Burna noć u BG: Sedam udesa, tuča... 11 povređenih

Na ulicama Beograda protekle noći dogodilo se sedam udesa u kojima je povređeno 11 osoba, dok su u tuči na Južnom bulevaru povređene dve osobe.

Izvor: B92

Petak, 26.05.2017.

07:33

Burna noć u BG: Sedam udesa, tuča... 11 povređenih
Foto: Tanjug, arhiva

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji Beta da je u saobraćajnoj nezgodi oko 3.45 na Zrenjaniskom putu povrede glave i kuka zadobio pešak, muškarac (35).

U udesu u Lužničkoj ulici u naselju Borča nešto pre dva časa posle ponoći povređena je žena (49).

Oko 23 časa alkoholisani muškarac iz autobusa na Zrenjanisnkom putu prevezen je na Vojno-medicinsku akademiju zbog povrede pri ulasku u autobusu.

Oko 23.15 u Bubanj Potoku dogodio se udes u kojem je povređena petorica muškaraca i jedna devojka, a tri lekarske ekipe Hitne pomoći su zbrinjavale povređene.

U udesu na autoputu za Zagreb u smeru ka Novom Beogradu oko 21.30 lakše su povređene tri žene, dok je oko 20.00 na Brankovom mostu u saobraćajnoj nezgodi povrede zadobila žena.

U Južnom bulevaru sinoć oko 22.20 u tuči su povređene dve osobe.

Ekipe Hitne pomoći protekle noći intervenisale su 109 puta od čega je 27 intervencija bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari, srčani bolesnici sa bolom u grudima, kao i hipertoničari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

12 h

Podeli: