Nemačka: Preminuo muškarac, povređena državljanka BiH

Čovek ranjen u incidentu u nemačkom gradu Hajdelbergu kada se jedan muškarac zaleteo autom u grupu pešaka podlegao je povredama, saopstila je policija.

Izvor: B92

Subota, 25.02.2017.

23:25

Nemačka: Preminuo muškarac, povređena državljanka BiH
Foto: Tanjug

Teško ranjeni 73-godišnji Nemac umro je u bolnici, javio je AFP.

U saopštenju policije se dodaje da su u incidentu lakše povređene još dve osobe: 29-godišnja državljanka BiH i 32-godišnji Austrijanac.

Policija je takođe navela da u sadašnjoj fazi istrage ništa ne ukazuje da je reč o terorističkom napadu.

U saopštenju policije se dodaje da "nema dodatnih informacija o zdravstvenom stanju" vozača auta koji je pokosio pešake i koga je policija teško ranila, prenosi AFP.

Ranije je nemački dnevnik "Bild" preneo da je osumnjičeni mentalno poremećen, ali vlasti nisu komentarisale tu tvrdnju, javlja AFP.

Za sada nema podataka o mogućim motivima osumnjičenog muškarca.

Tridesetpetogodišnji muškarac je automobilom uleteo u pešačku zonu kod glavnog trga i potom pobegao, ali ga je policija uhvatila i ranila, saopštila je nemačka policija.

U decembru je napadač kamionom uleteo u božićni vašar u Berlinu usmrtivši 12 osoba i ranviši više od 50 ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

15 h

Podeli: