Ubistvo kod Kruševca: Dovezao se traktorom i zapucao

Muškarac I. M. (38) ubijen je u subotu uveče u selu Sušica kod Kruševca, javlja RTS, dok iz policije navode da je zbog ubitva uhapšen Č.S. (71)

Izvor: Beta, Tanjug

Nedelja, 30.07.2017.

11:41

Ubistvo kod Kruševca: Dovezao se traktorom i zapucao

U saopštenju kruševačke policije navodi se da je Č.S. osumnjičen da je u subotu oko 20.00 ispred seoske prodavnice ubio meštanina, kao i da je naneo laku telesnu povredu drugom muškarcu (39).

Prema svedočenju meštana, stariji muškarac, C. S, osumnjičen za ubistvo, nakon što se dovezao traktorom, sišao je i ispalio dva hica iz lovačke puške.

Od zadobijenih povreda I. M. je izdahnuo, a čoveka koji je kraj njega sedeo kuršum je okrznuo po glavi.

Motivi zločina nisu poznati, a osumnjičeni za ubistvo, koga je policija sinoć privela, biće saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Osumnjičeno je odredjeno zadržavanje do 48 časova, a uz krivičnu prijavu će u zakonskom roku biti priveden tužiocu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: