Đorđević: Novi resor čast i izazov

Ministar odbrane Zoran Đorđević izjavio da mu je čast i izazov što je dobio ponudu da u novoj vladi vodi Ministarstvo za rad, boračka i socijalna pitanja.

Izvor: B92

Utorak, 27.06.2017.

08:37

Đorđević: Novi resor čast i izazov
Tanjug, arhiva

On je, za RTS, rekao da su njegovo životno opredeljenje finansije i da će fokus i u buduće biti na finansijama, ali i na drugim oblastima kojima se bavi ministarstvo rada.

"Fokus će biti ono što je započela prethodna vlada - ekonomski jaka Srbija i poboljšanje materijalnog položaja naših građana, što je najbitnije", rekao je Đorđević.

Podsetimo, Skupština Srbije usvojila je juče izmene zakona kojima se uvode dva nova ministarstva - za ekologiju i ervointegracije. Očekuje se da će mandatarka za sastav nove Vlade Ana Brnabić u sredu predstaviti članove vlade poslanicima i pročitati ekspoze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: