodao da je Vojsla jača ne što nekom pretimo već zato što želimo da sačuva svoj narod i budemo svoji na svome.

Vučić je rekao da sve što se radi - radi zato da bi sačuvali sebe i da pritisci koji dolaze sa različitih stanja budu manji.

Kako je rekao mislio je da će mu to biti lakši deo posla i da se plašio ekonomskih reformi.

"Danas vidim da smo u ekonomiji gotovo u potpunosti uspeli, stvari će ići strahovito brzo uzlaznom linijom, a ono što predstavlja najteži posao i za predsednika i za Vladu Srbije jeste očuvanje slobode, nezavisnosti, suvereniteta - nezavisnosti u odlučivanju Republike Srbije" podvukao je Vučić.

On je dodao da to postaje sve izraženiji problem, da se primaju udarci sa svih strana i da se gleda kako taj brod sačuvati da ne ide ni levo ni desno, već pravim, srpskim putem, koji ste zacrtali.

Dodao je da će biti još mnogo zamki i virova, ali i da se nada da ćemo uspeti da ih izbegnemo i mirno ukotvimo naš srpski brod u luku i dočekamo bolju budućnost za nas i našu decu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: