Hapšenje u Boru: Puške, pištolji, bombe, meci, droga FOTO

Policija je u Boru uhapsila jednu osobu, zaplenila u Negotinu veću količinu oružja i otkrila laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.05.2017.

17:08

Hapšenje u Boru: Puške, pištolji, bombe, meci, droga FOTO
Foto: MUP

Kako je saopštio MUP, policija je prilikom pretresa kuće osumnjičenog S.N. (24) u selu Aleksandrovac zaplenila 19 pušaka u ilegalnom posedu, među kojima je 12 pušaka ručne izrade, devet pištolja, pet ručnih bombi, dva trotilna metka, dva vremenska upaljača i više od 500 metaka različitog kalibra.

Foto: MUP
Osumnjičenom S.N. određeno je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćenja proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, nakon čega će u zakonskom roku biti sproveden nadležnom tužilaštvu.
Foto: MUP
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: