"Ako je neko trebalo da dobije transkript, to smo mi"

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović je izjavila da je možda trebalo da članovi vlade dobiju transkript intervjua premijerke Ane Brnabić agenciji Blumberg.

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.07.2017.

10:43

Foto: Tanjug / Tanja Valiæ

Transkript intervjua je dat ruskom ambasadoru Aleksandru Čepurinu, kako je rečeno, da bi se razjasnila navodna izjava premijerke o izboru između Rusije i EU.

"Još se raspravlja o transkriptu, mislim da je to previše naduvana priča u prethodnom periodu bez potrebe. Mislim, ako je neko i trebalo da dobije taj transkript, to bi možda mogli da budu članovi vlade", rekla je Mihajlovićeva odgovarajući na pitanja novinara.

Ona je kazala da priča o transkriptu treba da ostane iza nas i da bi više volela da govori o građevinarstvu, projektima, saobraćaju i sličnim temama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: