Radulović: Vučić gubi ako izađe četiri miliona građana

Predsednički kandidat Saša Radulović ocenio je u Кragujevcu da će Aleksandar Vučić izgubiti ukoliko na izbore izađe četiri miliona građana.

Izvor: B92

Subota, 25.03.2017.

13:44

Radulović: Vučić gubi ako izađe četiri miliona građana
Foto: Tanjug

"Vučić će pasti, a ovaj mrak oko nas nestati, ako na birališta izađe četiri miliona birača, i tako izbori uđu u drugi krug", rekao je Radulović, navodi se u saopštenju.

On je naglasio da su istraživanja javnog mnjenja koja se plasiraju o velikoj podršci kandidatu vlasti "samo propagandna alatka".

"Na svakom koraku, u gradovima i mestima koja obilazi širom Srbije, nailazim na ljude koje interesuje samo jedno - kad ćemo da srušimo ovoga (Vučića)", rekao je Radulović.

On je ponovio i da su predsednički izbori "referendum protiv Vučića".

"Jednu stvar ljudi pitaju: hoćemo da srušimo ovoga? U svim delovima Srbije to je jedno jedino pitanje: ne hoću li ja ili neko drugi biti odličan predsednik, nego hoćemo li srušiti ovoga" rekao je Radulović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: