JUTA o peripetijama na putu ka GR: Dešava se, proverićemo

Putnici koji su u sredu u 11h krenuli iz Beograda u grčko letovalište Evija još nisu stigli na svoje odredište.

Izvor: B92

Četvrtak, 10.08.2017.

16:18

JUTA o peripetijama na putu ka GR: Dešava se, proverićemo
Ilustracija: Freeimages.com

Autobus agencije Lui travel više puta se kvario, zbog čega će im putovanje trajati više od 28 sati.

Umesto da jutros stignu na odredište, devedeset putnika prvo je šest sati čekalo na popravku autobusa u Vranju. I samo što se majstor najzad pojavio i put je nastavljen nastali su novi problemi. I u Grčkoj su satima čekali da ispravan autobus stigne iz Beograda i poveze ih ka Eviji.

"Da li je to moglo nešto drugačije da se organizuje, verovatno da je moglo da bude i bolje, ali ove situacije nisu tako česte, dešavaju se i na nesreću putnika one nisu prijatne, a najvažnije je da bezbedno stignu na destinaciju. Mi ćemo naravno kompletnu ovu priču od početka do kraja proveriti, videti da li je moglo da se reaguje nešto brže, da li je moglo da se na neki drugi način pomogne putnicima", izjavio je Aleksandar Seničić, direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija (JUTA).

Putnici mogu da se žale na kvar autobusa, ali ukoliko je organizovan alternativni prevoz, a nije izgubljen nijedan dan letovanja, onda žalbe nisu opravdane. A alternativni smeštaj najčešće se obezbeđuje ukoliko su čekanja duža od dvanaest sati.

Pročitajte još:

Novi autobus stigao, ali agonija putnika nije gotova FOTO

Oglasila se agencija: Vanredno, putnici hteli da nastavimo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: